Kan beter

Dikwijls problemen om aantal personen te wijzigen, ook veranderde de prijs in vergelijking met aanvankelijke prijs!?

poepsimpel

Zeer duidelijk pagina's ,eenvoudige en logische opbouw van de te volgen stappen. gemakkelijk planning van thuis tot in hotel en terug voor een ontspannen vakantie.

Vlot behalve probleem bij mijn tweede voornaam

Ik kon mijn voornaam niet volledig schrijven. Er kwam telkens een rode kader rond. Dat gaf wel stress. Ik ben helemaal herbegonnen en het lukte nog niet. Ik heb dus enkel mijn eerste voornaam kunnen noteren. Ik hoop dat dat ok is. Ik kon de tweede voornaam van mijn vriendin wel invullen.

FACILE ET RAPIDE

C'est la première fois que je commande un vol chez TUI FLY et je dois dire que le site de réservation est super... Facile à utiliser, claire, on vous guide parfaitement.

OVERZICHTELIJK EN SNEL

Vlotte reservatie.

Déjà 3 voyages avec votre compagnie

Services impeccable

vol annule

J espère que cette fois ci notre vol pour lourdes ne sera pas annulé ! car nous avons déjà réservé le retour et l hôtel l année passée vous nous avez annulé notre vol pour lourdes Bien à vous

Gemakkelijk om vlucht te boeken

Ging naar de website, zocht de vlucht die paste en boekte deze.

Audit

Les consultants qui représenteraient une maison d'audit vous diraient que c'est mieux que chez eux. Et si j'ai mis qu'un 4 stars c'est que je n'ai pas encore pris l'avion pour Alicante avec TUI Fly. Le cas échéant, je finaliserais mon commentaire mais pas avant mon retour d'Espagne. Coridiales salutations.

Eenvoudig en Snel!

Duidelijk overzicht: geen enkele twijfel. Betaling via VISA:vlot Antwoordmails onmiddellijk!

gewoon goed zonder problemen

alles volgens plan en vlotjes

vlotte booking.

spijtig dat het niet mogelijk was om "de luxe" toe te voegen voor de terugvlucht!!!

Ik ben zeer tevreden van het uitgevoerde werk. Mijn installatie werkt nu terug prima.

Zeer goed werk

prima snel geregeld

was voor mij alleen onduidelijk of je allen je roepnaam of al je namen moet invullen. Ik heb voor het laatste gekozen want die namen staan allemaal op het paspoort

App hapert

Na 4 herhaaldelijke pogingen om onze tickets te boeken via de app uiteindelijk gelukt .. Eerste prijs stond 20€ goedkoper dan de prijs die ik nu betaald heb en dit allemaal omdat ik niet van de eerste keer via de app kon mijn betaling doen maar 4 pogingen nodig had Voor de rest geen enkel opmerking en vooral nog steeds een tevreden klant Mvg Kris

Duidelijk en simpel

Easy

Zeer gemakkelijk. Zonder problemen.Prijs OK

Duidelijk, gemakkelijk en overzichtelijk

Jammer dat een surplus nodig was voor 20kg bagage. Bij Brussels Airlines is het geloof ik nog standaard. De app op de iphone vind ik super: volledig en overzichtelijk.

Alles is zeer duidelijk en verloopt vlot

Het enige minpunt vind ik is dat er standaard voor 1 passagier gekozen wordt en dat je volledig naar het begin van de zoekfunctie moet terugkeren om dit bij het boeken aan te passen

vlot

boeken van een vlucht via tui fly verloopt altijd vlot. Een opmerking : misschien iets duidelijker vermelden als het met een tussenstop is. Dit is het geval voor onze vlucht in april en ik heb dit pas opgemerkt nadat ik reeds gereserveerd had.

Site te ès facile d’accès et très clair

Réservation aisée pour les bagages supplémentaires o

toujours ravie

jamais de problèmes que ce soie pour mon mari ou moi de voyagé avec TUI

Wat verwarrend wat nu precies te downloaden

Eerst was me niet duidelijk of ik bij stoelkeuze moest betalen, alleen bij de stap verder bleek dat het totaal 0 was

Super gemakkelijk.

Heb vlug kunnen boeken, zonder moeite.

Ik mis enkel de basis (vroeger) baggage niet meer in de vaste prijs is boeken zelf : super gemakkelijk.

Gistelsesteenweg 1

8400 Oostende