Boeken ging vlot en was eenvoudig .

tot nu toe tevreden

betreft : reservatie tui fly 026748086 gisteren tel kontakt daar bij de reservatie passiegier Judith Bekaert met 2 i geschreven werd. er werd ons beloofd de reservatie te mailen met de juiste beschrijving van JUDITH 1 I Dank U bij voorbaat

Makkelijk

Goed en duidelijk

Werkt aangenaam, ik maak er de laatste tijd regelmatig gebruik van. Een vraagje: waarom worden vliegreizen maar t.e.m. maart 2020 aangeboden? Mvg Guy Berthier

Facile pour réserver

Deuxième vol avec votre compagnie aérienne

Très simple pour réserver

Très simple pour réserver. Prix défiant toute concurrence

Ik vlieg altijd met tuifly, al sinds jaren

Jammer dat de vlucht Oostende - Barcelona afgeschaft is. Moest die opnoeuw beschikbaar zijn, zou ik nog vaker boeken bij jullie.

J'ai toujours voyagé avec tuifly, trés satisfait au niveau qualité/prix.

Merci TUI fly!

Probleem bij bestellen .

Na het mislukken van de bankoverschrijving ,met de volgende poging de prijzen per persoon reeds 20Euro per P. opgeslagen? Een dag later terug geprobeerd dan alles OK. Grtj Marcvp

Gemakkelijk platform om online vlucht te zoeken en te boeken

Wel enige moeilijkheden ondervonden, om de online betaling tot een vlot einde te brengen. Maar is dan toch na de derde poging gelukt 👍

Rapide

Info claire, choix du billet rapide

👍

👍

simple, rapide

1/ J'aimerais pouvoir imprimer de suite les billets pour être rassurée 2/ espère être relancé pour la date de validation du voyage 3/ très bien pour les services en plus (parking, navette) en espérant que cela fonctionne correctement

Heel eenvoudig en duidelijk.

Alle gegevens onmiddelijk zichtbaar en bijkomende kosten goed opgesplitst.

Gemakkelijk eenvoudig en snel

vlot, de boeking verliep zeer vlot en de vereiste documenten onmiddellijk beschikbaar.

super facile

la reservation se fait super facilement sur le site et les avantages des petits prix sont du coup attrayants,et j aime avair la possibikité de payer par bancontact c est une grande facilité que d'autre compagnies n'offre pas je vous en remercie bien a vous

Rapide et efficace

Je suis déjà voyagé 3 fois et c'est très bien avec les horaires ..

bon système

pas de possibilité de voir la disponibilité d'un avion prévu pour animaux en soute

Gemakkelijk

Grappig dat jullie heen reis goedkoper maken, maar het dan wel bijtellen bij terugreis.

Gemakkelijke side om te boeken

Très bien

Très bien

Super tevreden

Wij zijn steeds zeer tevreden met onze vluchten. Alleen jammer dat er vanaf oktober minder vluchten van Antwerpen naar Alicante zijn.

Zeer vlot en duidelijk

Vlot en duidelijk ,vriendelijke site

Heel positief

Heel positief tot nu toe. Morgen de reis zelf...

bien

pas mal