excellent

Bon équipe cabine et excellent pilote

slecht

voorschot betaald op 24/11en is tot op heden niet verwerkt in mijn betalingen,reeds bewijs van betaling opgestuurd doch zonder resultaat

Ok

Bij “andere” bagage staat wel sportmateriaal en speciale begeleiding, maar ik heb niks teruggevonden mbt buggy’s

Zeer slecht

Een ramp !

Slecht

Ik boekte voor 4 personen een vlucht heen en terug naar Malaga vanuit Antwerpen . De betaling lukte niet , ik moest alle gegevens terug invullen . Plots kwam er € 10 per persoon , per vlucht , totaal € 80 bij ! Vind ik heel grof !

Pas de mention de réduction comme dans l'appli

Étapes de commande très claires mais la mention de la réduction black friday affichée sur l'application n'était pas reprise sur le site web. J'ai appelé pour en bénéficier après paiement de ma commande et j'attends 1 remboursement... j'espère qu'il arrivera!

aangename en gebruiksvriendelijke website

aangename en gebruiksvriendelijke website

Gemakkelijk en duidelijk.

Gemakkelijk en duidelijk.

Je n'ai pas d'expérience particulièrement,!

Je recherche un voyage à bon prix et l'aéroport qui me convient le mieux de ma résidence.

Teleurgesteld

Ik boekte op cybermonday maar kreeg de 10%korting niet geregeld

Problème de virement délai 1 heure c'est insuffisant

Bonjour le 29 novembre j'ai fait une réservation numéro 027204402 pour 2 personnes aller simple Bruxelles djerba pour le 21 mars 2020. Vous avez annulé cette réservation étant donné que le délai de paiement de 60 minutes a été dépassé. Je vous confirme que le paiement a été fait un peu après 1 heure : retrait de 252.05 euros de mon compte ce montant est versé le 2 décembre sur le compte tuifly BE70 5645 1426 8425 COMMNICATION 272/0440/20126. Voulez-vous me rembourser ce montant mon compte BE88 0630 5351 5541 SAADAOUI MONCEF 47 RUE MONTGOMERY 4030 LIÈGE BELGIQUE. Adresse mail [email protected] numéro de téléphone 0032466269178 merci D'AVANCE.

toch liever zonder App

Ik heb herhaaldelijk moeten herbeginnen. Ik had dit liever op een gewone webpagina gedaan. Ik begrijp niet waarom een Cybermonday korting enkel via een Appje gegeven wordt. Ik ga ervan uit dat TUI daar toch rekening mee wil houden, niet iedereen kan goed overweg met een smartfoon al is het maar dat mensen met dikke vingers en slechte ogen ook wel een reis willen boeken.

De kortingscode werkt niet.

Toen ik gisteren een vlucht wou boeken via mijn gsm, vulde ik op het einde de kortingscode in en zag ik op het eindresultaat dat er 10 % afgetrokken werd. Doch als ik daadwerkelijk met mijn Mastercard wou betalen, stond het initiële bedrag erop zonder de korting. Daarom heb ik dan ook de transactie beëindigd. Ik heb al dikwijls met jullie maatschappij gevlogen, maar dit is de eerste keer dat ik problemen ervaar.

réservation annulée

la réservation payée et faite donc je reçois un mail de confirmation avec paiement accepté en suite un autre mail, réservation annulée car paiement non reçu à temps ???? pourtant sur mon compte le paiement est bien réalisé ????

• Nous recommanderiez-vous? Non

Zonder problemen kunnen boeken.

Ik vond toch een betaalbare vlucht naar Tenerife met tui vanuit de regionale vluchthaven Oostende..

Je voyage régulièrement avec TUI et cela est toujours tres agreable :)

Je reside en Espagne et donc je retourne régulièrement en Belgique toujours avec TUI . A chaque voyage je n'ai aucun regret mais que de la satisfaction avant ,pendant et apres le vol . Je me demandais quand donnez vous des bons de déductions pour les clients fidèles? Bien à vous

Vlot

Gaat vlug en gemakkelijk zelfs huisdieten en assistentie bijgeboekt

Heel goede ervaring, stipt en gemakkelijk.

Alles is gezegd in de vorige vraag!

Assistentie aanvragen !

Het boeken verliep redelijk goed. Bij de betaling zag ik dat ik letters verwisseld had bij een naam. De volgende ochtend direct gebeld. Alles werd onmiddellijk recht gezet. Super! Vroeg dan ook assistentie aan. Ze stuurden me documenten op! Kan ze invullen maar niet terugsturen. Is niet duidelijk! Is niet altijd even computer vriendelijk. Iedereen gaat er vanuit dat iedereen dat kan !!!

Zeer degelijke website die het mogelijk maakt om vlot te boeken

Mijn ervaringen met TUIFLY zijn zeer goed, degelijke vriendelijke personeelsleden in alle delen van de maatschappij die ik al ontmoet heb,

Gebruiksvriendelijke site

1ste maal geboekt online, onze bijkomende vragen werden goed beantwoord.

Goede uitleg gekregen op onze vragen.

Super eenvoudig

Met de tuifly app. Was het heel overzichtelijk en duidelijk om een vlucht te boeken. Veel beter dan met de app van Brussels Airlines, daar heb ik steeds problemen mee, het kan ook aan mij liggen natuurlijk.

Formidable

Très pratique et rapide !

Gistelsesteenweg 1

8400 Oostende