Resevering en communicatie in zijn geheel is overzichtelijk en volledig.

Deze reis met TUI naar Malaga heb ik niet meer vanuit Brussel willen doen wegens zeer slechte ervaring met bagage afhandeling daar 2 weken geleden vanuit Rusland.

Boeken verloopt vlot doch ik mis de kans om bij boeking te upgraden

Ik wou upgrade doen naar Economy Plus doch daarvoor moet ik wachten tot een maand voor vertrek. Bizar en doodjammer.

Rapide et papier imprimé de suite

Assez rapide

Vlot en correct

Vlot en duidelijk

Très facile et tres clair

Jusqu'à présent toujiurs satisfait de Tui

En un clin d'œil on voit toutes les informations dont on a besoin

C'est simple, on surf très agréablement. On voit les informations nécessaire et on est bien accompagner.

Vlot

Alles duidelijk aangegeven, wel wat lastig om dingen aan te vinken dat je ze niet wil ipv. Dit de automatische optie te laten zijn

Ik boek al vele jaren met tui.fly omdat het zo overzichtelijk is ..prima service..ook als er iets fout gaat..dikke pluim voor jullie team

Réservation rapide et à un prix fixé directement.

Jamais de surprise avec le prix annoncé, rapide et efficace.

goed ,efficient en heel vriendelijk

Wel langere wachttijd ,maar goede service

Overzichtelijk, snel en eenvoudig boeken

Prima ervaring maar dat is elke keer via tuifly.be

tout était parfait

excellent voyage et excellente organisation

Vlucht met tussenlanding niet duidelijk bij boeking....

Op het ogenblik van boeking was het helemaal niet duidelijk of het een vlucht met tussenlanding betreft... Is spijtig... :-(

ik boekte niet zelf

ik boekte niet zelf

uitstekende

ik ben heel tevreden van tuifly

reservation longue et compliquer

reservation un peu longue a faire

Transparante info

Duidelijke website. Gemakkelijk om een vlucht te boeken.

Gemakkelijk, overzichtelijk

Overzichtelijk,

Kan beter

Vorige boekingen perfect verlopen. Deze boeking ging niet vlotjes, heb drie maal opnieuw moeten beginnen. Maar wat haalt het voor mij uit als ik dit nu meedeel.

Deficill. Avant l'été ça it plus facile

Je n'arrive plus à réserver avec ma carte visa pourtant avant ça allait tout le temps

Het is vlot gegaan

Is nu de tweede keer dat ik het boek via jullie.ik hoop dat het scannen en de reis ook goed kan door gaan mits jullie steun.alvast bedankt.

Mijn eerste booking bij TUI Fly nog nieuw, vandaar nog vragen?

Ik heb vertrouwen in 'n goed verloop, echter nog vragen, o.a.: - Mijn telefoonnummer: 046 4379991 / Elsloo-Stein. Deze t.b.v. te wijzigen huidige slordige vermelding. - Hoe kan ik TUI Fly telefonisch bereiken, o.a. telefoonnummer, om vragen te bespreken c.q. op te lossen? - Vluchtnummers ? - Graag 'n copy van de tickets via Post NL naar mijn huisadres. - Vlucht Brussel v.v. Dalaman is gereserveerd ! Is hier 'n transfer Dalaman v.v. Orka Hotel@Villas / Ovacik/Fethiye nog aan toe te voegen? Graag 'n bericht. Mijn dank !

De website die mee denkt

Was op enkele minuten geflikt. Geen tijdverlies met overbodige pop-ups, vervelende verwijzingen of irritante bijkosten. Who needs Ryanair ?

Aucun problème

Je trouve le site de réservation plus facile qu il y a quelques années.

Vlotte reservatie

Duidelijke stappen in het reservatie proces.😉

Gistelsesteenweg 1

8400 Oostende