Alles gaat zeer vlot

Mooi alles gaat stap per stap en is eenvoudig ook an passingen

Voyager c est la vie ....

J ai souvent réserver des vacances avec vous et j ai toujours été satisfaite pour le moment pas de retard, pas de problème d avion moi qui est stressée je suis contente ...

Fijn

Toch opletten met soms arrogante hostessen? Juli, Augustus dat werd ook bevestigd door vrienden.

Attalhaoui mostafa

Avant ci mieux son chikin Cet fois je reçois un email que je dois faire chikin entre 24h..... 6h avant le vol

ging vlot

eerste maal dat ik TIU fly tickets bookte. Ging vlot, geen probleem ondervonden. Vind het wel spijtig dat ticketprijzen nogal aan de dure kant zijn.

overzichtelijk en gemakkelijk

Het was zeer gemakkelijk en overzichtelijk

TUIfly au top

jamais eu de problèmes

Site très convivial,recherche facile,tout est clair

Très bien,pas de problème

Problème Check in

Car l’appl Beug énormément !! Et une fois le vol payer et réserver je n’ai pu accéder à mon Check in ! J’ai donc du appeler un de vos collaborateurs qui a lui aussi eu du mal à rentré dans le système ! Ce qui fait que par les conseils de votre collaborateur je suis donc dans l’incapacité de sortir mon billet et faire mon Check in Déçu car j’ai toujours fait avec les applications téléphoniques de même que chez Ryanair tout c’est toujours bien déroulé

Peu conviviale

Certaines informations qui ne sont pas nécessaires sont demandées a chaque fois: l’adresse de facturation alors que je nen ai pas besoin. Les case à remplir sont petite et trop classique et rébarbatif. Interface peu conviviale et peu attractive

• Nous recommanderiez-vous? Non

slecht

sinds de val van thomas cook kan ik geen enkele reis meer boeken ondanks dat ik al 16jaar klant ben bij jullie! Aangezien ik verplicht ben om een ster aan te duiden, hou dan rekening dat het een negatieve ster is !

Onvolledig en omslachtig

Ik kon niet inloggen op Mijn TUI Fly omdat ik als familienaam niet mijn eigen achternaam maar die van mijn vrouw in moest voeren. Dit begreep ik niet omdat ik mijn eigen naam als de eerst geboekte persoon had gebruikt. Hier was ik lang mee aan het stoeien en toen ik het na uitproberen doorhad was het te laat om nog online reisbaggage te boeken, waardoor we nu moeten kijken of dat nog enigszins betaalbaar gaat op het vliegveld zelf. Voor de terugvlucht kan ik ook niet vinden hoe ik reisbaggage kon boeken.Veel later na zoeken wel, maar als je haast hebt is dit niet duidelijk en vervelend. Dit is toch het eerste wat je nodig hebt bij een boeking, verstop het dan niet zo! Dit hebben me maar opgelost door een medewerker te contacteren, die dit na een soort van online bijbetaling ter plekke kon regelen. Dit soort dingen heb ik met andere vliegmaatschappijen nog nooit ervaren, goedkopere en duurdere. Ik kan TUI wel aanbevelen maar ik hoop dat ze deze probleempjes die een dure grap voor ons werden kunnen oplossen.

Goed en slecht

Ik had een mail gestuurd om de prijs te weten van een longbaord. Want die staat niet geschreven in jullie lijst van sport bagages. Toen ik de mail schreef stonden de prijzen op 67€x2= 135€ na drie dagen geen antwoord gehad aangezien de prijzen maar bleven stegen stegen. En ik nu bijna dubbel zoveel betaald heb. Krijg ik een antwoord. Leuk is het niet maar had mij wel 130€ uitgespaard tuurlijk 💪🏽💪🏽💪🏽. En bellen ging ook niet... 😢

Een makkie om te boeken

Boeken regelmatig en een voordeel is dat er al veel ingevuld is.

Vlot

Vlot, makkelijk te boeken en transparant overzicht van de prijzen op de verschillende dagen.

Alles ging soepel

Super, simpel, snel

Vliegensvlug

Indien mogelijk kiezen wij voor tuifly , uit tevredenheid

Gewoon een goede maatschappij.

Gemakkelijk te boeken en een zeer goede prijs kwaliteit

Heel goed ervaard

Word goed uitgelegd de gegevens wat in gevuld dienden te worden

Niet ok nu..

Ik heb geen reserveringsnummer gekregen??

Ronduit hartstikke slechte ervaring!!!!

Nog nooit heb ik zo iets mee gemaakt...bij geen enkele luchtvaartmaatschappij....dat ik aan de incheckbalie te horen kreeg dat de balie al gesloten was & dat ik gewoonweg een nieuwe vlucht maar moest boeken en dit terwijl ik ruimschot 1u45 op voorhand stond aan te schuiven...ook al stond er op jullie mail dat je 1u20 voor opstijgen aanwezig moet zijn!Dit zal de nodig aandacht krijgen via test aankoop & media!

Simpel

Eenvoudig, snel en duidelijk

Tout est toujours ik sauf une fois 5 heures attende à Ostende et rien de dédommagement dommage au moins une réduction sur mon prochain vol si vous serez me répondre en mail merci

gaat heel vlot

met niet zo veel kennis van internet is de boeking toch vlotjes verlopen

Gistelsesteenweg 1

8400 Oostende