les prix sont très intéressants

le service est parfait les gens qui travaillent sont emable

Alles is duidelijk, gaat vlot en prijs is concurrentieel goed

Alles is duidelijk, gaat vlot en prijs is concurrentieel goed

GEBRUIKSVRIENDELIJK EN DUIDELIJK

De gegevens zijn gemakkelijk in te geven. De vluchten zijn te boeken vanuit verschillende luchthavens. Dit staat op een overzichtelijke manier op de website.

in een woord “prima webside”

Interessante aanbieding met heel goede prijs!! Loont de moeite om even te zoeken op de webside van Tui fly

super

Zoals gewoonte zeer goed.

Assez bonne, mais jamais rien pour client fidèle. Vols et vacances

Assez bonne. Je suis madame pas monsieur. Ai introduit code pour réduction de 10% pas accepté? Pourtant dans les temps.

gemakkelijke reservering maar kan ze niet toevoegen in mijn tui fly app

de reservering zelf verliep gemakkelijk en behoorlijk vlot maar ik kon achteraf de vlucht nog niet toevoegen in mijn tuifly app

Goed en duidelijk voor een vlotte boeking van tickets.

Gemakkelijk zoeken naar vluchten en eventuele alternatieve vertrekluchthavens in België. Compleet: extra bagage / verzekeringen / ...

spijtig dat mijn heenvlucht gewijzigd is qua vluchturen

mijn boeking had ik oorspronkelijk gedaan ifv de vluchturen waardoor ik ook méér betaalde voor mijn ticket. Ongeveer een maand later werden de vluchturen gewijzigd, spijtig.

Tamelijk stroef

Moest 3x opnieuw beginnen, betalen via Argenta lukte niet enkel via bankcontact

facile d'accès

pas de problème

Publicicité sur Facebook impossible du décompte

Je ne suis pas content, car j'ai reçu une offre sur mon Facebook : réduction de 10% avec un code 10TFTS0120. Impossible lors de ma réservation que le code 10TFTS0120 de - 10% soit accordé et donc se décompte. Pour finir je perds les 10%.

super experience

c'est top continuez comme ça

Via internet pour moi pas facile, j'ai du faire appelle a une connaissance

D'habitude et se depuis plus de 6 ans a raison de deux fois par année, je prenais mes billet via votre agence de liege, le prix est plus élevé. J'ai donc décidé de passer par internet, plus avantageux

Altijd “een plezier” om bij Tuifly te boeken.

Duidelijke, klantvriendelijke website. En zijn er dan toch nog vragen, dan is er nog altijd een aanspreekbare en efficiënte klantendienst.

Gewoon simpel en heel handig en ook overzichtelijk

Ik maak veel gebruik van jullie site en nog nooit een probleem gehad.

Heb plezierige ervaring met TUI door de persoonlijke contacten per mail

Heel prettige contacten en alles perfect afgehandeld.

TOP

AL ENKELE KEREN GEBOEKT VIA DE SITE EN ALTIJD IN ORDE *HOPELIJK DEZE KEER OOK

Tout super comme d’habitude !

Comme je voyage toujours avec vous plusieurs fois par an et depuis très longtemps... avec Jetair avant!! je suis ravie de vos services. Tout est génial. Et mon chien voyage en de bonne conditions. Merci bcp.

Transparante en gebruiksvriendelijke boekingssite

Duidelijk overzicht van de boekingsmogelijkheden. Vlotte afwikkeling en betaling.

Vlug en zonder problemen

Zonder opdringerige publiciteit voor Hotels,.... Informatie voor wie die kan gebruiken maar pasna de aankoop

OK, maar....

OK, maar... Na boeking vluchten, komt er 10% korting op de site!!!! Niet kunnen van genieten 😕😕

alles verliep vlot,maar ik had een verkeerde vlucht geboekt voor de terugvlucht.

Ik heb een vriendelijke dame aan de telefoon gekregen.En ze heeft alles in orde gebracht.Maar ik heb geen bevestiging gekregen. Gelieve het nodige te doen. Dank U.

gewoonweg gemakkelijk

super

Snel en makkelijk te boeken

Hele makkelijke site om te hanteren met duidelijke prijsoverzichten.

Gistelsesteenweg 1

8400 Oostende