Bon en général, mais différence entre la réservation et le service offert

Bonjour, Lors de cette réservation, j'ai souscrit au service Fly Deluxe pour 1 adulte et 2 enfants. et lors de l'embarquement on m'a informé que ce service n'était pas disponible sur ce vol, donc pas de repas pour les enfants. Ce n'est pas acceptable de vendre un service non disponible sur un vol. Je vous de demande de faire le nécessaire pour éventuellement me dédommager. Merci

Slecht

Bij het boeken ging álles perfect tot aan de betaling die ging niet door wegens technologie storing andere bankkaart genomen maar tot men grote verwondingen koste de zelfde vlucht 10€ meer sorry maar ok vind dat schandalig

Après plusieurs heures passées à essayer de payer sans succès, j’ai choisi de téléphoner

Comme la séquence de paiement buggait , je devais chaque fois remettre des informations déjà introduites, dates de naissance, quantité de bagages .... j’ai finalement appelé une standardiste

Ik vlieg over 8uur en nog niets ontvangen

Over 8uur heb ik mijn vlucht en heb nog steeds mijn boardingpas niet ontvangen! Ik loop met krukken en dan ga ik nog eens miserie hebben bij het inchecken. Echt niet tof!

ben tevreden over TUI fly

geen verrassingen hetgeen je reserveert krijg je

C ok ok

J’aime bien 👍

ok

overzichtelijk en gemakkelijk

Goed verlopen maar duur in aankoop

Tikketen verschillen zo van prijs per maand/ dag. Dat het toch heel duur blijft en je je vakantie toch nog moet aanpassen naar mindere dagen om het menselijk en betaalbaar te kunnen houden. Vast tarief voor heel het jaar door is menselijk voor mensen die verplicht zijn vakantie te nemen tijdens de schoolvakantie.

Betaal app

De betaling on line via Belfius app lukte niet. Dus wat gebeurt er dan, je gaat direkt naar startpagina alle gegevens verloren en e-mail dat de boeking geannuleerd wordt. Na 3 keer dan maar de Bancontact functie genomen.

snel en vlot

Duidelijk overzicht van de vluchten en de nog beschikbare tickets

professionnalisme

Nous voyageons avec vous plus ou moins 10 fois par an. Parfois un peu de retard mais dans l'ensemble très bien. Calme, hôtesse parfaite, service parfait.

Na reeds vele boekingen bij TUI voor het eerst assistentie moeten vragen, wat mij wat zorgen baarde over het hoe , maar tot mijn verbazing liep dat zeer vlotjes.

Vlot goedkope vluchten gevonden, we zijn te vreden.

makkelijk

makkelijk om te boeken

Pas mal par rapport a d'autres compagnies

Pas mal par rapport a d'autres compagnies

Honteux que les prix changent d’heure en heure

Je suis outrée de voir qu’en quelques minutes, le temps d’arranger les impératifs c’est-à-dire 15mî, les prix ont augmentés de 90€ ! Et 4 heures plus tard, de nouveau baissé de 60€... je déteste ce processus de vente et je ne suis pas sure de réitérer l’expérience car c’est beaucoup trop stressant.

assez bonne,mais

j´ai pas peu payer pour les bagages , ,j´ai essaye´avec autres service ,mais sa a pas fonctione´

Trop cher !

Je trouve les vols de plus en plus chers ... c est honteux. J ai réservé car j ai une urgence enTunisie mais je ne pourrais plus me permettre de payer aussi chers. 😢

Manque de comunication

J ai voyage plusieurs fois avec tui j ai toujours eu des petits problèmes cette fois j ai fait une erreur en prenant Une voiture de location j ai vérifié sur internet et j ai trouvé moins cher on ne veut pas la soupprimer de plus personnel peut me dire ce que comprend la somme que j ai payé pour la location 331;50€ n de reservation026515496

• Nous recommanderiez-vous? Non

Het boeken verliep gemakkelijk.

Ik vloog reeds verschillende keren met tui, het is een goede ervaring.

ok, maar ik wil bagage bijboeken en het lukt niet

ik wil bagage bijboeken en het lukt niet

parfaite

J'ai acheté mon dernier biellet à un prix cool (18 euros) alors que le prix actuel dépasse 200 euros! c'est donc un très bon plan pour moi en tant qu'étudiant :) Merci TUI fly

reeds lang 1 van de meedt gebruiksvriendelijke. websites van vliegtuigmaatschappijen

overzichtelijk , snet te boeken. makkelijk vervolg boeking snel te doen

Het boeken is vrij goed verlopen.

Ik volg jullie nu al lang, en boek ook het meestal met jullie, maar vind jullie prijszetting raar . Er komen ook bijna nooit een promtie op jullie vluchten, of eenf korting als je verschillend maal met de zelfde maatschappij vliegt.

Gistelsesteenweg 1

8400 Oostende