Heel vlot!

Gemakkelijk te gebruiken!

Dans la norme

Dommage qu’on ne puisse choisir les sièges à la réservation

Zeer vlot verlopen

Heb al meerdere keren zo geboekt en zal dit in de toekomst zeker nog doen.

prima verlopen

gemakkelijk te boeken

goed zonder problemen

Goed zonder problemen

teleurgesteld

waarom krijg ik bij het boeken de melding niet te zien van de korting voor black vriiday,ik zag dit pas nadat ik mijn boeking gemaakt had .

OK met uitzondering van onderstaande

Ik had nog geen "digipas"(sta wantrouwig tegenover internetbankieren), hoewel er om de betaling af te ronden vermeld stond dat er nog 2 betalingen zonder "digipas" konden worden verricht werd de betaling geweigerd. Ik heb toen bij de bank een digipas gehaald om de betailing te kunnen afronden.

Réservation erreur de départ

Bonjour Pour une erreur dans la recherche de la réservation dans l’encodage de la date de mon départ ! Je me vois taxé de 50 euros pour réinitialisé la datée celle-ci !Chose qui a pris plus de temps pour le paiement que le travail de l’hôtesse et ceci à moins de 24 heures de l’achat et 6 mois du départ !Etant client fidèle depuis plus de 15 ans sur cette ligne et plusieurs fois par an ainsi que ma famille, je trouve s’un geste commerciale et sympathique serait le bienvenu ? Bien cordialement

• Nous recommanderiez-vous? Non

Teleurgesteld

Mail gekregen van jullie TUI.be ivm Black Friday en daar stond geen kortingscode bij wanneer je enkel vliegtuigtickets boekt en wordt doorverwezen naar TUI fly. Met dit in gedachte boeken we onze vliegtuigtickets. Daags nadien krijg ik een melding binnen van TUI fly via facebook met een kortingscode van 10% wanneer je vliegtuigtickets boekt. Wij voelen ons wel een beetje ******en op deze manier, en dit nadat we jullie al jaren trouw blijven met het bestellen van vliegtuigtickets en tot dusver altijd heel tevreden waren over de geleverde service. Hopelijk kan hier nog een mouw worden aangepast. Het betreft de reserveringsnummers 027199499 en 027199430.

Vlot

Maar ik had graag ook een korte versie vd boeking ontvangen als bevestiging. Makkelijk om op prikbord te pinnen en algemeen overzicht te krijgen. Nu veel bewerken, copy ,past. Voor de rest perfect!

Super gemakkelijk en heel bevredigend

Nadat ik een maand geleden de prijzen van mijn reis naar Bulgarije had opgezocht was ik wel teleurstelt dat deze gestegen waren. Maar dankzij de cybermonday deal heb ik toch nog een mooie deal kunnen doen.

Malgré ma retissance à utiliser Internet pour réserver un billet d'avion j ai trouvé cela très facile et assez ludique

alles ging heel vlotjes

alles ging heel vlot om te boeken .

Vlot. Alles is duidelijk!

Makkelijk

Pas de soucis

Réservation facile et sans problème

In orde

Gemakkelijke bieking

Gemakkelijk

gebruisvriendelijk, maar ik weet graag op voorhand dat ik zeker NIET in een Boeing MAX moet stappen

Ik vlieg graag met TUI, maar als de Boeing MAX de lucht ingaat zal ik uitwijken naar een andere maatschappij, ik ben niet alleen

Gemakkelijk en eenvoudig.

Eenvoudig, overzichtelijk en gemakkelijk te gebruiken.

Heel vlot

Alles was zonder moeilijke vragen gemakkelijk in te vullen !

Duidelijk omschreven misschien best eerst naam en dan voornaam invullen

Denk dat de meeste mensen het verkeerd invullen. Is mijn mening. Voor de rest alles duidelijk. Prijzen vallen beter mee dan bij andere maatschappijen.

Op een eenvoudige manier is de boeking te maken

Plezierig

Zoekwerk

Mijn boeking van Van Wichelen Raymond-Strooker Catharina heb ik geen bericht van bevestiging ontvangen( is nu in orde door zoekwerk) de boeking van onze zoon Filip Van Wichelen is de bevestiging vlot verlopen

Réservation facile

Vision rapide des différentes options possibles ainsi que des prix

Slecht

ik heb heel de avond mijn boeking hernieuwd van Alicante naar Oostende voor 24 mei 2020 en als ik op het einde verder druk kwam geen enkele betaling voor alleen maar en flach van nog maar 3 boekingen

Gistelsesteenweg 1

8400 Oostende