j'ai apprécié la stabilité du site

je ne devais pas réinitialiser : les dates et les donnes personnelles étaient conservées, même d'un jour à l'autre ; j'ai moins apprécié que pour emporter davantage qu'un bagage cabine il faille payer, mais bon, je crois que la pratique se généralise...

Gped

Perfect, duidelijk - overzichtelijk

Duidelijk overzicht van aangeboden vluchten en welke opties er zijn met de daarbij behorende kosten

alles was duidelijk en het ging vlot om te boeken

prijzen zijn goedkoop en duidelijk. vertrek en aankomsturen zijn duidelijk vermeld. het boeken ging vlot en simpel

Te goed

Goede beschikbaarheid

goed!

Goed overzicht van de Site !!

Altijd de juiste vlucht voor de juiste prijs

Vlieg reeds enkele jaren met tui naar alicante en dit vanuit Deurne omdat ik zelf ook in Deurne woon en wij vinden dat tui een heel goede service heeft ook als je hulp nodig heb tijdens de boeking Wij blijven vliegen met TUIFLY

alles heel vlot verlopen

Heel duidelijke site en alles is vlot gegaan

Tot hiertoe alles oké.

Met Jet-air en Tui in géén 30 jaar een echt probleem gehad. Zelfs de dag na de rampzalige bomaanslag op tijd kunnen vertrekken.

Overzichtelijk

Tui fly is gemakkelijk.

Peut pas finaliser la commande

Souvent problème sur le site

• Nous recommanderiez-vous? Non

C'est ok, mais voudrais voir plus rapidement si le vol fait escale à Marrakech ou pas.

Par contre pour le voyage précédent, je n'ai pas su comment faire pour trouver et imprimer ma carte d'embarquement avec le Gate et N°de ma place? je l'ai fait sur une des bornes à l'aéroport. Merci à vous

Vue d ensemble des prix par ville, parfait

Parfait

Snel, duidelijk en makkelijk

Niet zoveel op te merken; eventueel oppassen met de vele extra verkoopsartikelen zoals auto, hotel, verzekeringen, etc. Dit kan mij het gevoel geven dat jullie niet professioneel zijn en kan mijn inziens mensen wat op de zenuwen werken. De klant van vandaag weet heel vaak exact wat hij wil en hoeft al die extra zaken niet.

heel éénvoudig

Een vlucht boeken on-line bij TuiFly gebeurt in enekelen stappen. Héél éénvoudig, duidelijk en snel.

Makkelijke site

Kon goed en makkelijk boeken, Kon alleen bij telefoonnummer niet het Nederlandse 0031 veranderen, dat is jammer

Très bien

Procédure de réservation très facile, juste le site avait un petit problème le jour où j'ai réservé mais ça c'est arrangé le lendemain

GOED

GEEN PROBLEMEN VLIEG AL VELE MALEN MET TUI

Vlot

Alles verliep heel vlot.

Claire et rapide

De nombreux voyages avec tuy malheureusement moins depuis quelques temps car notre deuxième destination de voyage et L île de sal au Cap Vert et vos tarifs ont fortement augmenté en vol sec. Bien dommage

altijd dik in orde

Als veelvuldig passagier met familie zijn we altijd goed geïnformeerd online en persoonlijk

Goede makkelijke site

Goede maatschappij, moeder word altijd goed opgevangen en geholpen op het vliegveld. En de reis is altijd goed geregeld.

toujours aussi bien

De multiples voyages réussis depuis des années , encore merci.

We zijn overTUIgd van jullie kwaliteit !

Vertrekken vanuit Deurne is een zegen. Geen fabriekstoestanden zoals bv. in Zaventem. En geen gezoek naar zaken waarvoor ze u extra kunnen laten betalen zoals bv. bij Ryanair, geeft een bepaalde gemoedsrust. Jullie vliegen ook meestal op tijd. Een kleiner vliegtuig, waar je twee aan twee kan zitten, geeft een vertrouwd gevoel. Wel zien dat jullie prijzenpolitiek niet te veel afwijkt van bepaalde concurrenten. Dit is in sommige periodes het geval, ik heb echter het gevoel dat deze periodes wat aan het minderen zijn. Maar alles bijeen een dikke proficiat.

Gistelsesteenweg 1

8400 Oostende