Heel makelijk

Heel makelijk om te boeken

Vlot

Via de app boeken lukte niet. Op de website was het geen probleem

correcte ervaring

Alleen bij TUI FLY de vlucht gevonden die wij zochten.

Overzichtelijk,duidelijk, gemakkelijk

xx

Vol errors en geen bevestigingsmail

Eerste maal dat ik ontevreden ben. Jammer dus dat ik net nu de enquête moet invullen. Kunnen boeken maar na.betalen plots error gekregen en nooit een bevestigingsmail. Gelukkig wel een.zeer vriendelijk persoon die me.verder kon helpen om het nummer te bemachtigen om in te loggen op mytui

Perfekt

Ik vlieg het liefst met Tui

Toujours impeccable

Je prends souvent votre compagnie. Et je suis très satisfaite a chaque fois.

Kon niet betalen met mijn visakaart.

Moeilijk ,want bij Ryanair lukt het wel om te betalen met mijn visakaart. De tickets zijn ook veel duurder. De vluchten vertrekken ook veel te vroeg. Maar jullie zijn de enige maatschappij die op Murcia vliegen. Dus het kan niet anders!

Ik had een factuur nodig voor de belasting van een reis van 3 jaar geleden en deze werd binnen een minuut aan mij toegezonden door de vriendelijke medewerkster.

Au top

La réservation à été faite sans difficulté comme d'habitude j'utilise souvent les services de tuifly personnellement le site ou l'application tuifly est très symple à utiliser car tout est clair.....

Een knop voor de gegevens te bewaren zoals naam en adres

Facile d'utilisation

Le site de réservation est facile et clair d'utilisation. Je voyage pratiquement toujours avec Tui mais en avril j'ai eu de nombreux soucis avant de pouvoir me faire rembourser via l'assurance de Tui pour l'annulation d'une réservation, j'espère que dans le futur si je suis amenée à devoir annuler un voyage le parcours sera moins compliqué car on arriverait à penser que c'est une politique pour décourager les gens à demander le remboursement.

Handig

Makkelijk om te boeken@

eenvoudig en overzichtelijk

De boeking verliep vlot.

SENHADJI ABOUBEKR

Bonjour. Je ne peux pas répondre à vos questions car je comprends pas le flamang. Merci à bientôt

Zeer goede ervaring bij het boeken

super gemakkelijk

super gemakkelijk

zo hoort het

Excellent

J’ai voyage souvent vers la Turquie au Grèce avec vous et je suis toujours contente pour le temps de voyage vols direct excellent prix.

Merci tui fly. Ma destination préférée - antalya

vrij eenvoudig

Niet te moeilijk voor leken ...

Depuis de nombreuses années pour notre voyage en avion c'est TUI.

Un regret simple…. étant diabétique…. plus de possibilité pour la prise de nourriture. Merci.

Zeer goef

Vlot

Duidelijke prijsomschrijving, geen verborgen kosten, alles netjes opgelijst.

Billet online

Réservation simple et rapide