Alles gemakkelijk en perfect verlopen.

Probleemloze en overzichtelijke website

Heel wisselvallig Tui!

Boeken is geen probleem, maar als je een probleem hebt en door ernstige omstandigheden niet kan vertrekken, is het een eindeloos gepalaver! Dit kan niet dat kan niet ! De oren staan hier duidelijk niet naar ! EEn beetje meer flexibiliteit zoals bij Brussels Airlines zou gepast zijn ! En dan nog van de kosten gezwegen !

ik kreeg geen bevestiging van mijn boeking per e-mail

ik kreeg geen bevestiging van mijn boeking per e-mail

bonjour, j'aurais voulu réserver mon siège mais cela n'a pas été possible (excepté package à 65 euro

bonjour, j'aurais voulu réserver mon siège mais cela n'a pas été possible excepté avec package à 65 euros sur de nombreuses compagnies curling Iberia snbrussels ont peut le choisir pour une somme de 10-15 euros

depart toujours a l'heure

faciliter de réservation et presque pas d'attende a l'aéroport

Makkelijk en vlot

Heel goed zijn de andere vertrekplaatsen die je kan zien, zo kan je nog beter plannen.

Heel vlot en overzichtelijk

Werkt altijd perfect. Niks op aan te merken, enkel het online incheckformulier kan iets duidelijker naar mijn gevoel.

App werkt niet

Ben geregistreed en kan niet inloggen. Geen mail ontvangen om registratie te bevestigen

Snel en eenvoudig boeken!

Vlot en duidelijk verloop van boeking. Ook ruim de tijd om na te denken vooraleer betalen, boeking vervalt niet na paar minuten. Enig minpuntje: ik heb per ongeluk gsm nr fout ingegeven, geen mogelijkheid om dit zelf te corrigeren. Jammer dat je hiervoor moet bellen.

Pas rapide pour réserver

Un peut difficile la réservation il m’a fallut faire une deuxième réservation car mon payement n’était pas accepté à temp !!

Ok

Spijtig dat ik voor mijn hondje volledig moest herbeginnen want deze moet mee in cabine

Ik was bezig aan het boeken en totaal prijs was 159 euro. Op het einde na alle gegevens ingevuld te hebben is het 10 euro duurder.😔

Bonne expérience.

Simple et rapide.

Duidelijke info

Goede zoekmachine en duidelijke omschrijving van services

Zeer vlot en goed

Alles is vlot verlopen, ook het reserveren van assistentie voor mijn zoon die rolstoelgebonden is.

Gemakkelijk en snel geboekt

Gebruiksvriendelijk

zeer goed

alleen spijtig dat je stoel niet direkt kunt reserveren.

Heb regelmatig een vlucht uit Deurne en het is gemakkelijk boeken

Ik boek vanuit de eerste periode dat jullie vertrokken op Deurne.Ik wil altijd vanuit Deurne vertrekken als er een mogelijke vlucht is.Ook de nieuwe luchthaven in Murcia is ten zeerste aan te raden.Het is er kalm en gemakkelijk in te checken.Alleen kan je er wel wat tijd verliezen aan de douane-controle.Volgend jaar ga ik zeker viermaal heen en terug.groetjes

Vlotte boekingsprocedure.

De toepassing voor het bijboeken van ruimbagage is nu veel duidelijker en overzichtelijk. Dat was in het verleden veel minder het geval.

Goed maar traag

De website kon duidelijk het aantal geïnteresseerden niet aan. Op zich een goed systeem dus, maar de traaaaagheid...

Heel overzichtelijk vlug en correct.

vlot

Spijtig dat de mogelijkheid niet meer bestaat om een auto te reserveren via Tuifly site. Anders alles duidelijk.

De boeking van mijn vliegtickets verliep heel goed, alles was prima. Dank u

Pas super facile

Le processus de réservation dans son ensemble est satisfaisant … sauf : - pour faire une réservation de 2 personnes : 1 = facile, mais comment ajouter 1 personne ? - les bons de réduction à déduire que je possédais et que j'ai introduit, n'ont pas été déduits !

• Nous recommanderiez-vous? Non

Assez satisfait mais...

J’ai eu un soucis avec l’enregistrement en ligne car la connexion au profil me fait apparaître un message d’erreur et ce dans làpplication comme dans le navigateur

Gistelsesteenweg 1

8400 Oostende