EN GENERAL BIEN

NOUS SOMMES CLIENTS DEPUIS DES ANNEES. SEUL PROBLEME LES PRIX SUR BIERSET.

Beste de ervaring is goed maar zou het kunnen dat ik nog geen reserveringsnummer heb gekregen voor op de app in te loggen?? vriendelijke groeten Luc Van Overschelde

Zeer vlotte service

Ik heb als heel aangenaam ondervonden . Heel duidelijke prijzen en info. Ook de mensen van de klantenservice heel vriendelijk

J'ai 61 ans et je voyage énormément

j'ai acheté les billets sur le site Tuy Fluy avant hier et j' n'ai pas reçu de confirmation de vol par mail, je pense qu'il y a un petit problème. De plus, je n'ai pas reçu de facture! Pourriez vous SVP me faire suivre ces deux documents au plus vite car j'en ai besoin en toute urgence Mr NOR Driss Tel 06 75 28 90 02

Birarre, je n'ai pas reçu de mail de confirmation

Je pense avoir réserver, mais je n'ai pas reçu de mail de confirmation

• Nous recommanderiez-vous? Non

Heel veel moeten herbeginnen

Verschillende keren moeten invullen Duurde tot volgende dag Geen notie of ik nu de gast Kane etc heb

Toppie

Zeer snel en correcte behandeling van mijn dossier.

sans aucun souci, tout était parfait

bon service, site intelligent et rapide, respect du client

Website ok, app waardeloos.

Boeken via de website verloopt vrij vlot en probleemloos. Maar de app doet het niet zoals het hoort. Toen ik een paar maanden vanaf dertig dagen voor mijn vlucht zitplaatsen aan de nooduitgang wilde boeken, werkte de app niet. Intussen heb ik een nieuwe smartphone. Ik wil de app reactiveren, maar hij aanvaardt mijn wachtwoord niet. Bij 'wachtwoord vergeten?' belooft hij een mail te sturen om het wachtwoord te wijzigen, maar die komt nooit aan. (Zeker al 10x geprobeerd!) De meerwaarde van de app ontgaat mij dus totaal!

TOUJOUR SATISFAIT DE VOS SERVICE

plusieurs voyages moyen et long courrier très satisfait

vlotte en prima site

gemakkelijk site goede werking en uitleg

Vlot geboekt

Eerste kennismaking met TUI fly, en vlot mijn vluchten naar Valencia gevonden en geboekt.

Mijn boeking ging vrij vlot

Voor de eerste maal vluchten online geboekt via tui. Alles was duidelijk vermeld, konden iedere stap goed volgen . Hopelijk verloopt de rest van de reis even vlot en komen er geen verschuivingen in de geboekte vluchten.

Heel gemakkelijke en vlotte boeking

Eerste maal dat ik online geboekt heb met TUI.

een ticket bestellen bij tui fly is makkelijk

Een ticket bestellen bij tui fly via internet is eenvoudig, duidelijk en snel. Veel beter dan u Nederlandse collegas bij tui.nl waar het allemaal veel omslachtiger is. 1 punt van kritiek zijn de buitensporig hoge prijzen van de bagage die aan de klanten wordt doorberekend, deze staan in geen verhouding met andere maatschappijen. Tui.nl ( Nederland) rekent 65 euro voor 50kg bagage. TUIfly Belgie rekent 190 euro voor 45kg. De prijzen van bagage bij jullie slaan werkelijk nergens op en valt bij mij onder legale oplichting. Was dit wel in orde geweest hadden jullie van mij een 10 gehad!!!

9/10

Alles is duidelijk aangegeven simpel en goed

Het happerd soms uw site

Ik heb soms de indruk dat uw site vastzit...haperde . Het lukt wel steeds...ik boek ook veel!

réservation payement

le processus est bon jusqu'au moment ou il faut payer pas assez de temps de réservation pour attendre la confirmation de la banque et le numéro secret pour payer pourquoi ne pas accepter de passer par le site de PAYPAL qui accepte plus facilement et directement les payements bien à vous

slecht

Beste ik ben nog steeds aan het wachten op mijn bevestigingsmail . ik vlieg morgen vroeg om 6h05 en ik hoop dat alles in orde is !

Verschrikkelijk

Slecht.

zoals steeds, vlug, correct, overzichtelijk

alles goed verlopen

dat is goed meegevallen we hebben niet veel problemen gehad enkel met de betalingen

Vlot

Alles verliep duidelijk en vlot

mijn ervaring is over het algemeen goed

Wij hebben vliegtuigtickets besteld met als bestemming Tenerife: vertrek vanuit Zaventem op 25/04/2020 en terugkomst vanuit Tenerife en aankomst op Zaventem op 2/05/2020 op naam van Van Oudenhove Edgar en Roegiers Christine. Wij hebben hiervan geen bevestiging per mail gekregen. Kan u ons de bevestiging bezorgen op mailadres [email protected]. Alvast dank.

Vlot maar op één punt onmogelijk zonder telefonische hulp .

Geachte , De reservatie via de PC verliep BIJNA vlot , maar het ingeven van mijn voornaam ( Daniël of Daniel ) , niet met en ook niet zonder trema , lukte NIET . Wij moesten beroep doen op telefonische hulp , die perfect overnam . Zonder haar hulp waren we volledig geblokkeerd . Dank aan de telefoniste . Gelieve te noteren dat verleden jaar wij hetzelfde probleem hadden ! Het zorgt wel voor vervelende stress en misschien ook voor telefoonkosten . Gelieve dat euvel eens te verhelpen aub .

Gistelsesteenweg 1

8400 Oostende