Cumbersome

Annoying that you don’t accept PayPal. Also I would like to register my personal data in the app so that I don’t need to fill it in every time. The payment didn’t work several times and I had to fill in all data from scratch every time. This is really cumbersome and annoying

Bonne expérience..! 😊 Tout est nickel.

J'ai tjs été satisfaite des services de Tui. D'ailleurs je ne voyage qu'avec cette compagnie..! 😊

Eenvoudig en overzichtelijk

Degelijke website , eenvoudig , transparant en overzichtelijk.

Vlotte afhandeling

Het boeken gaat vlot. Sommige keuzes (enkel/HT - lijst met andere luchthavens ...) nog wat duidelijker maken. De lijst met de mogelijke vluchten uitbreidbaar maken op 1 scherm volgens de eigen keuze (bvb. 2 weken voor en na de keuzedatum).

Un peu d’amélioration

Garder en mémoire les coordonnées employées régulièrement lors des réservations

Normaal

Het is mijn 1e maal dat ik boek met TUI fly. De prijzen kunnen soms heel duur zijn om naar Gambia te gaan. De rest van de vlucht moet ik nog verder ondervinden Mvg; Liliane

Ne changer rien

Parfait pour l instant 👌

Was goed geregeld.

Was een genod om te boeken Was heel simpel en goed te doen.

Vlot en duidelijkheid met flexibele mogelijkheden

Vlot en duidelijkheid met flexibele mogelijkheden Ik ontbreek enkel de kans om een factuur op de vennootschap te ontvangen.

Zeer vlot geboekt

Na zovele keren per jaargeboekt te hebben, Word het mij makkelijker,en gaat het vlugger. Zeer duidelijk aangegeven.

Overzichtelijk en gebruiksvriendelijk

En het personeel fantastis bedankt

eerste keer beetje zoeken,, maar al bij al oke

enig min-puntje, de reisverzekering. Het is niet mogelijk om per persoon een reisverzekering te boeken.

Facile à faire

J ai été contente ceci dit je ke sais tjrs oas qd est ce que je vais recevoir mes billets car ici je n ai eu que la confirmation de réservation

Rapide

Rapide efficace

Rapide et simple

Déçu par le fait que les repas spéciaux ont un supplément. Processus rapide, simple et nons stressant contrairement à Ryanair par exemple où tu transpires des litres pour avoir enfin ton billet

makkelijk

Boeken op deze site ging makkelijk, alleen jammer dat je niet gelijk je stoel kunt boeken.

Popup website zette me op verkeerde been

Ik tik website in en onmiddellijk verschijnt keuzescherm met vluchten, helaas was luchthaven van vertrek verwisseld met die van aankomst, o’dat ik maanden gelden de omgekeerde vlucht maakte..dus heb ik de ganse boeking (vlot) doorlopen en betaald maar voor de foute heen en terugvlucht. Gelukkig heeft een dme van de helpdesk dit naderhand allemaal kunnen rechtzetten

Point à améliorer

J'avais réservé un vol "sec" pour Marsa Alam et, par la suite, j'ai contacté vos services pour y ajouter un hôtel => tout bénéfice pour vous ! Malheureusement, ce petit changement s'est avéré extrêmement fastidieux: après avoir consulté les FAQ's et rempli un formulaire de demande de modification, j'ai pris contact, à 2 reprises, avec le call centre avec, à chaque fois des réponses différentes (notamment: vous devez annuler le vol mais nous ne remboursons pas...). Finalement, on m'a orienté" vers une agence TUI... qui n'a rien pu faire pour m'aider. Enfin, par la suite, j'ai reçu via mail un feed-back positif de votre customer service center beaucoup plus serviable et efficace. Tout est enfin rentré dans l'ordre. En conclusion, quasi une journée de perdue pour une demande qui devrait pouvoir être réglée en quelques minutes.

• Nous recommanderiez-vous? Non

Geen opmerkingen te maken

Alles prima verlopen

Hele overzichtelijke site

Alles prima verlopen tijdens de boeking.

Très bien

Jai fait de très bon vol

Presque facile

Jusqu'à présent je n'ai pas à me plaindre

Rapide et claire

Client depuis Jet4you, jamais été déçu.

Gistelsesteenweg 1

8400 Oostende