Ok

Toegankelijke website

Is zoeken

2xtickets geboekt

Altijd een goede service, vriendelijk en behulpzaam personeel.

Gewoon goed

Ik vlieg al jaren met tui fly en mag niet klagen vertragingen gebeuren vooral dat is niet alleen in de luchthaven industrie ,

vlot verlopen

Goed kijken en zien dat je alles dubbel checked

Manque d’infos

Le système de réservation est simple mais il manque des infos claires notamment concernant l’achat de siège quand on peut le faire, il devrait y avoir la possibilité de le faire dès la réservation et il devrait y avoir la possibilité de réserver le confort class en ligne également pour permettre à ce qui réservent tot d’avoir un bon siège. Personnellement je suis très grand et un siège plus spacieux serait bienvenu. Concernant les documents requis c’est dommage que tout n’est pas indiqué.

Bon

On part très souvent avec tuifly, on n'a jamais eu de soucis.

Gaat heel vlot

Heel gemakkelijk en vlot

perfecte service boeking verloopt prima

Heel gemakkelijk boeken !

Snel vlot en duidelijk!

Reservation facile

Le bon sens

Is ok als men het gewoon is.

De betaling is tijdrovend

duidelijk vlotte website

Heel duidelijke website 1 ding jammer vrijdag boeking gedaan naar malaga dat niet op website stond van de 10% ivm black friday achteraf pas in mail gezien zodat we deze zijn misgelopen

Voor de eerste maal wzs het way zoeken maar volgende keer zal het vlugger gaan.

Je recherchais un vol direct vers Bodrum

Seul , Tui le propose .... rien au départ de Paris ... et je vais pouvoir profiter un peu de Bruxelles que j'adore ! Et vol ... à un super prix!

tres bien

très bien

simple , pratique , professionnelle

j'aime beaucoup voyager avec vous , comme je me rends régulièrement à Casablanca j'aime moins les horaires de départ .

Alles verliep vlot

Ghhyyy

Il serait en français je comprendrai

nul

J'ai du sortir 2 x du processus et recommener tout car impossible de modifier une faute d'orthographe

• Nous recommanderiez-vous? Non

Onduidelijkheid ivm met tussenstop tijdens terugvlucht!!!

Beste, Jammer genoeg was pas duidelijk na betaling dat er tijdens de terugvlucht van Alicante naar Brussel een tussenlanding is in Malaga waardoor we ook merkelijk veel later thuis zullen zijn. Het kan misschien zijn dat ik het over het hoofd heb gezien maar dan is het tijdens de stappen in de reservatie niet duidelijk genoeg aangetoond alvorens de betaling is uitgevoerd. Ik kan wel zeggen dat we frequent de vlieger nemen en dan tot op heden meestal met Vueling (hier is tijdens de stappen steeds zeer duidelijk zichtbaar of het gaat over een directe vlucht of een vlucht met tussenstop). Mocht ik kosteloos een andere vlucht kunnen boeken zou ik dat doen maar ik vrees dat dit extra kosten met zich mee brengt?. Met vriendelijke groeten, Frank De Roo (geboekt voor Georges), 0478 48 44 79

Vlot

Vlotte boeking, leuke korting black friday

Ok

Jammer dat ik net te laat zag dat ik recht had op black friday korting van 10%. Booking was net betaald,

Easy to use

Simple, rapide, efficace.