na enkele minuten was alles prima afgehandeld.

overzichtelijk en makkelijk te boeken. Tickets naar Agadir zijn toch wel aan de dure kant.

Bonne expérience dans la recherche d’un vol.

A la recherche d’un vol Bruxelles Casablanca c’est TUI fly qui a fait la meilleure proposition donc nous avons réservé. Merci à TUI pour leur efficacité.

Heel vlot verlopen

Alles oké, mijn dochter heeft alles voor mij in orde gebracht

overzichtelijke website

overzichtelijke website

TRES PRATIQUE

PETIT BEMOL NOUS NE RECEVONS PAS DE MAIL DE CONFIRMATION AVEC LE NUMERO DE RESERVATION A PART CELA PARFAIT

Geen probleem

Ik reis dikwijls met Tui

Gemakkelijk en veilig

Reeds vele malen geboekt via internet. Alles verliep zeer vlot, alleen de betaling haperde ( time out) Na 2 maal toch gelukt.

Très bonne compagnie

Nous prenons Tui Fly depuis plusieurs années pour se rendre au Cap Vert. Très bonne Compagnie. Hôtesses très agréables et à notre écoute.

In orde

Geen probleem gehad

Lastig voor multi component vluchten

We vliegen naar bestemming A , nemen een boot naar B en vliegen van daar terug. Voor TuiFly betekent dit 2 boekingen, alles opnieuw ingeven, etc..

Ook Vanuit het buitenland gaat het zeer gemakkelijk

We reizen altijd met Tui

We zijn heel tevreden. Nog nooit problemen gehad. Aangenaam en vriendelijk personeel. We voelen ons goed bij Tui.Tot binnen kort. Thierry en Kathelijne.

Très bonne expérience mais ...

Très bonne expérience mais ce serait bien plus facile pour les propriétaires d'animaux si on pouvait par exemple : sélectionner le nombre de passagers et un petit animal en cabine. En effet quant tout le processus est fait, et au final il n'y a pas de place pour un animal, tout est a refaire, c'est décourageant. Ce serait bien plus simple si on signale qu'il y a un animal en cabine, que l'on affiche que les vols ou il y a encore des places de libre. Sinon j'en suis très content.

Réservation aisée chez Tui

Je croyais qu'en choisissant 2 aéroports différents pour l'aller et le retour en Espagne cela m'apporterait quelques difficultés mais cela a été très facile !

Alles was in orde !

Prijs/kwaliteit is perfect .

Stoelreservatie mogelijk maken bij de boeking

Zeer spijtig dar je een stoel niet kan reserveren bij de boeking.

Toujours satisfait, rapide et bien clair

Rarement des retards personnel aimable

perfect

goeie ervaringen

zeer goeie service

goeie service en zeer betrouwbaar

Mijn ervaring is zeker goed hoor .

Iemand heeft het voor ons gedaan, daar wij het nog niet gewoon zijn om met de computer te bestellen ,en schrik hebben om iets fout te doen . en ja het is wel vlug gegaan , maar wel zeer duur !! ???? nu graag nog onze zitplaatsen bestellen .

Een aanrader voor iedereen

Eenvoudige en duidelijke site.

L essayer c est l adopter

J ai essayé votre compagnie en 2019 au départ de liège pour alicante Dorénavant je ne vole plus que avec vous

Conforme aux attentes

A l'exception d'une tentative où aucun menu déroulant (aéroports, calendrier) ne s'ouvrait, toutes mes consultations du site de réservation ont correctement fonctionné. Le processus est clair et sans pièges.

Facile d’accès

Plusieurs vols avec des hôtesses agréables

Boeken is mogelijk gemaakt op een eenvoudige manier, toegankelijk.

Is correct, eenvoudig te boeken. Prijs is duidelijk.

Gistelsesteenweg 1

8400 Oostende