Simpel en duidelijk

Tout c'est bien passé

pour la 1ère fois

correct, betrouwbaar en vlot

vliegtickets boeken gaat gemakkelijk, goed en klaar overzicht, vlugge afhandeling

Zeer goede ervaring

Ik mag mij gerust een vaste klant van Tui noemen. Ik vlieg een paar maal met tui en met TuiFly. Voor te boeken een zeer goede website . Als je iets aan de reservering iets wil veranderen, gaat dat vanzelf. Ook de verrekening van de verandering gebeurt automatisch, zonder dat je moet bellen. Ik heb tweemaal met een Tui-medewerkster van het Callcenter telefonisch contact gehad en heb daar een goed gevoel aan overgehouden. Vriendelijk, geduldig (zeer belangrijk!) en behulpzaam. Trouwens, het Tui-personeel van Schoten, waar ik dan met Tuivliegreizen boek, is ook van hetzelfde kaliber! Misschien toch één minpuntje. Als je bij de stoelenreservering voor de heenreis wil boeken, staat de datum en uur erop. Voor de terugreis helaas niet. Toch goed bezig!

Alles ok behalve voor het online inchecken! Dit lukt niet meer,bij de stoelreservatie vraag ik online incheck,maar er worden geen instapkaarten afgeleverd of doorgemaild,ik kan ook niets downloaden! Hoe komt dat?

Makkelijk boeken en betalen

Top !

Vermits de bestemming en de periode gekend waren, boekte ik vlot de vlucht. Via de app loopt dit zeer vlot en duidelijk.

SUPER

MAKKELIJK EN HEEL VLOT EN DUIDELIJK

Zeer goede site.

Vlot, efficiënt

facile

c'est un très bon site

Heel gebruiksvriendelijke website

Alles is heel duidelijk en je kan heel vlot reserveren.

Gemakkelijk

Zeer gemakkelijke website om te boeken. De betaling ging ook heel vlot.

Rapide et facile

Assez pratique

Très bon

Je n’ai jamais eu de soucis avec votre compagnie

👍🏽

👌🏽

vlot

enigste minpunt dat ik me kan bedenken is dat als je nog een sterug gaat naar de vorige pagina ivm zekerheid over je data je dan nog terug je geboortedatum moet invullen..

vlot en snel vlucht geboekt

duidelijk overzicht van de mogelijke vluchten,prijzen ,....

Zeer vlot gegaan

Jullie vragen volgens mij tweemaal dezelfde vraag

Vlotte reservering

Prettig vliegen met tui fly altijd stipt vertrek en goede bediening op vliegtuig

Lekker snel en overzichtelijk

Ik vlieg al jaren met TUI FLY (minimaal twee keer per jaar) Ik boek altijd online. Prima opbouw van de site Altijd correcte afhandeling tijdens het inchecken In Alicante altijd veel incheckbalies open Vluchten voor 95% op tijd Vriendelijk en behulpzaam personeel

Excellente comme toujours

Ne changer rien à votre méthode de travail.

Vlot en gemakkelijk

Vlotte afhandeling, duidelijk en overzchtbaar.

vlotte boeking zonder obstakels... prima zo!

Ben niet zo bedreven in het online boeken maar alles is dik OK en netjes afgerond.

eenvoudig en duidelijk

pas le top

- L'espace est streu - Le fait de ne pouvoir choisir les places. - L'atterrissage à l'allé n'été pas bon du tout 2x de suite pour l’escale ; mais aussi pour la destination finale (fort brusque) - Cela dit l'atterrissage au retour n'était pas si mal que ça ; mais peut mieux faire quand bien même. Les pilotes sont payer pour un vol stable mais aussi plus important décollage et atterrissage si non le reste c'est du pilotage automatique). - Le service en cabine été top, bien sympathique et bien serviable. Je rocanderais TUI fly mais avec une réserve.

Gistelsesteenweg 1

8400 Oostende