ce n'est pas ma première réservation

Par contre je n'ai pas apprécié de ne savoir qu’après mon payement qu'il y avait une escale. Je n'ai pas fait attention au temps de vol! J'aurais du! Cela devrait apparaître avant pour les personnes plus âgées.

Très pratique et rapide

Pratique et rapide

Bons services

Je prends vos vols environ chaque 3 semaines pour des allers retours entre Djerba et la Belgique je suis contente de vos services et le personnel est vraiment bien

Duidelijke, vlotte boeking behalve wb dubbele keuze van uur bij terugkeer : keuze niet mogelijk.

Duidelijke, vlotte boeking behalve wb terugkeer naar Brussel vanuit Pristina ma. 10.08.2020 : er zijn 2 keuzes (00.50 en 23.55), ik klikte paar keer 23.55 aan, telkens verscheen toch 00.55 op de boeking. Ik belde Tui en kreeg vlug iemand aan de lijn die het probleem meteen ook merkte. Ze vroeg me of ik even kon wachten daar ze het probleem aan een collega wou voorleggen. Ik zei dat ze het gerust kon vragen. Ik wachtte echter zeker een 8-tal minuten en heb dan toegelegd. Eigenlijk geen probleem dat we 00.55 vertrekken, ik heb dan ook zo geboekt, het komt ons en het koppel dat met ons meevliegt nu zelfs beter uit. Toch van belang dat het probleem wordt opgelost voor andere reizigers (of misschien al opgelost nav mijn telefoontje?). We kijken al uit naar onze Tui-vlucht!

E boeking verliep heel vlot.

Het boekingprogramma zit goed in elkaar, maar toch moet ik opmerken dat het invullen van de geboortedatum toch voor enige twijfel zorgde. De dag en de maand werden snel verwerkt,... maar...bij het geboortejaar zag men alleen de 2 eerste cijfers terwijl de twee laatste cijfers van het geboortejaar achterwege bleven... Wel verscheen eronder het ouderdomsgetal. Dit zorgt voor verwarring..Positief is ook dat de betalingswijze goed beveiligd werd.

Boek al jaren bij tui

Boek al jaren bij tui . Nooit geen probleem gehad. En vertrekt fijn vroeg na malaga altijd

goed te boeken

zeer goed te boeken altijd al geweest

Zeer klantvriendelijk

Overzichtelijk, eenvoudig, kortom top!

Site facilement accessible

A voir, le vol est prévu pour 2020

Efficace, rapide, complet

Tout est parfait

compliquer

Je ne n' arrive pas a enregistrer mes billet pour embarquer le 16 avril 2020

clair rapide et convivial

aucun souci pour réserver et avoir toutes les informations utiles

Moeilijk want plaatsen kiezen lukte niet

Tijdens het boeken wilde ik ook aanduiden dat mijn vrouw en ik naast mekaar wilden zitten maar dat lukte nooit, ben bang dat dit ook nu nog niet in orde is....hoe weet ik hoeveel tijd op voorhand wij ons op de luchthaven moeten aanmelden...wij hebben nog niet zo vaak gevlogen...

Zeer snel 4 tickets geboekt 👍

Al jaren boek ik bij Tui Fly altijd zeer te vreden

Plus que satisfaite

Je n ai rien à redire parfait je voyage bcp en votre compagnie et je ne changerai pour rien au monde seule bémol faudrait peut être offrir des avantages aux clients réguliers comme carte de fidélité ou réduction 🌝🌝🌝🌝🌝🌝

Très facile à réserver sur votre site

Première fois que je commande sur votre site j y retournerais les proxhaine fois

Altijd vriendelijk

Ok mooie prijs

OK

ik zou graag mij seat kunnen reserveren bij de boeking zodat ik ook instapkaart in 1 sessie heb gefinaliseerd voor mijn reservatie van gisteren lukt dit zelfs vandaag nog niet

Tarif different

J’ai voulu réserver 5 billets mais le prix affiché était au prix élevé alors qu’il y avait 4 billets au prix promo. J’ai donc dû réserver en deux fois, une première pour avoir les 4 billets en promo et une deuxième réservation pour le 5ieme billet. Dommage que lors de la réservation des 5 billets il n’y avait pas les 4 billets en promo.

Te weinig klantvriendelijk

Dikwijls moeten teruggaan naar fase 1. Er wordt automatisch een heen/terugvlucht ingebracht.

Ik zal in de toekomst vermijden om Tuifly te boeken !!!

Negatieve punten : Om te weten hoeveel bagage kost, moet men al effectief aan het boeken zijn (namen invullen, ...) Er worden geen tickets afgeleverd. Enkel een orderbevestiging. Via FAQ heb ik teruggevonden dat de tickets slechts 13 dagen op voorhand afgeleverd worden en dat enkel als ik zelf de nodige stappen hiervoor doet. Deze info zou VEEL DUIDELIJKER moeten gegeven worden in het document orderbevestiging. Slechts als je alle kleine lettertjes leest, vind je hierover een beperkte info. In het document orderbevestiging maakt u reclame voor de online incheck, maar u geeft niet duidelijk aan of dit al dan niet verplicht is. Kan de incheck ook nog op de luchthaven ? Kost het dan extra ? Geef mij maar Brussels Airlines en Ryanair. De boeking verloopt daar veel eenvoudiger en alle info is duidelijk.

Duidelijk

Duidelijk

Vaak onduidelijk

Weet vaak niet wat nu juist moet gebeuren.

Gistelsesteenweg 1

8400 Oostende