Parfait

Le voyage minimum 3 fois par an ( long courrier ). Je pars UNIQUEMENT avec Tui et ce, depuis des années. Je suis enchantée aussi bien de la facilité de réservation que des services, de la prise en charge en cas de problème (ex: problème technique à l'avion ), du confort à bord, ainsi que des hôtels. Je reviens de Zanzibar et j'ai déja réservé mes vacances au Mexique pour mars 2020. Bravo TUI, meilleurs vœux pour 2020 et plein de beaux voyages avec vous!!! 😊

probleemloze reservatie

Jammer dat er geen melding is of het al dan niet rechtstreekse vluchten zijn , dan zo met tussenvlucht.

Très pratique et facile pour réserver.

Petit Bémol en ce qui concerne les prix les moins cher pour les vols ou bien souvent ce prix ne concerne que pour une place. D'où changement de prix lors de la réservation pour deux car le prix normal est pris pour les deux personnes au détriment du prix le plus bas qui pourrait normalement être appliqué pour un des passagers.

Mes billets

Meer informatie

Vluchtgegevens kunnen duidelijker. Wel helderheid over de prijs en bagage. Betaling en gegevens invullen verloopt vlot.

Zeer gemakkelijk in gebruik.

Gemakkelijk en duidelijke site. Aanrader

Al die vluchten uit Oostende zijn top, hopelijk breiden jullie in de toekomst nog uit

Vlot

Alles verliep vlot en naar wens..

Uitstekende afhandeling

Daar Tui regelmatig promoties aanbied voor een schappelijke prijs vlieg ik iets meer op en neer Malaga Antwerpen of Brussel voor een kort bezoekje.

Service zoals het hoort

OK over de ganse lijn. Wat mij wel aangenaam verrast heeft is de verstaanbaarheid en de uitspraak van de steward bij zijn boodschappen voor de passagiers en dit in elk van de 3 talen. Nog nooit meegemaakt en ik heb die man dan ook van harte gefeliciteerd bij het verlaten van het vliegtuig.

gemakkelijk en snel en accuraat

geen enkel probleem met de boeking, iemand die niet met pc zou kunnen werken zou dit evenzeer kunnen doen nl een vlucht boeken

Alles verliep zeer vlot,is top

Is zeker aan te raden. Is vlot te volgen. Was voor ons totaal nieuw,maar zeker te herhalen.

Zeer vlot en eenvoudig

Zeer overzichtelijk en duidelijke site

Overzichtelijk

Alles is duidelijk genoeg. Ik heb echter nog 1 vraagje, we hebben geopteerd om in Oostende te vertrekken omdat het daar gemakkelijker is, maar hoelang ervoor moet je daar inchecken ? Graag uw reactie waarvoor alvast bedankt, Ingrid

Voor digitaal gevorderden en engelstaligen een goede website

Een in de nederlandse taal gestelde website is welkom. Met betrekking tot de assistentie voor mindervaliden zou best ook iets worden gezegd voor mindervaliden die een looprek nodig hebben om zich te verplaatsen.

Gemakkelijk overzichtelijk niets verborgen

Het is gemakkelijk om bij jullie te boeken, alles overzichtelijk!

FACILITE DE RESERVATION

il est facile de réserver un vol, dommage qu'il n'y ait pas de départ de la France, avec d'aussi bons horaires d'aller et de retour mais un bagage de 20 kg devrait être compris dans le tarif de départ

Vlot .. makkelijk

Makkelijk vlot en met een goed overzicht

Eenvoudig een ticket bestellen

De site is zeer gebruiksvriendelijk opgesteld om een ticket te bestellen.

makkelijk en overzichtelijk

makkelijk en overzichtelijk

gewoon geweldig

hallo ik doe dit al jaren zeer gemakkelijk en gewoon alles top en duidelijk

Ruim aanbod van vluchten tegen aantrekkelijke prijzen

Ruime keuzen van vluchten (verschillende luchthavens, verschillende dagen in de week, ....).

tres facile et clair

très clair bien explique facile a suivre donc ok parfait

Gemakkelijk

Het gaat zeer vlot om een vlucht te boeken en is dus gebruiksvriendelijk.

Was gemakkelijk en ging vlot

Een goede manier om een trip te boeken

Gistelsesteenweg 1

8400 Oostende