snel en gemakkelijk

Eén van de gebruiksvriendelijke, snelle boekingen

Voyage pour le mariage de mon fils

Je suis très satisfait des services de la compagnie c'est pourquoi je la choisi régulièrement quand je pars en voyage .

Het was kinderspel! Top!

Ik reis altijd met tuifly. Vroeger jetair. Ik ben altijd zeer tevreden geweest.

reservation vol Egypte

réservation très simple à faire - prix correct

simple et rapide

je suis une personne qui n'a pas beaucoup de patience quand je suis devant un ordinateur et malgré cela la réservation s'est très bien passée et avec beaucoup de simplicité.

kort en duidelijk

heel rap en overzichtelijk. duidelijk wat de kosten zijn en de eventuele extra's

gemakkelijke boeking

eenvoudig en heel duidelijk en vlot om een boeking te doen.

Gemakkelijke site

Een ding ervaar ik als lastig: Wij zijn al jarenlang klant voor hetzelfde traject nl. België - Alicante ( hebben een huis in Spanje waar we geregeld naar toe gaan ) Elke keer moeten wij opnieuw AL onze gegevens intikken. 3 boekingen gedaan op één dag en elke keer alles opnieuw moeten ingeven. Is het niet mogelijk om een soort account aan te maken voor vaste of geregelde klanten? Voor de rest best tevreden over Tui ook wat vluchten betreft!

makkelijk

gemakkelijk stap voor stap

Très facile pour réserver son vol

Le site est bien fait, intuitif et facile d utilisation. La réservation ce fait en quelques clic. Juste une chose bizarre, je décolle le 4/8 a 6h je veux réserver mes billets le 3/8 a 7h15 et je ne sais pas. je ré-essayerai ver 12h

Super gemakkelijk

Heel gemakkelijke site. Snel geboekt

Met horten en stoten, helaas!

Had een banner van TUI ontvangen met interessante last-minute aanbieding voor vlucht Antwerpen-Firenze. Toen ik die de volgende dag wilde oproepen via jullie website, bleek het in eerste instantie onmogelijk om de terugvlucht op 10 oktober te vinden en te boeken. Vervolgens kreeg ik als antwoord dat er op die data geen vluchten waren. Uiteindelijk via een grote omweg toch gevonden wat ik zocht en geboekt. Omdat ik op dat moment in het buitenland zat en geen digipass van mijn bank bij de hand heb ik uiteindelijk betaald via Sofort, maar alle info van die betaalwijze is uitsluitend in het Duits en da's niet erg vertrouwenwekkend voor een Belgische klant. Toch doorgezet en uiteindelijk is de boeking gelukt en betaald. Maar waarom biedt TUI naast de andere betaalmethodes niet gewoon PAYPAL aan? Simpel en veilig en vertrouwd!

Géniale

Jamais rencontré de soucis

En général j'aime beaucoup voyager avec tui fly mais.....

Mais cette année le prix pour voyager au Maroc à plus que doublé cette année et je vraiment très déçu de cela. En temps normal avec des prix normaux je vois donnerai facilement 5/5 mais cette année je suis vraiment très très en colère par rapport aux prix.

Matig

Ik heb zeker 12 keer alles opnieuw moeten invullen voor ik uiteindelijk heb kunnnen boeken tegen dat ik mijn ticket geboekt had was de prijs al met 10€ gestegen. Maar dat neemt niet weg dat ik niet tevreden ben over tuyfly

Een vlucht boeken gaat heel vlot

Aan te bevelen

met tui moet je geduld hebben maar je vind er altijd iets naar je smaak

voor ons is niet gemakkelijk geworden wij zijn op pensioen maar zorgen nog voor onze klein kinderen zeggen dat wij moeten boeken met hun verlof en dit is zeer moeilijk normaal gaan we driemaal per jaar weg wel op goede aanbiedingen all in we zijn nog aan kijken om 26-10-2019 mooie reis van 7dagen te maken op goede aanbieding we kijken al naar uit Mvg Eddy

Gebruiksvriendelijk online boeken

Bon guidage dans la recherche mais quelques points noirs dans l’information après-réservation

Le fait de devoir attendre 30 jours avant le vol pour s’enregistrer et obtenir sa carte d’embarquement est assez gênant, il serait beaucoup plus appréciable de l’obtenir dès la réservation (pour ma part ce voyage s’inscrit dans un cadre professionnel et l’obtention d’un VISA pour ce pays, le consulat général de la République Dominicaine à Paris me demande cette carte d’embarquement pour l’envoi de mon visa. Le fait de ne pas l’obtenir directement retarde la procédure) Par ailleurs, je n’ai obtenu aucune information quant à mon siège dans l’avion, je devine donc qu’il est attribué d’office... Dans l’ensemble les informations sur la réservation sont quelque peu floues, par exemple le nom des aéroports concernés n’est pas affiché... En revanche le point positif reste le prix de vos vols directs, qui restent très abordable et facilement comparable d’un jour à un autre. La recherche de vol sur votre site est bien organisée.

Bonne compagnie

Pour avoir utiliser plusieurs fois tui fly nous n’avons jamais été déçu .

Altijd een goede service tot nu toe geen problemen gehad en reeds meer dan 5 jaar trouwe klant

zeer goed

Makkelijk en correct

Al vele jaren via Tui geboekt. Telkens met prima service.

Parfait!

Rien à dire, très simple

Rapide et efficace

Prix intéressants

Stress

Ik ben niet te spreken over jullie website. Vooreerst als je een vlucht zocht vanuit een bepaalde luchthaven, kreeg je andere luchthavens. De prijzen swingen de pan uit (schandalig!!) en dan moet je nog extra betalen voor je baggage want er is enkel handbaggage inbegrepen?? Kortom het boeken via tui was een hoop stress gedurende meerdere dagen!!

Gistelsesteenweg 1

8400 Oostende