Très bien aucun probleme

Je n ai eu aucun problème concernant cette reservation

Alles duideljk.

Eenvoudig om te boeken.

Facile même avec l'app

En quelques clics mon vol a été réservé

Simple et rapide

Snel en efficient.

Zoek en en boeken was snel, veel keuze van en naar luchthavens. en bestemmingen.

Au top .

Utilisation simple du site , proposition plusieurs dates avec visibilité des prix ce qui laisse flexibilité. Site très clair et compréhensible. Rapport qualité prix attractif .

goed meer niet

rare ervaring. Met een paar uur verschil werd mijn terugvlucht meer dan 100 EUR duurder. Wel eigenaardig dat dit bij het begin van de 10 % korting was.

Habitué de voyager avec TUI

Vols en général réguliers, personnel agréable. Le confort laisse à désirer mais ce que je déplore le plus, c'est l'augmentation des prix, malgré une remise de 10%, je paye 200€ de plus que l'année dernière pour deux personnes.

Boeking verliep snel, wel te weinig info over een korting!

Mijn vlucht was snel geboekt. Toch een beetje teleurgesteld achteraf. Mijn kameraad kreeg acheraf via reclame op zijn facebook startpagina, een kortingscode van meer dan 43euro. Had dit ook wel graag uitgespaard! Ook weet ik niet waar ik kan plaatsnemen op het vliegtuig.

Ok

Ok

Vlekkeloos en transparant

M.a.w. een verdiende 10/10

S y reprendre à deux fois

Première fois réservé puis réception d'un refus. Reprise pour une deuxième fois acceptée mais je ne trouve pas sur l'application mobile. Après avoir réenregistrer l'application ça y est enfin

Top , gemakkelijk en simpel

Top , gemakkelijk en simpel

slecht bereikbaar

hallo ik wil mijn aankomst en vertrek vliegveld in bulgarije wijzigen maar jullie hebben geen live chat heel jammer laaste keer bij omboeken van de datum koste mij dat 204 euro aan telf kosten

Efficace, compréhensible et rapide c'est parfait ainsi !

Personnel de bord charmant, sympathique et à l'écoute des voyageurs, j'ai toujours été satisfait !

Zonder problemen

Het is fantastisch te kunnen vertrekken van op luchthaven Deurne.

Duidelijk

Het wijst zichzelf.... duidelijk en snel gereserveerd. Minpuntje is dat de prijzen zo met het uur veranderen..

Alles was ok.

De reservatie verliep vlot, alles was klaar en duidelijk. Alleen bij het invullen van mijn voornaam was enige verwarring. Er mocht geen leesteken gebruikt worden, dat heeft eventjes geduurd eer we dat gevonden hadden.

Snel en eenvoudig kunnen boeken!

Onmiddellijk gevonden wat ik zocht: Overzichtelijk Duidelijk Gebruiksvriendelijk

Vlotjes en gebruiksvriendelijk!

Vlotjes en gebruiksvriendelijk!

Super makkelijk online boeken

Alles duidelijk uitgelegd en de 10% korting is mooi meegenomen... het aftellen kan beginnen, ook al is het nog maanden...

je pars toujours avec vous

bonne compagnie

Boeking gaat altijd zeer vlot

Goede vlotte afhandeling.

Goede vlotte reservatie en vlotte afhandeling !

Gistelsesteenweg 1

8400 Oostende