Vrij gemakkelijk

Het lukte niet om de passagiersnamen in te geven. pas na de site terug te hebben afgesloten en weer te openen waren deze velden beschikbaar.

Impeccable excepté pour accéder au paiement

En effet il a fallu s'y reprendre à plusieurs reprises (pendant une demi-heure ) car cela se bloquait quand on cliquait sur la case payer.

Deze keer frustrerend omdat het betalingsproces niet lukte, de TUI-site gaf plots een foutmelding.

Het voortdurend spelen met de prijzen is vervelend, zou met een vaste prijzenpolitiek aan het eind van de rit niet eenzelfde som geld ontvangen worden? Ik ben ook blij dat ik nu aan 50 euro geboekt heb, maar toch, standaard 100 kan toch ook, geen stress als later de prijs daalt. In bepaalde periodes vast aan 140 en 170, lijkt redelijk. Valies 18 euro, duur, voor mijn gevoel is dat een heen EN terug prijs. Wel veel keuze uit dagen en uren, toch ook belangrijk.

Overzichtelijke site

Vlotte afwerking boeking

Bien satisfaite de ma réservation

C est ma première expérience ,je suis bien contente.

Gemakkelijk te gebruiken

Kan beter duidelijler

Ik had graag meer uitleg gehad betreffende de tickets ??

Goed op tijd vertrokken en aangekomen

l equipage

l'equipage son bien gentile

tevreden

alles ging heel vlot

Excellent

Très bien rien à dire

pour ma première réservation de billet, je m'en suis +/- bien sortie

bien

Compagnies sérieuses

Jamais eu de problème

Mooi gelegen hotel

Personeel zeer vriendelijk en behulpzaam. Een aantal kamers zijn aan renovatie toe. Ontbijt en diner zijn correct. Hier en daar niet soepel: 2 van de 3 gasten vroegen een glas wijn of een Irish coffee ipv dessert maar dat kan niet.

Wij reizn normaal een 3 tal maal naar Tenerife van uit oostende en nog nooit problemen gehad .

Pas de problème pour la réservation sur votre site.

J’ai toujours étais satisfait de voyage avec vous.

Heel Goed

Zalig vanuit Antwerpen te kunnen vertrekken, als de vluchten niet te duur zijn. :)

gemakkelijk

je hoeft enkel de best passende vlucht aan te klikken uit de voorgestelde vluchten

Gemakkelijk en overzichtelijk

Het boeken ging heel makkelijk. En je kruit een duidelijk overzicht wat de totaalprijs nu allemaal inhield.

Gewoon goed

Drie maal op het jaar zonder problemen

Gebruiksvriendelijk

Het was van begin tot het einde duidelijk en geen kleine lettertjes...

top

zeer overzichtelijk

Gemakkelijke website en altijd correct

Gemakkelijke website en altijd correct Jammer na tientallen keren boeken bij Tui Fly dat er nooit eens een korting gegeven wordt. Alhoewel we goedkoper kunnen vliegen !!!

Rapide

Réservation très facile et clair

de site is best ok. het payment gedeelte is niet in fase met de rest van de website

payment is niet vriendelijk en complex. visa heeft mijn bank calculator nodig die ik niet bij had. paypal is zelf niet mogelijk. erna heb ik op andere manier willen betalen en mijn boeking heb ik moeten terug ingeven. we zijn wel in 2019, niet in 2000...

Gistelsesteenweg 1

8400 Oostende