Vlot kunnen boeken met logische stappen

Spijtig om nadien te lezen dat ik met de app had moeten boeken om 10% cyber monday korting te genieten...dat voelde wat minder om niet de juiste prijs betaald te hebben...

Retour via zelfde luchthaven gaat, daarna beginnen te problemen

Een heen vlucht via Oostende geen probleem. Wou je een terug vlucht via een andere luchthaven begonnen de problemen, Ik heb deze allebei apart moeten boeken. Dit lukte mij niet in 1 pakket. K vond het niet al te duidelijk!

Gebruiksvriendelijk en overzichtelijk

Gebruiksvriendelijk en overzichtelijk

👍🏻

Allies duidelijk

Het zoeken naar geschikte vluchten was makkelijk en ik kon snel een goede keuze maken

Het is vooral handig dat je eerst je bestemming kan zoeken in de keuzelijst om vervolgens de mogelijke luchthavens van vertrek te kunnen kiezen. Meestal is het een gezoek en gepuzzel om te weten vanuit welke luchthavens je kan vertrekken om op een bepaalde bestemming te geraken. Dit ging nu super vlot !

Très facile d'usage - pas de mauvaise surprise en cours de réservation

Procédure très facile et bien claire. Très bien de pouvoir réserver des poids de bagages différents pour les personnes qui voyagent ensemble et aussi pour le même passager des poids différents à l'aller et au retour. Petit bémol : C'est stressant - inutilement - de voir indiquer, en cours de réservation, qu'il faut se dépêcher car il ne reste plus que X sièges au prix indiqué.

vlot en duidelijk

makkelijk om prijzen te vergelijken op de diverse data. Zou iets duidelijker moeten vermeld staan als het een directe vlucht betreft of niet.

Alles zeer duidelijk

Geen probleem gehad, dus alles vlot kunnen afhandelen

Bien et clair

Bien, mais j'ai eu du mal de compléter certaines renseignements relatifs à la réservation

Vlot en snel!

Idem dito!

Vlotte en gebruiksvriendelijke boeking

Gebruiksvriendelijke website.

de boeking verliep vlot en is overzichtelijk

Is het niet mogelijk om bij het reserveren in één moeite een stoel te reserveren en onmiddellijk de check-in te doen, zoals voor de heen- als terugreis ? Het zou fijn om alles in één keer te realiseren zodat er achteraf geen acties meer ondernomen moeten worden.

Vlot en duidelijk

👌👍👌

er is nu 10% korting met black friday en ik had dit niet gezien.

waarom gaat dit er niet vanzelf af als je aan alle voorwaarden voldoet ? Niet tevreden. heb gebeld en mail gestuurd maar blijkbaar geen alternatief of geste aan te bieden :-(

Een enerverende ervaring

De site blokkeerde meerdere malen en we hebben uiteindelijk Tui telefonisch om assistentie moeten vragen. Je zou bijna zeggen dat naar een kantoor fg gaan om het daar te reserveren een betere optie is ware het niet dat we dat vorig jaar deden en uiteindelijk veel duurder uitkwamen dan onze vrienden die op het zelfde moment op internet boekten!

Pas de confirmation avec numéro de réservation

Manque un mail de confirmation avec numéro de réservation par mail j’ai juste la preuve de paiement c’est pas suffisant pour moi.

Duidelijke info

De vlucht en info waren duidelijk.

Zeer goed, jammer de plaatsen op vliegtuig ontbreken.

Reeds 3 keer geboekt met TUI en steeds tevreden

Website kan een beetje overzichtelijker , misschien de in te vullen vakjes uitgroten. Positief is de prompte bevestiging.

Heel gemakkelijk boeken on-line

Heel overzichtelijke site!

Vlot verlopen

Steeds in orde, alles vlot verlopen bij vragen via Messenger krijg ik snel een antwoord, mijn dank hiervoor.tuifly zou ik zekers aanraden , groeten Marie-Christine

Un résumé à imprimer et à la fin

À la fin de la réservation il faudrait un résumé avec le numéro du billet et les détails du vols pour imprimer directement Pour le moment ce n’est pas clair !

Vlotte boeking.

Het boeken gebeurde vlot, zonder al te veel bijkomende vragen (om de prijs maar te kunnen opdrijven).

alles heel vlot verlopen, zoals altijd

zoals altijd een vlotte verwerking

eenvoudig en snel

Wij hebben een app in Spanje en dit maarkt dat we vrij vaak naar daar vliegen. Wij vliegen erg vaak met Tui omdat de site eenvoudig werkt. Wel spijtig dat er geen bonussen zijn voor mensen die frequent vliegen en dat er STEEDS vertraging is. Dit isveel minder bij de frequentie. Verder zijn we tevreden over de service.

Gistelsesteenweg 1

8400 Oostende