Uitermate vlot

Veel keuze uiteindelijk en vlot kunnen boeken.

duidelijk

logisch opgebouwde site, volgorde correct, info ok

Eenvoudig en snel boeken

Prima boekingssysteem, overzichtelijke en snel!

Alles in orde

Het boeken lukte goed.

Snel en overzichtelijk

Snel de boeking kunnen voldoen. Wel nog even ongerust geworden na het invullen van de volledige naam, kwam dit in de bevestiging niet goed te staan. Even gebeld met de KS en werd ik gerust gesteld. Enige wat beter kan is de prijs.. Die kan altijd beter :D

Tout est parfait

Pas de retard, explications claires et précises, personnel agréable

Heel gemakkelijk

Heel gemakkelijk en overzichtelijk

pratique sans difficulté particulière pour la sélection des options

j'utilise régulièrement votre procédure de réservation et achat de billets sans difficulté,

ongeclompliceerd

het was de eerste maal dat ik jullie website gebruikte. heb volgende problemen gehad : 1. had niet opgemerkt dat ik verplicht een keuze moest maken voor al dan niet verzekering. 2. spijtig dat ik bij bankcontact nog de 'ITSME' app nog niet kon gebruiken.

Steeds tevreden

Ik boek meestal Tui en bel steeds tevreden van deze maatschappij!

Site facile pour la réservation

Rapidité. Convivialité. C’ Est la première fois que je voyage avec TUI. J’es Ne pas être déçu du service à bord.

rapide et facile

Site complet, bien mieux que Ryanair ou d'autres concurrents , facile et rapide.

Het is een veij frusterende bezigheid om te boeken

Ik heb verschillende keren trachten te boeken via ‘ zoeken vluchten’ als ik dan op de kalender kom zijn alle data waarop een vlucht vanuit Antwerpen mogelijk is, niet selecteerbaar. Ga ik via ‘ last minute’ dan heb ik een overzicht en gaat de selectie veel vlotter. Wij nemen een klein hondje mee in de cabinne, en je moet het hele proces doorlopen om dan te ontdekken dat er geen hondjes meer meemogen. Kan beter Walter

de eerste maal

geachte, t'is de eerste maal dat we zelf boeken (oudere leeftijd),computer werken is niet mijn beste dada hé. maar toch gelukt familie laloyaux-lutin

Rust gevend

Alles verliep vlot

Report de vol

J ai été informée par message à 2h30 que mon vol de 6h05 était reporté à 19h40. J ai du modifier toute mo organisation car on me conduisais à l aéroport à 4h30 du matin, et on venait me prendre à thessalonique à 10h. Nous avons passé une nuit Blanche et du réorganiser tous les trajets.. j espère recevoir un geste commercial de remboursement d une partie de mon voyage car cela m a occasionné de nombreux inconvénients. Le fait aussi de perdre toute la journée sur place est très frustrant. J ai toujours eu une belle expérience avec votre compagnie, j espère ne pas être déçue.

Interessante mais incomplète

Impossibilité de réserver les places directement à l’achat de billets d’avion pour les vols à plus de 3 mois. Impossibilité d’opter pour l’option permettant d’obtenir le service restauration haut de gamme sans devoir prendre les bagages en soute. Ces deux aspects vous font perdre deux étoiles de satisfaction et c’est très dommageable.

• Nous recommanderiez-vous? Non

Il manque de pouvoir réserver un petit repas

Je trouve, qu'il manque de pouvoir réserver un repas comme avant. En effet , souvent quand c'est à mon tour, il ne m'est plus possible de trouver mon choix... J'aimais bien de pouvoir réserver mon plat C'est vraiment dommage...

Overzichtelijk en flexibel

Ik ben vaak met tui fly gereisd nog nooit problemen gehad.

Goed maar bij betaling wat zenuwen

Weet nu de voornaam van mijn man zonder deelteken , ik had steeds foute melding. Bij betaling stress want 'k ben in al deze zaken nooit zeker. Maar samengevat 't verloopt goed.

Les prix tres conccurentiels, les baggages en soute à tres bon tarifs.

Je reserve des que je peux avec votre companie. Les prix et les services sont parmi les meilleurs en low coast.

Vrij makkelijk

Makkelijk te gebruiken

Alleen niet gevonden om te betalen met de visa kaart .....

Boeking verliep zeer vlot !

Boeking verliep vlot ondanks de korte periode tot vertrek.

Gistelsesteenweg 1

8400 Oostende