Heel snel, overzichtelijk, Ruurlo raad ik zekers aan, steeds een goede ervaring met deze vlucht maatschappij

Site internet simplement efficace

Facilement utilisable..et parfait pour le payement diverses...

Aangenaam

Vind het fijn om te reserveren bij TUIFLY.

Het was heel makelijk en snel

Ik heb makkelijk en snel kunnen boeken het was ook heel simpel ik hoefde niet veel in te vullen ik raad het zeker aan

nickel

nickel

Tui Fly est la meilleure compagnie pour moi

Je réserve toujours mes vols avec Tui Fly car pour moi, c'est la meilleure compagnie et la moins chère. La réservation est très facile et l'accueil à bord est très professionnel.

boeken op website ging vlot en probleemloos. Ontdekte echter bij de bevestiging dat er een fout in de adresgegevens stond (verkeerd huisnummer). Omdat aangegeven staat dat je dit zo snel mogelijk moet melden, belde ik het contactcenter. Daar konden ze dit echter niet meer wijzigen. Waarom moet ik dit dan melden en nutteloos 12 minuten aan de telefoon hangen ?

Pas d'opinion pour l'instant.

Malgré la réservation d'un siège, je n'arrive pas à imprimer ma carte d'embarquement ... Ref: 027475691 !

zeer positieve ervaring

Ik boek geregeld vluchten met Tui fly. Voor 2020 heb ik reeds 2 vluchten geboekt, dus ik ben dit een beetje gewoon. De boekingen verlopen altijd zeer vlot. Wel moet ik de data in de gaten houden om de stoelreservaties te boeken. Jammer dat jullie nog niet naar Kreta vliegen op Pasen. Ik was verplicht om met de concurrentie te vliegen.

De boeking verliep prima!

Geen verdere opmerkingen

Super goed gegaan

Het was eenvoudig

Vlotte reservatie

Vlotte reservatie maar de Engelse taal is eigelijk niet voor ons bedoeld ik vindt dat er met mijn taal rekening gehouden moet worden en daar had ik een probleem mee dit was vroeger anders Voor de rest was alles ok

Vlug en gemakkelijk

Binnen het kwartier was onze gevlucht en direct nadien kregen we de bevestiging

Le site est convivial

J'utilise le site depuis longtemps. Je le trouve très convivial et toutes les informations nécessaires sont présentes et faciles d'accès. Seul petit couac, pourquoi faut-il passer par la réservation des sièges pour un check-in en ligne ?

Oplossing voor Fly de Luxe

1- Heen: Antwerp-Alicante. Terug: Murcia-Antwerpen. Blijkbaar kan men deze heen en terugvlucht niet in één boeking plaatsen. Resultaat 2x betalen voor de bagage. 2. Het is op twee jaar tijd mijn vijfde vlucht. Ik boekte steeds 'Fly Deluxe'. Zeer tevreden maar ik krijg het klaptafeltje niet over mijn buik. En heb dan ook de Fly de Luxe moeten laten varen. Spijtig maar dat jullie hiervoor geen oplossingen hebben. Ben ik dan de enige die 120 kg weeg. 3. Maar ik geef jullie wel een score van 10 op 10 hoor. ik heb met Ryanair en Transavia gevlogen en blijf nu definitief bij TUI.

Makkelijk en overzichtelijk 😀

Makkelijk en overzichtelijk 😀

Alles liep vlot.

Gebruiksvriendelijk.

Goed!

Goed en vriendelijk personeel. Geef 1 ster niet doordat het gratis beker water afgeschaft is. Eigenlijk kan dit niet, wie bv medicatie neemt, enz..... Zouden ze terug moeten geven! Vlieg regelmatig op Tenerife!

Vriendelijk, correct en veilig

Aangenaam vertrekken vanuit Oostende.

Goed.... overzichtelijk

Is zeer vlot verlopen, in een paar minuten geboekt ,betaald en bevestiging gekregen van de vlucht

Voyage avec TUY FLY.

Je prends régulièrement l'avion avec votre compagnie je vous recommande toujours auprès de mon entourage. Jamais je n'ai eu de problème sauf peut être ... Un peu trop souvent de retard dans les horaires. Sinon tout est parfait. Merci.

super pratique et pas cher

Voyage pas chère !!

Bien

Simple

Ok jusqu'à présent

Sur une trentaine de vol toujours ok

Un site clair et precis

Très content. Pas de mauvaises surprises. Des prix intéressants. donc 10/10.

Gistelsesteenweg 1

8400 Oostende