Très bonne compagnie personnel agréable

Vol impeccable et à l'heure. Personnel de cabine très compétent et aux petits soins

alles perfect!

alles goed verlopen qua boekingen

Ik boek al jaren met jullie en ben steeds tevreden. Wij vliegen ook bijna altijd vanuit Oostende. Zal wel blij zijn met jullie nieuwe vlucht op Murcia👍 Ik vind één ding jammer en dat is dat de prijzen ook meestal prijzig zijn vanuit Oostende naar Alicante

Fijn

matig

Ik reserveer heel geregeld vluchten via de computer of gsm, en TUI komt er daarbij niet als beste uit. - Als ik aanlog op mijn tablet of gsm op de TUI site en een vlucht boek moet ik al mijn gegevens intypen hoewel jullie die toch kennen ? - toen ik de volledige reservering had ingebracht en mijn betaling via mastercard moest bevestigen kreeg ik de keuze om dit te doen via mijn bankapp of met kaart en kastje. Gezien ik mijn kastje niet bijhad in het buitenland koos ik voor de bankapp (belfius) op mijn zelfde gsm. jullie app probeerde over te schakelen maar dat gaf een fout. Uiteindelijk heb ik iemand in België gebeld om de reservatie voor mij te doen en heb ik hem terug betaald. - Er is schijnbaar geen connectie tussen jullie reserveringen op de computer en de app op mijn telefoon. Als ik een vlucht gereserveerd heb via de tui-site (via pc, tablet op gsm) moet ik dat reserveringsnummen manueel inbrengen in de TUI app op mijn gsm anders kent die die reservering niet. Deze zaken gaan eerlijk gezegd bij bv ryanair of vueling een stuk vlotter

Vlot en praktisch om zelf online tickets te boeken

De online website om een vlucht te vinden en te boeken is praktisch en zit logisch en klantvriendelijk in elkaar.

Parfait

Parfait

was gemakkelijk om te boeken

gemakkelijk te boeken. klaar en duidelijke omschrijving van de te volgen stappen

Snel en eenvoudig.

Vlug geboekt

Heb al eens hulp moeten hebben en de persoon was zo vriendelijk om mij te helpen tot alles ok was 👍👍

Vlotjes gereserveerd

Alles verliep vlot net zoals de vorige keren

Misschien iets extra voorzien ???

De reservatie liep goed. Maar we reizen als koppel op, maar komen met een week verschil terug. Ik boekte dus in twee delen. Is het mogelijk om een gesplitste terugreis aan te bieden ? mvg Eddy

tb

Rien à redire

Behoorlijk netjes

Hebben reeds meer dan 80 keer geboekt en gevlogen met Jet Air of daarna met Tui Fly zijn het meer dan gewoon om te handelen met deze vliegmaatschappij

Le site c’est bien amélioré

Je prends régulièrement Tui pour mes déplacements en France et je suis très content des services et de la gentillesse du personnel.

Van boeking tot aankomst perfect.

Comfortabele reis. Heel content

8 nachten niet boekbaar

Vrijdag vertrekken en moet vrijdag terug ipv zaterdag , hoe stom is dat ?

Fout in de betaling ref. 027012708

Ik heb geboekt met 1 valies voor Beeckmans René en handbagage voor mezelf De Vre Jeannine. De betaling is met Visa gebeurd. Op het toegestuurde formulier van de betaling staat 2 x € 18,00 voor 2 x bagage. Moeten wij nu 2 valiezen meebrengen of wordt er € 18,00 terug op onze rekening gestort. Wij verkiezen met 1 valies te reizen + handbagage zoals gevraagd. Graag dringend antwoord want we vertrekken op 11/11/2019.

Facile, clair, compréhensible

Je suis content de la façon que ça se passe

Excellent service

Toujours dans des bonnes conditions

snel en correct

boeking is heel duidelijk en snel verlopen

Rapide et efficace

Réservation rapide, prix abordable, site internet clair et efficace

Vlot en goed

Vlotte inlog, keuze van de vluchten, afhandeling, regeling van extra bagage en response.

eenvoudig en simpel

in 5 min alles geregeld kan maar zo gemakkelijk gaan een aanrader

Nee

Ik ben tevreden met jullie maatschappij , goed en veilig vliegen ,alles onder controle ,en geef ik een cijfer 10 ,ik vlieg vak met jullie mee naar mijn geborte land Kosova (Dardania -prishtina-pristina). Groetjes ***zim -Murati

Gistelsesteenweg 1

8400 Oostende