Slechtste boeking site dat er is

Met de gsm een ramp kijk maar eens naar transavia

boeken verloopt niet correct PRIJS

WE WILDEN MET 4 PERSONEN EEN VLUCHT BOEKEN,3 TICKETS WAREN AAN 119.99 EURO EN 1 TICKET AAN 139.99 BIJ HET BOEKEN VAN DE 4 TICKETS MOESTEN WE INEENS 139.99 EURO PER MAN BETALEN, WAT MIJ NIET CORRECT LEEK . HEB DAN OP 2 DOSSIERS GEBOEKT 2 TICKETS AAN 119.99 EURO EN DAN 2 TICKETS AAN 139.99 EURO. DUS CONCLUSIE MET HOEVEEL TE MEER PERSONEN JE GAAT DES TE DUURDER WAT NIET CORRECT IS . INDIEN ER NOG 3 TICKETS WAREN AAN 119.19 EURO DAN MOETEN ZE DIT CORRECT TOEPASSEN 3X 119.99 EURO EN 1X 139.99 EURO DOOR NU 2X IN TE LOGGEN eigenlijk moeten ze ons nu nog 20 euro terugbetalen. WIJ VLIEGEN MET TUI OOK STEEDS IN GROEP NAAR ALBANIE, telkens is dit duurder als apart te boeken eigenlijk onlogisch

Vlot en duidelijk

Ok

Goed.

Enkel begin november problemen bij het boeken van onze vlucht in augustus.Is na veel geduld wel gelukt De vlucht voor mei verliep makkelijk zoals we steeds van jullie gewoon zijn.De vlucht nar Malaga is een verjaardagsgeschenk voor mijn vrouw die op 09.05 jarig is

Facile et rapide

La réservation avec tui est très facile et pratique. La plupart des compagnies demandé qu'on paye avec une carte visa, mais je trouve vraiment pratique que tui offre plusieurs mode de paiement. Merci

Prima verzorgd

Boeking is gedaan door onze dochter, maar vervolg ervan is goed en duidelijk verzorgd

heel eenvoudig

Ik heb al wat ouderdom,toch geen probleem voor boeking op de website van TUI FLY

L'écran devrait être amélioré.

Sur l'écran de réservation, les cases pour compléter les noms et prénoms sont trop petites, ce qui fait qu'on ne voit jamais entièrement ce qu'on a écrit et cela peut mener à des surprises parfois catastrophiques dans l'orthographe d'un nom ou prénom. Il n'y a pas non plus d'écran de contrôle où l'on peut voir ce qu'on a écrit avant de passer à la réservation et donc si on ne vérifie pas bien par après... J'ai dû téléphoner le lendemain de la réservation pour faire rectifier l'orthographe d'un prénom et le numéro de téléphone. En dehors de cela, le site fonctionne bien .

alles verliep zeer vlot

boeking verliep overzichtelijk en gebruiksvriendelijk

Makkelijk een boeking maken

Het boeken was erg makkelijk, duidelijk en snel te doen

Zeer Goed

Redelijk efficient maar plaats kiezen mag bij reservatie

Snel en niet "te" ingewikkeld, ook al heb je de klassieke vervelende aansporingen om veel bijkomende verzekeringen te onderschrijven. Het zou echter beter zijn mocht men onmiddellijk zijn plaats kunnen boeken. Het komt later wel.

Satisfait du service offert par l’accompagner merci

Équipes très accueillante, pas de retard merci . Bravo

beter kan niet

bij kwaliteit hoort ook een prijs

A titre personnel, je fais toujours le mème trajet, c'est de la routine, donc simple et rapide !

Après plusieurs expériences plus ou moins réussies, depuis de nombreuses années, une vingtaine, j'empreinte votre ligne et vos services à mon entière satisfaction !

Vrij vlot en overzichtelijk behalve voor extra's

Heel fijn dat je meteen de prijzen ook ziet voor vertrek ervoor of erna zodat je eventueel vroeger of later kan vertrekken met een betere prijs. Enkel zou ik van in het begin ook de mogelijk geven om een huisdier mee in te checken. Zo zou je enkel de vluchten te zien krijgen waar een huisdier mee mag en niet omslachtig tewerk moet gaan.

Vlot en duidelijk reserverings- en betalingssysteem

Het is een gebruiksvriendelijk systeem. Zowel qua opzoeken bestemmingen, bekijken van de verschillende heen en terugreis data's met de kostprijs erbij. Hetgeen best past voor de klant kan gemakkelijk worden opgezocht/gewijzigd.

Schitterend!

Zeer behulpzame dame aan de telefoon ivm betaling!

niet op voorhand een bolletje zwart maken aan een vlucht

Wij vliegen een 10 tal keer per jaar naar Reus. Nu is er op zondag een extra vlucht ingelast, maar dan wel 's nachts. Vermits het voor ons een "routine" boeking is, niet opgemerkt dat het bolletje naast deze vlucht zwart was en dat er onder nog een vlucht stond (op IPad niet op scherm, had ik naar benden gescrold had ik het wel gezien) . Ik heb dus deze vlucht geboekt maar moest 's avonds terug in België zijn , dus heb deze moeten wijzigen en € 12,5 kosten moeten betalen. Ik zou willen vragen geen vlucht te selecteren.

Super facile

Super facile et très sérieux

Le site est bien fait et complet .

J'ai 60 ans et beaucoup voyagé en Europe et Afrique du nord , avec toutes les compagnies de Belgique et du Luxembourg . Notre fille habite maintenant à Ténérife nous comptons nous y rendre quatre fois par année . J'ai trouvé votre site bien fait et complet : possibilité de prendre plus de bagages et de prendre un animal de compagnie , tout cela m'intéresse . Je voudrais aussi savoir réserver les sièges , si vous pouvez m'indiquer la procédure se serais bien . Et enfin vos prix sont intéressants .

Onze reservatie is heel vlot verlopen.

Vlot en duidelijk

zeer makkelijk

Geen probleem om de app te gebruiken.

Site de réservation très pratique et facile d'utilisation

Cela sera la première fois que je voyage avec TUI fly - J'espère que le vol se passera aussi bien que la réservation.

Gistelsesteenweg 1

8400 Oostende