Het ging vlot maar buiten het betalingsbewijs hebben we verder niets ontvangen. Is dat normaal? Guido en Edith Van Otten - Van Hemelryck

Zonder het minste probleem vlucht geboekt

Enkel positieve ervaringen !

makkelijk te boeken

maar uw antwoord na mijn boeking ( uw email ) kwam pas een dag later . verder ging de boeking prima er was bij de boeking geen mogelijkheid om meer stoelruimte te boeken , daar werd niets over gemeld

Accès facile

Réservation rapide

Duidelijk en correct

Ik vond meteen wat ik nodig had

Comfortabel

Met tuifly reizen is gewoonweg super en alles duidelijk en vlot👍

Geweldig snel

Het boeken ging snel en zonder moeite. Tip. Het zou handig zijn om meerdere datums te laten zien die in 1 maand het voordeligst Zijn.

VRIENDELIJK PERSONEEL

Vlot en correct

Online boeken gaat zeer vlot en is duidelijk opgebouwd. Correcte prijzen en als je vroeg kan boeken is het goedkoop vliegen. Zeer handig om vanuit Antwerpen te kunnen vertrekken! Bespaart ons de trip met taxi naar Zaventem en we winnen tijd. Online inchecken, geen wachttijd om bagage in te checken en geen wandeling om aan de gate te geraken.

je suis très content des services de TUI fly

Jamais de problème avec le personnelle qui est très bien et toujours au service des clients.

Goede website voor een boeking

Ik boek al een tijdje bij jullie, dus ik weet hoe het moet.

Zeer vlot verlopen

Het was mijn eerste maal en heb geen problemen gehad. Graag had ik zitplaatsen geregeld

perfekt

zeer direkt afgewerkt

klaar en duidelijk

Gemakkelijke site en alles is duidelijk aangegeven.

overzichtelijk betreffende vluchten en prijzen

Het is gemakkelijk om een overzicht te krijgen van de verschillende vluchten met prijzen naar jouw bestemming.

Alles heel duidelijk

Alles is heel duidelijk, datums, vluchturen en reserveren....gewoon de stappen volgen.

Eind goed al goed

Prijzen wijzigen voortdurend voor dezelfde reis, website blokkeerde meerdere malen, onduidelijkheid als de reservering nu gelukt is of toch geannuleerd, bij telefonisch contact wel heel vriendelijk en behulpzaam.

Zeer gebruiksvriendelijk

Prima site

Erg makkelijk en overzichtelijk

Facilité surtout bon budget et réservation avec carte début normal

Très pratique surtout pour réserver et qu on a pas carte Visa autres. Avec carte normale boncontact merci

Ses pratiques

J espère moins ennuis que ce 7 décembre au retour de djerba

Heel makkelijk

Simpel en duidelijk

Ik reis meerdere keren per jaar naar Kosovo en vind het dan ook elke keer uitstekende service

Vlot

Het boeken gaat vanzelf, alles is heel duidelijk en de prijs is exact wat van in het begin werd aangegeven, geen cent meer.

altijd goed

Beste site en prijs