réservation aisée

très facile de réserver un vol, mais difficulté de valider le code pour réduction

Zeer vlot en duidelijk

Heel eenvoudig om de juiste vluchten en de verschillende tarieven te vinden. Nooit eerder via Tui geboekt maar voor herhaling vatbaar!

Aangename site

Niet duidelijk of ik korting had of niet. Kunnen geen plaatsen kiezen op het vliegtuig. Niet zeker of we met deze vlucht meekunnen en op ander vliegtuig kunnen gezet worden. De rest alles klaar en duidelijk

Très facile

Superbe expérience et ayant fait une petite erreur dans ma réservation un personnel très compétant à rectifié le tir directement.

beste waar ik altijd mee vlieg , opreis ga altijd correcte behandelingen.

gewoon de beste.al jaren mijn reis agentschap, en blijft zo .

Uitskekend

Uitskekend

EXCELLENTE EXPERIENCE DE RESERVATION

Site très clair et convivial. Il n'y a aucun problème à naviguer dans les diverses composantes de la réservation.

verrassend

altijd verrassend hoeveel kosten er nog bijkomen aan het einde van de boeking

Gemakkelijk te boeken, duidelijke website

De prijzen en vluchten waren zeer duidelijk en overzichtelijk waardoor ik snel, gemakkelijk en goedkoop kon boeken.

ONTGOOCHELEND

Zonet check ik mijn emails en zie dat mijn reservering 027327825 is geannuleerd. Zomaar en dat terwijl ik deze email ontvang om mij te vragen hoe ik Tuifly beoordeel. Ik neem aan dat een dergelijke mail wordt gestuurd op basis van een geregistreerde boeking. Waarom niet even contact zoeken en intussentijd mijn boeking aanhouden ? Ik vind dit een gekke manier van zakendoen!

Stoelkeuze ?

Ik kon geen stoelenkeuze maken.

Topmaatschappij!!

Elke keer weer alles tip top in orde!

Erg makkelijk en snel!

De reservering verliep erg snel. Ik had daarna een vraag over mijn reservering en belde naar het klantenservice. Ik werd snel geholpen.

Goed en duidelijk

Fijne pagina

Probleemloos

Zoals het moet

Vlot en correct

Eerste ervaring met online reservatie bij Tuifly positief ervaren en zonder problemen vlot afgewerkt.

Heel eenvoudig.

Het boeken van een vlucht op deze site is heel simpel. Je volgt stap voor stap en in no time is het gefixt.

Vertrouwen en top service

TUI is altijd tot uw dienst.

Verliep zeer goed

Rapide et facile

1ère réservation chez tui mais qui en appellera d'autres...

Pas compliquer de réserver avec tui

J ai l habitude de réserver avec tui. C est une companie sérieuse mais je constate que les prix sont légèrement en hausse par rapport aux années précédentes.

Je voyage toujours avec Tuifly

Je suis très content de voyager avec TUI Fly

Snel, alles in orde, niet te veel details of info

Plus de 60 reservations chez Tui

J’ai bien réservé sur 15 ans une soixantaine de vols chez Tui et je râle toujours quand je dois chaque fois encoder toutes mes coordonnées alors que vous les connaissez On devrait pouvoir créer un compte client avec un numéro et chaque fois qu’on réserve on inscrit son numéro et c’est suffisant

Gistelsesteenweg 1

8400 Oostende