simple et rapide

C'est la première foi que j'utilise votre plate forme de réservation et j'ai trouvé que le site est bien fait.

hhhhh

bbbbb

très facile

aucun soucis si j'appelle le call center et tout rentre dans l'ordre

Ik doe dit reed jaren Waarom dir grote” prijsverschil tussen brussel en oostende voor dezelfde vlucht Dit begrijp ik niet Bij

ok

vlot de prijzen van vluchten te vergelijken naargelang de data;

practische funktionele site

eenvoudig

Moyen dans l ensemble

Je suis suivant partie en Tunisie, dommage que les prix on fortement augmenté.. ses pour cela que cette année je suis partie 1 fois au lieu de 3 à 4 fois a l annee... tout ce paye même la réservation d un siège, valise... dans l ensemble tout ce passe bien. A chaque vol..

Heb alles meteen gevonden met een beetje hulp van mijn kinderen !

Uitstekend !

Steeds tevreden en klantvriendelijk !!

Ik heb dit al tientallen keren gezegd, ik ben al jaar en dag klient bij Tui voorheen Jet air, en ben steeds tevreden over het ganse verloop van mijn vakanties en vluchten ! Dus doe zo verder en laat de klient steeds op de eerste plaats komen, zoals ik al jaren heb mogen ervaren !!

Good, but still missing the option of setting a personnel profile

For people, who often travel with you, the option of setting a personnel profile should be offered , so that one would not need to type again and again the same credentials.

In een zin goed

Prima om online te doen!

Facile et bon rapport qualité prix

C'est la 5e fois cette année et toujours satisfait

administratief redelijk maar naar mijn veel te veel vragen

hulpvaardigheid vh personeel is heel goed en professioneel. bookingen bij transavia zijn eenvoudiger en vlotter.

pas de problème

pas de problème

Een ticket boeken is eenvoudig, zeker als frequente boeker

Als frequente boeker kan men alle gegevens al van vorige boekingen digitaal beschikbaar houden op een kladblokje, zodat je zelfs zonder bij TUIfly inloggen (bijv. bij gebruik van een publieke verbinding) snel een ticket kan boeken. De link om zonder stoelreservatie-e-mail je stoel te reserveren zit wat "weggestoken" onder 'online inchecken' zodat deze door niet frequente ticket-boekers soms over het hoofd gezien wordt.

Gewoon goed

Goed eenvoudig in gebruik

heel gemakkelijk

Vlotte website

Gemakkelijk boeken en overzichtelijke website.

Duidelijk

Zeer gemakkelijk om een vliegreis te boeken.

zeer tevreden over tui

ik boek altijd online bij tui .Omdat ik zeer tevreden ben .

Mon expérience était super

Très facile et efficace pour faire une réservation

Facile à utiliser

Super comme application

snel en eenvoudig

Jullie bellen vanuit Spanje lukt niet.

Super en snel, prijzen schommelen wel stevig.

Simple et efficace ! 👍

Ergonomie et facile d’accès !

Gistelsesteenweg 1

8400 Oostende