Alles altijd top

We vliegen om de drie a vier maand met tui en altijd is alles van begintijd einde in orde . Van bij het inchecken tot het landen op onze bestemming. Daarom willen we nooit met een andere maatschappij vliegen , geef ons maar tuifly !!!!

x

top

altijd heel correct!!

facile et clair

dommage que nous n'avons pas de miles gratuits vu le nombre de fois que nous reservons un vol tui meme pas un geste un drink ou autre

alles werkte naar behoren.

Alles zit logisc in elkaar. Alleen kan ik nergens terugvinden om een specifieke stoel te bestellen in het vliegtuig ...of staat bij de incheck 15 dagen voor de vlucht?

Première fois que nous réservons un vol

Tout était très clair et simple

Très simple et pas de mauvaises surprises

Réservation super facile à effectuer, il n'y a qu'une seule chose à se tracasser, bien garder le numéro de réservation !

goed geen probleem

duidelijke site

Jammer dat de vluchten vanuit Oostende steeds minimum. 20 euro duurder zijn dan de vluchten vanuit Brussel. Ook zijn de promoties niet altijd duidelijk, bij het boeken verschilt de prijs soms. Bestaat er een soort 5 of 10 beurtenkaart ?

très facile de réservé

nous donnerons notre avis quand notre voyage sera effectué mais la réservation a été tr§s simple

Gaat vlotjes daar website klantvriendelijk

Goede wijn hoeft geen krans. Ga zo verder.

Prima prijs en vertrekken van bxl 👍

Très pro très bonne écoute

Toujours à la recherche d’une solution favorable lors d’un vol où j’avais dû prendre un vol à un autre aéroport à cause du chien qui ne pouvait pas aller en cabine tout s’est arrangé comme par miracle et j’ai pu partir de mon aéroport habituel je fais des allers retours Belgique Espagne tous les deux mois merci à toute l’équipe

Simple, bon prix

Depuis des années je réserve des voyages. Toujours satisfait

Super facile

Site facile à utiliser. Sur le calendrier on voit tout de suite les dates de vol possibles et les horaires sont donnés ce qui est appréciable et évite des surprises genre partir à cinq heures du matin 😊

Agréable

Gebruiksvriendelijk en overzichtelijk

Gebruiksvriendelijk en overzichtelijk. Gebruikt op verzoek van vrienden.

Vlotte website

Geen probleem , vlieg en boek veel met tui!

Vlot boeken, electronisch betalen ander paar mouwen

Vluchten zoeken gaat vlot, jammer dat betaal systeem regelmatig vastloopt en je dan helemaal overnieuw moet beginnen

Slechte ervaring

Waarom slechte ervaring , wel in september meer dan drie uur later vertrokken , mijn vrienden en ook wij een claim ingediend en , ge gelooft het niet , mijn vrienden hebben 600euro getrokken en wij op dezelfde vlucht NIKS , sorry tuy , van ons niks dan slecht , maar waarschijnlijk zetten jullie mijn ervaring niet online hé , reklame maken voor jullie , NOOIT , ONTHOUD DIT GOED .

Vlotjes

Praktisch eenvoudig te gebruiken, zal zeker niet de laatste keer zijn.

Duidelijk en makkelijk

Overzichtelijk, eerlijke prijs, makkelijke app.

Zéér moeilijke boeking

Kortingcode bij boeking niet gelukt. Daardoor moeten bellen naar TUI om alles via de telefoon in orde te maken. Bij controle nadien bleek de familienaam van mijn echtgenote niet correct. Gevolg: opnieuw telefonerren. Deze telefoons hebben in totaal 14 minuten geduurd en kosten mij dus extra 6,1 euro. Betaalt u die terug ?

niet kunnen genieten van de promotie van januari

Onze boeking was net afgerond(nog geen minuut) en plots krijgen we een melding dat er voor boekingen in januari 10% korting kunnen toegepast worden. Bijgevolg zijn we teleurgesteld dat we deze promotie niet hebben kunnen gebruiken. Indien deze toch nog toegekend zou kunnen worden, zou dit onze ervaring alleen maar gunstig beïnvloeden.

Assez facile

Assez bonne lorsque les vols sont tui et pas un sous traitant

Gistelsesteenweg 1

8400 Oostende