super vlot

super vlot

Aperçu des vols très clair

Aperçu des vols tres clair et navigation très simple sur le site pour rechercher les différents tarifs et possibilités⁹

Duidelijk en betaalbaar

Makkelijk op te zoeken en scherpe prijs. Alleen jammer dat ik de kortingscode 10TFTS0120 niet kon ingeven die recht gaf op 10% korting voor boekingen tussen 2/1 en 12/1.

we zijn als frequente vliegers ontgoocheld door de stijgende prijs met 10% tíjdens het boeken

we hadden gisteren een vlucht naar malaga geboekt voor begin februari. nav deze kregen we vandaag een kortingscoupon en we wilden deze gebruiken voor een vlucht over 2 weken. de voorwaarden waren goed en met de korting zeer aantrekkelijk. tijdens het boeken van de vlucht (welke moeizaam verliep door falen van de "mobile pay") duurde het proces langer dan verwacht en zagen we de prijs oplopen van 170 naar 210€. onze reserveringscode is 027327757 . we zouden het appreciëren zo u de oorzaak van deze prijsstijging kan nagaan en evt corrigeren. we vliegen een 5-tal keer per jaar naar Malaga en zijn tot hiertoe altijd zeer tevreden en blijven TUI trouw. we zouden het leuk vinden dit gevoel te behouden. MVG

Korting nadat ik geboekt heb

Heb voor 3 personen geboekt en die twee personen waren eerder met jullie gevlogen en kregen vandaag een mail met een kortingscode. Ik heb die mail niet gehad Beetje wrang

Eenvoudig

Eenvoudig behoeft geen verdere uitleg

La facilité sur le site tres simple

Je suis très content de site web pas trop compliqué par rapport au autre

Zeer vlot

Makkelijk dat mijn zoekopdracht van enkele dagen ervoor opnieuw werd doorgemaild (vlucht nog steeds 'available').

Facile et rapide

L'application est facile d'utilisation et rapide pour une réservation. Les améliorations a apporter sur l'application: - pouvoir supprimer les listes préexistantes - ne dit pas si les billets vont êtres envoyés au domicile par format papier ou par mail. Le délais de réponses par mail à une question est trop importan

Fiabilité , efficacité

Je n’ai rien à redire

Makkelijk maar info ontbreekt

Het boeken ging zeer makkelijk, ik miste echter de informatie of het om een directe vlucht ging. Deze was nergens te vinden en heb ik uiteindelijk via een andere site opgezocht.

RAPIDE CLAIR PRECIS

une bonne fluidité, des retours en arrière pour corriger nos erreurs. Bien.

Facile

J'ai très vite trouvé les vols aux dates que je souhaitais très facile de réservation et très fiable en plus j'ai eu une réduction sur mes billets. Merci

Praktische website om je vlucht te boeken

Makkelijke en snelle boeking gemaakt

Prima, duidelijk

Website is handig. 1 minpuntje: er stond niet vermeld welk vliegveld in Tenerife . Dit is lastig ivm huren auto. Vandaag gebeld en goed geholpen.

OK

Soms jammer dat je als jarenlange trouwe klant telkens ALLES opnieuw moet doen .Ik begrijp "security raisons" Echter daar zijn ondertussen wel oplossingen voor!

Facilité de réservation

Ceci n'est pas notre première réservation. Nous avons toujours été satisfaits d'être passés par TUI pour nos réservations, car le service rendu est impeccable.

Makkelijk, overzichtelijk en vertrouwd

Overzichtelijke, duidelijke website en makkelijk te boeken! Vertrouwde maatschappij.

Vlot, efficiënt, vriendelijk & behulpzaam

Na ontvangst van een doelgerichte brochure, die ik thuis bestudeerd heb onze keuze praktisch gemaakt was, bezochten we opnieuw het kantoor om een bestelling te plaatsen. Goede ontvangst en snelle afwerking. Duidelijk antwoord gekregen op bijkomende vragen.

top

zoals altijd gemakkelijk te boeken, geen verdere opmerkingen

Nous n avons pas reçu de confirmation de votre part

Je pensais que tout c était bien passé cependant, nous n avons pas reçu de confirmation de notre commande Nous n avons pas reçu la confirmation de votre part avec le détail des vols Est ce normal ?

ok

ok maar wel spijtig dat de 10% korting die je kan gebruiken niet onmiddellijk wordt toegepast !!! Ik had net geboekt en betaald en zag dan de mail met de kortingscode, spijtig, gemiste kans !!! Waarom dit niet automatisch toepassen bij ieder die boekt in die periode ?

lastig dat tui .nl geen vluchten heeft vanaf Brussel

Op een internetsite wordt vemeld dat TUi op Jamaica vliegt vanaf Brussel. Op Tui.nl kan ik deze vlucht niet vinden. Wel op de TUI.be site De Tui.be site is betalen net even iets anders dan in nederland

Toujours satisfait

Depuis que je voyage ave vous jai jamai été déçus en qualité de prise en charge et vole

Rapide et prix clairement affiché

Rapide et prix clairement affiché