Super tevreden

Eenvoudig en overzichtelijk

Zeer makkelijk om te boeken.Echt een aanrader.

Gemakkelijk om te boeken.

Overzichtelijk. Correcte prijzen Gemakkelijk af te handelen. Onmiddellijke bevestiging via email. Bedankt

Zalig

Ieder jaar opnieuw beleven we de tijd van ons leven op vakantie dankzij tui fly.

Heel snel de juiste vluchten aan de juiste prijzen geboekt.

Het ging perfect, goede informatie en niet te veel extra in te vullen.

Het ging zeer vlot

Het ging zeer vlot om onze vlucht te boeken.

Peut mieux faire

Le site est pratique mais il manque certaines infos. En effet pour les billets d'avions, pour les passagers il n'est pas écrit clairement qu'il faut spécifier le nom de jeune fille et non d'épouse. Il serait important de le mentionner en gras.

Zeer tevreden over heel de lijn !

Als eigenaars van een pand in Tenerife doen wij al ettelijke jaren beroep op jullie diensten. Soms al eens een uiterst klein gebrek aan informatie maar voor de rest : BRAVO ! De opgediende maaltijd is van extra lekkere kwaliteit. Zo verder doen !

Vlot

Zeer vlotte boeking. Aanrader!

Rapide

Juste une chose qui n’est pas très claire, on n’a pas trop compris. Il est écrit via varadero. Alors qu’on parle d’un vol direct. Est-ce réellement une escale? Devrai-t-on changer d’avion à Varadero?

altijd alles ok

alles is tot in de puntjes geregeld dat is zeer fijn om met jullie op vakantie te zijn dank u

De gegevens waren duidelijk

Boeking Is vlot verlopen.

het is de eerste keer dat ik geen pakket boek met Tui maar enkel de vlucht

het boeken is vlot en je kan kiezen voor de rechtstreekse vluchten zonder tussenlanding en verschillende data ben benieuwd of ik dezelfde service krijg zoals anders, nu ik geen pakket geboekt hebt

Première réservation internet

Suite à la première fois de réservation sur ce site, juste examiner le pourquoi vous ne passez pas sur la page suivante, ceci afin d’attirer l’attention sur les différentes options. Normalement facile à remplir.

perfect

geen opmerkingen

het boeken van de tickets was eenvoudig en comfortabel

zie hierboven

Rechtstreeks via tui-site overzichtelijker

Via tui-site lukt de boeking het gemakkelijkst.

Kon direct mijn vlucht zoeken en boeken

De website geeft een duidelijk beeld voor het zoeken van vliegtuigtickets

Slecht

Tuy promootte bij aanvang voor winter prijzen aan en vertrouwde maar enige tijd later na mijn boeking verminderde de prijs met 290 euro , na kontact en informatie in shop werd ik er niet beter van. Ik vlieg 4x per jaar met tuy zie geen enkele tegemoetkoming. Ik wacht nu ook al 5 maand op terugbetaling laatste tickets door ongeval . Trek maar zelf de conclusie .Ik voel me wel een beetje slecht hierbij .Positieve reclame?

niet vlot

Spijtig moest ik het meermaals herhalen zelfs het programma dikwijls afsluiten en opnieuw openen. Was het te wijten aan een slechte internet verbinding? Uiteindelijk is het dan toch gelukt. Ik was blij want er waren maar 6 tickets meer beschikbaar en mijn accommodatie was al geboekt. Toch beveel ik het aan voor de prijs en de goede vlieguren.

heel vlug in orde,met juiste prijs

heel vlug in orde,met juiste prijs!

Gaat snel via internet en is zeer duidelijk en heb in het verleden al gevlogen met jullie was zeer tevreden

Logisch

Gemakkelijke zoekfunctie en daarna logische afhandeling

Ik had mijn terugreis verkeerd geboekt en telefonisch heeft er een medewerker het vlot veranderd.

Facile et prix concurrentiel

Je ne commande pratiquement que par chez vous mais il serait grand temps de pouvoir se créer un compte afin de ne pas à chaque fois devoir retaper les mêmes données personnelles bàv Isabelle

Gistelsesteenweg 1

8400 Oostende