vlot en duidelijk

Zeer duidelijk, enkel met de kortingscode wordt er gewacht tot op het einde, dat zou moeten in het begin zijn want ik dacht zelfs dat ik ze niet meer zou kunnen gebruiken.

Website en de uit te voeren handelingen zijn klaar en duidelijk omschreven. Tijdens het boeken was alles ten alle tijde heel overzichtelijk.

Réservation très facile

Le site est clair et facile d utilisation.

overzichtelijk en zeer gemakkelijk

zeer positief en ik doe het zo verder in de toekomst.

RAS

RAS

très bien

très simple pour faire votre réservation, une seul chose le paiement visa n'est pas repris dans le mode de paiement, sinon très facile on a le choix de faire un supplément bagages par la suite si besoin, très bien aussi

Parfait

Aucun problème

Alles ging heel vlot

Alles staat zo duidelijk aangegeven , het kan alleen maar vlot gaan !

super

super om te kunnen vertrekken uit oostende als je in de westhoek woon hopelijk komen er in de toekomst nog bestemmingen bij

AUCUNE ECOUTE CHEZ VOUS!!!

A quoi sert de faire des cheking On Line si c'est pour faire une file plus longue pour déposer ses bagages? Lorsque votre collaboratrice en me remettant ma carte d'embarquement papier alors que je venais de lui dire que j'avais téléchargé la mienne me répond que c'est plus facile pour ses collègues une carte papier j'ai réalisé qu'il serait temps d'aller voir ailleurs!

• Nous recommanderiez-vous? Non

Duidelijk!

Geen extra kosten bij afrekenen!

Bijna zoals het moet zijn

Eerst probleem met korting bij 2 de keer ok

Simple et rapide. Possibilité de faire la demande pour l assistance

Simple et rapide, Possibilité de faire la demande pour l assistance.

Une des réservations OK, l'autre annulée, mais l'argent empoché.

J'ai fait deux réservations, utilisant l'application en ligne Belfius. L'une des deux fut OK, mais l'autre a été annulée (temps de réponse trop long), alors qu'en fait le paiement a été fait dans les 10 secondes, l'argent débité de mon compte, mais la réservation annulée. Je vais donc partir dans une procédure pour refaire la réservation, sans garantie de remboursement. Donc tant que je n'obtient pas gain de cause (et réservation confirmée), je laisse une seule étoile.

• Nous recommanderiez-vous? Non

gruwelijke stoelen

De stoelen kunnen haast niet achterover leunen wat het voor mij extreem pijnlijk maakt de laatste tijd. Waarschijnlijk heeft het te maken met het tijdelijk vervangen van de Boeings. Food is ook al een geldklopperij

zeer slecht - geen ster waard

twee maal hebben we een annulering van een reserveringsnummer ontvangen. De reden hiervoor was dat de betaling voor de reservering niet tijdig ontvangen was, alhoewel deze altijd onmiddellijk werd ingegeven. We zijn blijven proberen een vlucht te boeken. Deze werd telkens betaald met dezelfde kredietkaart. Het resultaat is dat we uiteindelijk een dubbele boeking geboekt hebben. We hebben er natuurlijk een laten annuleren maar dat kost dan voor ons ook nog eens 12.50 €! Schandalig vind ik dit. Het ligt aan jullie eigen systeem, en daar draaien wij als klant voor op.

Vorige maal is alles zeer goed gegaan , en nu terug .

Daar wij liever van Oostende vertrekken , en dicht bij ons ,maar dit is wel niet zo gemakkelijk ,en moeten we nemen wat we vinden ! maar wij moeten er wel bij laten weten dat het wel duur uit valt !!! Sorry hoor ,moet gezegd worden .

Vlot en zonder problemen alles gevonden

Voor herhaling vatbaar

super

zeer gemakkelijk voor te boeken

Tres bien

Aucun soucis ,tout était très bien expliquer

Eenvoudig te boeken

Website is zeer eenvoudig. Gemakkelijk om bestemming te vinden en vlucht te boeken.

duidelijk

gebruiksvriendelijk, snel en duidelijk

Vlot

Soms hapert systeem wel eens maar doorgaans zeer vlot om te boeken

Gebruiksvriendelijke en duidelijke website !

Het kiezen en vastleggen van de vlucht ging er vlot door de erg gebuiksvriendelijke en duidelijke website!

Acceptable

Dommage que le bagage en soute et payent

Gistelsesteenweg 1

8400 Oostende