Top !

Gemakkelijk, overzichtelijk, + onmiddellijk bevestiging van de boeking met alle gegevens erop

Ging prima!

Het invullen van de gegevens ging prima. Kwam er alleen pas later achter dat ik vergeten was BEL te veranderen in NL. Daar moest ik nog even achteraan bellen. Zag niet dat ik het ergens zelf nog kon aanpassen.

nous réservons toujours chez TUI

Sommes contents à part pas toujours à l'heure de Charleroi

Overzichtelijk beeld van de data’s en boeking

Het overzicht van de verschillende vertrekpunten en prijzen waren heel duidelijk alsook bij het aan vinken snel een complete totaalprijs.

Goed tot zeer goed

Via jullie website is het erg gemakkelijk en eenvoudiig om een vlucht te boeken en te betalen. Na het boeken en betalen, krijg je snel daarna de bevestiging via email aangeleverd. Top service.

Eenvoudig en duidelijk

Tui fly heeft steeds interessante aanbiedingen. Het aanmelden en reserveren gaat heel vlot. Elke stap wordt helder aangeduid.

oké

boeking verliep vlot.

Stressvol. ... je weet nooit of het de eerste keer lukt of niet.

Stressvol. ... je weet nooit of het de eerste keer lukt of niet . Elke keer bij het boeken , moet je in het begin goed opletten dat je het aantal personen aanpast . Ook de juiste luchthaven blijvend controleren, want die kan plotseling veranderen bij de boeking, opslag van je persoonsgegevens moet je soms meerdere malen opnieuw invoeren. En bij de betaling mag je ook regelmatig opnieuw beginnen . Uiteindelijk lukt het wel , maar een boeking van een vlucht is zeker een stress moment tussen mij en mijn vrouw. Hopelijk starten jullie weldra met een jaarkaart voor meerdere vluchten voor wie altijd naar een zelfde bestemming wil vliegen in het zelfde jaar. [email protected]

Gemakkelijk en duidelijk

Nog nooit problemen had

Prix augmente trop vite

Hier j'ai voulu réservé mais mon paiement n'est pas passé avec ING tard la nuit, problème de la banque pas moi. le matin j'étais en train de réserver et de vérifier mes valises et au paiement je trouve 10 euros de plus par personne, donc 30 euros de plus

Novice

On ne sais pas quand on dois telecharger nos billet et Les valider

Ce que le problème de bagage parce que pas nous voulons avoir au moin 25kl de bagage compris

J'ai voyagé beaucoup avec tuifly depuis jetairfly des années mais malheureusement en a pas beaucoup de bagage j'ai toujours des difficultés avec bagage j'aimerais au moin 25kl de bagage comme toute les compagnie aérienne Je suis client depuis longtemps Cordialement , Tefali

Gut gemachte Buchungsseite

Es ging alles einen zügigenn Verlauf der Buchung. Verständliche Anweisungen.

• Würden Sie uns weiterempfehlen? Ja

Simple, facile, rapide

Je me rend régulièrement en Espagne, et je choisi souvent votre compagnie ( hors saison congés scolaires->les prix sont compétitifs)

Bien

Bien

Zeer moeilijk

Telkens blokkeerde de site

Heel duidelijk om te reserveren .

Heel makkelijk om te reserveren maar problemen gehad met mijn betaling. Ik wilde graag met mijn MasterCard betalen maar mijn betaling lukte niet darrom met mijn gewone bankkaart betaald.

praktisch

kort,praktisch en snel

Vrij vlot maar betalen is soms moeilijk.

Betalen is soms wel wat moeilijk. Vroeger kon je gewoon met je kaart betalen zonder de kaartlezer. Op mijn naam en met mijn kaart zijn nu toch reeds voor honderden personen (personeel en eigen klanten van bedrijven van mij) betaald bij jullie maatschappij. Dergelijke klanten krijgen bij ons wel een groter vertrouwen.

Heel goede ervaring

Zoals altijd, dik in orde👍

Alles was heel duidelijk en ging vlotjes

Heel goeie ervaring sinds vele jaren

Snel,precies,professioneel, goeie opvolging

Uitstekend verlopen, geen moeilijkheden

Het lijkt mij beter en beter te verlopen, zonder problemen,

Gemakkelijk boeken rezerven en geel vriendelijke personeel

Toch stresserend

Ben computerdummy en 68 jaar die verplicht wordt steeds meer dingen via de nieuwe technologieen te doen mis ik het menselijk contact. Het zal nog erger worden, maar ja ……… Heb dan ook foutjes gemaakt en moeten telefoneren (eerst computer moeten trotseren natuurlijk ) Zo ben ik gewoon van eerst de familienaam te plaatsen. Mis dus. Voor de rest wel oke.

Gistelsesteenweg 1

8400 Oostende