Bijna 5 sterren.

Zo goed als perfect, maar ga niet mee (indien mogelijk) in het systeem van betalende opties... Voor vluchten over de plas voor 2 (of meer) weken vertrekt m.i. niemand zonder grote koffer... een all-in prijs is overzichtelijk, duidelijk en vermijdt verrassingen.

Eenvoudig: en snel

SUPER

Tout à fait pratique

Reservation facile et rapide

Hele makkelijke en overzichtelijke site

Makkelijk zoeken en ook alternatieven genoeg bij onbeschikbaarheid. Alleen een printmogelijkheid kon ik niet vinden.

Toujours très intéressant à tous niveaux.

Depuis plusieurs années nous voyageons avec vous et n'avons eu qu'un seul problème à Héraklion, retard d'avion sans aucune annonce!!!

Betrouwbaar!

Ik heb het meeste vertrouwen in tuifly. Het personeel is erg vriendelijk.

Vlot, duidelijk, overzichtelijk en snel

Heel overzichtelijk qua prijzen en boeken gaat snel en vlot

tijdrovend

booking liep vast op kortingscode. zorg voor een code die je kunt knippen en plakken

Réservation d’un voyage à MALAGA

La procédure de réservation est relativement simple. Une question se pose en ce qui concerne le billet d’embarquement qui ne peut être imprimé en même temps que la réservation.

Très facile

Bonne

bien mais chère

bonne

In één woord : vlot

Zonder moeite kunnen wij toch nog plaatsjes vinden op de vlucht die wij voor ogen hebben.

Réservation plutôt facile

Réservation plutôt facile. Petit bémol, je n'arrive pas à voir sur ma réservation de quel aéroport bruxellois je décolle

Eerder dit jaar voor de eerste keer gevlogen met tui, niks aan te merken, boeking top, check in top, stewards top, alleen nog met tui vliegen voortaan.

réservation simple et rapide

Nous avons eu besoin d'un complément d'intervention et un simple appel téléphonique a tout réglé rapidement. Le début des vacances a commencé!

Impeccable

La réservation c'est très bien passé et facile

• Nous recommanderiez-vous? Non

Vlot

Vlot en overzichtelijk.

Je suis toujours fidèle

Très sérieux toujours à l’heure bon prix

Je suis toujours fidèle

Très sérieux toujours à l’heure bon prix

moeizaam

Ik heb verschillende keren mijn aanvraag voor ticket moeten herhalen - de betaling verliep niet goed, ik heb de hele procedure opnieuw moeten uitvoeren. Ik kreeg nadat na de tweede poging ik toch een ticket heb kunnen maken een mail dat mijn aanvraag geweigerd werd. Dit geeft een twijfelachtig gevoel : heb ik nu een geldig ticket of niet. Ik hoop dat ik wel degelijk een geldig ticket heb. Dat zou mij nog bevestigd moeten worden. Ik reisde voor mijn job vroeger veel, zo'n 2x per maand - maakte al mijn vliegtickets zelf online. Ik heb nooit moeten twijfelen of ik nu wel of niet een geldig ticket had.

Peut mieux

Dans l ensemble bien sauf , pourquoi impossible de mettre les chèques simple de 5 euros lors des reservation Lorsque l on pose une question on ne reçoit jamais de réponse ex j ai demandé a plusieurs reprises de m envoyer mes chèques smile de 5 euros par courrier et non vous m en devez tjs un

top

spijtig lukte de eerste boeking niet via de betaling van argenta gelukkig wel de dag nadien wel via de betaling van bancontact maar wel ook met argenta kaart

Gemakkelijk gelijk altijd

Efficiënt

Eerst was het een beetje zoeken, na de flop van gisteren. Dan dachten wij aan die 10% korting vermeld ter gelegenheid van het vakantiesalon. Dus geen korting, maar al bij al is het vlot verlopen.

overzichtelijke site, gemakkelijk te boeken

Boek alle jaren met Tui. Site gemakkelijk te gebruiken, stap voor stap. Het enige nadeel als je Fly de Luxe kiest kan je niet altijd als eerste inchecken en als eerste instappen.

Gistelsesteenweg 1

8400 Oostende