Super gemakkelijk

Alles verliep heel vlotjes en super gemakkelijk 👍👍👍

Réservation facile, car je suis habituée

Ancienne cliente, je vous ai abandonnée cet hiver vu le nombre de mails que vous m'avez envoyés pour une simple demande d'assistance. Finalement c'est votre centre administratif qui a tout réglé Je viens de vous revenir malgré tout

Vlot kunnen boeken en zeer snelle opvolging en bevestiging

Misschien nog explicieter vermelden dat er geen vluchtvouchers voorzien zijn

super gemakkelijk en duidelijk

vlug geregeld

Reservation assez facile

J'ai trouvé assez facilement les vols pour notre destination. Seulement dommage qu'il n'est pas encore possible, au mois de janvier, de réserver un vol pour les mois de novembre ou de décembre. Nous avons dû, dès lors, avancer la date de notre voyage car nous avons eu peur de ne plus trouver de disponibilité sur votre site.

Alles is vlot gebeurd

Vlot gebeurd, alleen spijtig dat bagage niet inbegrepen is ☹️

Duidelijk en overzichtelijk

Overzichtelijk

Ik vind het prettig en overzichtelijk. Het gemak dient de mens.

Leuk

Wel het is fijn om dat mijn ticket omgrboekt werd zonder probleem

Prima en probleemloos boeken

Duidelijke prijsstelling en geen verborgen kosten.

Vlot!

Vlot! Leuk dat je gewoon met bankcontact kan betalen!

Snel en makkelijk

Zoeken, klikken, boeken...

vlot

vlot

Alles ging heel vlot

Alles ging heel vlot

Bonne

Dommage qu'il ny'a pas la possibilité de créer un compte d'identification sur le site Tui.

ZEER OVERZICHTELIJK EN GEMAKKELIJK IN GEBRUIK

Een van onze eerste ervaringen met het online boeken van vliegtuigtickets via Tuifly. Het gebruik van de website is uitermate gemakkelijk in gebruik en zeer overzichtelijk.

Decevante

Via l'application, cela ne marche pas du tout, je dois chaque fois repasser par le site tui.be, mais ce qui me dérange le plus, c'est que je n'arrive jamais a réserver les sièges en même temps que le voyage!

Slechts 1 reservatie bevestigd van 2 reservaties ?

2 tickets geboekt, kort na elkaar (1 min later), lukte me niet om er meteen 2 te boeken .. slechts v 1 bevestiging gekregen ??

Triestig

Al meerdere keren heb ik dit probleem gemeld. Mijn naam is 'O'. Ik kan hiermee boeken maar achteraf kan ik de boeking niet meer consulteren , ook niet in de app Ik moet dan telkens 'betalend' bellen (schandalig) om dit aan te passen. Is zelfs niet mogelijk om jullie via mail te bereiken want ook hier wordt boeking niet teruggevonden Dit is in 1 woord 'Triestig', we leven in de 21e eeuw Ik overweeg om verdere stappen te ondernemen want dit blijft duren ....

Leuke korting als het te laat is

Heb ik net geboekt gisteren en vandaag krijg ik via een ander kanaal dan Tui bericht dat je 10 procent korting kan krijgen. Die korting die blijkbaar al sinds 2 januari geldt, zou Tui mij, als vaste klant, zelf wel mogen toesturen.

Alles verliep heel vlot en correct.

Tickets online bestellen ging snel en vlot.

Satisfaction totale

satisfaction totale

magnifique

Avoir des billets d'avion a bon prix, c'est génial. Continuer vous aurais beaucoup plus de client. Avion nickel.

alles goed gegaan

wij Oma en Opa gaan samen met kleindochter en baby achterkleinkind samen naar Alicante Is het mogelijk dicht bij elkaar te zitten in het vliegtuig Dank U

réservation aisée

très facile de réserver un vol, mais difficulté de valider le code pour réduction

Gistelsesteenweg 1

8400 Oostende