convivial

soms een beetje zoeken vooral voor het printen van de inschepingskaart

Betaling

Heb de boeking via gsm geprobeerd maar de betaling lukte niet. Heb dan via tablet geboekt en dit lukte direct. Bij onze vorige boeking had ik hetzelfde probleem.

STEEDS GOEDE EN CORRECTE SERVICE

tof

Gemakkelijk en data's en prijzen zijn overzichtelijk

Alles wordt keurig afgehandeld!

UITSTEKEND

NOG NOOIT PROBLEMEN GEHAD

Good

Website TUI makkelijk te volgen

De tui fly app is zeer makkelijk in gebruik

Alles Simpel en vlug geregeld.

Facile à remplir

Petit problème manque de place pour chien depuis presque un ans je veux partir avec mon petit chien et plus de place à chaque fois 😏très déçue Même en prenant les places 3 mois avant . Ici la même chose complet

Betalend rechtstreeks boeking vlotte hulp

Tot vijfmaal willen een vlucht boeken en telkens liep het tot niets. Eigenlijk is dit vroeger meerdere malen voorgekomen. Waarom? Omdat er dan er dan telefonisch word aan verdiend? Nu ook 6 euro voor een tel met Tuy. Eigenlijk zou dat zeker beter kunnen. De tijd verlengen om te boeken, iets eenvoudiger maken of gewoon een account voor diegene die veel gebruik maken van Tuy, zoals ik. Wat zou reizen niet vergrijzen !!!

Cumbersome

Annoying that you don’t accept PayPal. Also I would like to register my personal data in the app so that I don’t need to fill it in every time. The payment didn’t work several times and I had to fill in all data from scratch every time. This is really cumbersome and annoying

Bonne expérience..! 😊 Tout est nickel.

J'ai tjs été satisfaite des services de Tui. D'ailleurs je ne voyage qu'avec cette compagnie..! 😊

Eenvoudig en overzichtelijk

Degelijke website , eenvoudig , transparant en overzichtelijk.

Vlotte afhandeling

Het boeken gaat vlot. Sommige keuzes (enkel/HT - lijst met andere luchthavens ...) nog wat duidelijker maken. De lijst met de mogelijke vluchten uitbreidbaar maken op 1 scherm volgens de eigen keuze (bvb. 2 weken voor en na de keuzedatum).

Un peu d’amélioration

Garder en mémoire les coordonnées employées régulièrement lors des réservations

Normaal

Het is mijn 1e maal dat ik boek met TUI fly. De prijzen kunnen soms heel duur zijn om naar Gambia te gaan. De rest van de vlucht moet ik nog verder ondervinden Mvg; Liliane

Ne changer rien

Parfait pour l instant 👌

Was goed geregeld.

Was een genod om te boeken Was heel simpel en goed te doen.

Vlot en duidelijkheid met flexibele mogelijkheden

Vlot en duidelijkheid met flexibele mogelijkheden Ik ontbreek enkel de kans om een factuur op de vennootschap te ontvangen.

Zeer vlot geboekt

Na zovele keren per jaargeboekt te hebben, Word het mij makkelijker,en gaat het vlugger. Zeer duidelijk aangegeven.

Overzichtelijk en gebruiksvriendelijk

En het personeel fantastis bedankt

eerste keer beetje zoeken,, maar al bij al oke

enig min-puntje, de reisverzekering. Het is niet mogelijk om per persoon een reisverzekering te boeken.

Facile à faire

J ai été contente ceci dit je ke sais tjrs oas qd est ce que je vais recevoir mes billets car ici je n ai eu que la confirmation de réservation

Rapide

Rapide efficace