Overzichtelijk

Vliegen al jaaaren met Tui. Nooit onoverkomelijke problemen gehad.

Snel en eenvoudig kunnen boeken.

Na de datum van onze reis vastgelegd te hebben heb ik via enkele muisklikken mijn reis geboekt.

Gemakkelijk

Tof

Geruststellend

Ticket boeken voor een persoon met een handicap was niet zo eenvoudig. Ik wil, de dochter, dat mijn mama en papa met een gerust hart kunnen vertrekken op reis! Dit was de eerste site waar ik de begeleiding meteen kon bijboeken waardoor er al veel vragen en stress wegvallen! Ik heb er goede hoop in dat deze begeleiding op de luchthaven ook correct ga verlopen! Alvast bedankt! Geruststellende dochter

Onduidelijk

Was niet duidelijk dat je in de schoolvakantie enkel 7d kan boeken . 2 keer gebeld met de klantendienst , de eerste dame wist ook niet veel maar de tweede keer ik belde , wel een duidelijk antwoord gekregen .

En accord avec mes attentes

Sérieux fiable bon rapport qualite/prix

Snel en correkt

Makkelijk te reserveren

Heb al meerdere keren met Tui gevlogen.

L'expérience est satisfaisante

Je regrette la modification des horaires au départ de Liège pour la période débutant le 01/04/2020

Alles prima verlopen

Zeer duidelijke website, met makkelijk te gebruiken verschillende keuzes

alles staat mooi uitgelegd

makkelijk uiteengezet om te boeken

Prima site om te boeken

Geen problemen ondervonden met boeken van de vlucht

Duidelijk en eenvoudige boeking

Al meermaals via website vluchten geboekt . Tevreden over gans de lijn . Vooral vluchten via Antwerpen hebben onze voorkeur .

Zonder problemen boeken

Makkelijk boeken en snelle bevestiging

Fidèle à tui

Compagnie aérienne très agréable avec 1 personnelle à l écoute.

Vlot en makkelijk boeken!

Snel en makkelijk boeken van vliegreis. Maar jammer dat met een tussenpoos van nauwelijks 45', de prijs gestegen was met 10€/persoon; vind ik niet netjes! En dat voor een vliegreis in februari 2020, we zijn nu nog maar 12/11/2019! Effe surfen op TUI, met de echtge bespreken en opnieuw aanloggen: resultaat kostprijs per persoon omhoog met 10€. TUI: dat is niet klantvriendelijk en neigt naar misbruik. Ik hoop dat TUI niet de weg opgaat van Ryanair, die zijn daar kampioen in. Reden dat we nooit meer met Ryanair boeken en trouwe klant zijn bij TUI. Maar deze negatieve ervaring toch delen.

Heel goed..top

Wel niet echt eenvoudig

Ik boekte op mijn werk telefonisch en had dan 1u tijd om te betalen met betaalkaart te doen, wat niet gemakkelijk was daar ik op tijd moest thuis geraken, maar is gelukt

Perfect niets op aan te merken !

Mijn ervaring met Tui is altijd goed eenvoudig om te boeken terwijl al de andere maatschappijen veel te complex zijn. Hierdoor zal ik altijd als eerste optie met tui vliegen tenzij ik naar een bestemming vlieg waar tui niet naartoe gaat !

overzichtelijk, snel, gebruiksvriendelijk en ccorrect

Een website 'aankoop' zoals hij moet zijn perfectie bestaat niet, daarom 9.5/10 :-)

Ok

vlotte boeking, wat ik wel graag zou willen weten/zien op de boeking zelf is meer info mbt de tussenlanding: waar en hoe lang, want dit heb ik nu apart moeten opzoeken

Gemakkelijk

Goede website

Vlot

Vlot Jammer dat ik niet automatisch omwille v vele boekingen korting krijg

Kan goed reservatie doen .

zonder problemen direct resultaat

Gistelsesteenweg 1