Mag nog klant vriendelijker zijn

Hôtesse sur le vol toujours à l’écoute des passagers

Améliorer l’embarquement sur Charleroi Manque de renseignements concernant le vol retour nous constatons qu’il y a 1 heure de vol en plus Lors de la réservation il serait plus agréable de pouvoir réserver son siège

Facile, rapide, rassurant

A plusieurs reprises j’ai hésité à confirmer pour toutes sortes de raison. Mais, finalement, j’ai trouvé ce qui me convenait le mieux. A des horaires très comfortables. Ce n’est pas mon premier vol avec TUy. Je reviendrai donc Et si vous pouvez encore m’offrir des réductions, j’accepte 😂😂 Merci À bientôt Avec Tuifly

super

Het is een vlotte en duidelijke website om de boeken. Veeeel beter dan Brussels airlines.

Makkelijk boeken

Eenvoudig en duidelijke site.

Eenvoudig boeken

Overzichtelijk en eenvoudig. Verder alles makkelijk te volgen via app.

Positief

Enkel met de bagage inschrijving was ik in de war, zou ook op het eerste scherm mogen

Efficient

Veel en flexibile keuze naar Spabjz Toch eenmaal dreamliner vervangen door oud toestel met minder goede seating.

Rapide et simple

Quoi de plus facile? On choisit sa date de vol, on suit les indications claires, on accepte ou on refuse les suppléments proposés et on paie à la fin. Un jeu d'enfant!

Vlot, efficiënt & praktisch opgebouwd.

Enige verwarring : 1 melding voor stoelkeuze zegt vanaf 30 dagen, een andere vanaf 94 dagen ...?

Handig

Super makkelijk

Rien de plus simple pour réserver

Content des services proposés par votre compagnie.

vol manifique

les hautesse sont a notre écoute et très aimable

Zoals steeds verloopt alles vlotjes.

Met Tuifly is het een fluitje van een cent om online je vakantie te boeken .Alles duidelijk en eenvoudig te regelen in een aantal klikken.

Vlot

Gaat snel en vlot

geef mij eens ****ing korting

ik boek meestal enkel bij jullie en nooit een korting

Aucun billet electronique reçu

Bonjour, Je n ai pas recu de billets electroniques pour les 2 réservations et paiements effectues. J ai contacte le call center qui m a transmis mes numéros de dossier mais qui n a pas pu m envoyer mes billets electroniques par mail. Je ne suis pas satisfaite car nous voyageons a 5, avec 2 enfants et 1 persnne a mobilité réduite... J espere qu' il n y aura pas de problème a l enregistrement.

• Nous recommanderiez-vous? Non

avion desastreux vol plein de stress ces la premiere fois a un tel point

je prend souvent mais cette fois triste un stress pas possible après avoir vu cet avion et ces odeurs et personnel en cabine désastreux vraiment jamais comme ce vol plus jamais ou avec un de vos avions mais plus ce Méditerranée vol TB7082

• Nous recommanderiez-vous? Non

Moeilijke bevalling

Vliegticket gelijktijdig geboekt en betaald maar volgens TUI werd betaling te laat geregistreerd en onze boeking geannuleerd. Zaterdag geboekt en pas donderdag een antwoord op mijn mail. Telefoon is betalend en lange wachttijd, via chat geen oplossing en via contactformulier ook geen respons. Telefoneren zou gratis moeten zijn en meer duidelijkheid over emailadres. Gelukkig donderdag identiek ticket kunnen boeken aan dezelfde prijs.

Voor de eerste keer erg ontevreden over de service

Bij aankomst voor de eerste keerin de luchthaven van Oostende met de 2 kleine zoontjes had ik een probleem met de visum voor Turkije. Hoewel ik deze wel had gedaan kon ik niet mee met de vlucht. Heb alles gedaan om dit in orde te brengen maar moest mij bij laatste visum registratie gewonnen geven want men ging niet wachten. De hele vakantie is in het water gevallen met alle gemaakte kosten vandien. Het personeel op Oostende is helaas niet echt service minder als het aankomt om mensen bij te staan bij een echte noodsituatie. Ik ben altijd tevreden geweest over de service van tuifly daarom dat ik samen met de familie een vaste klant ben. alleen erg jammer dat er in Oostende hier niet veel aandacht aan werd gegeven ook al hoort dit misschien niet meteen tot hun takenpakket vind ik toch dat men de klant op zijn minst moet proberen te helpen om zijn vakantievlucht waar naar werd uitgekeken niet in het niets te zien verdwijnen. Verder kan ik het zeker wel waarderen dat tuifly altijd zijn service probeert te optimaliseren door de feedback bij de klanten in te winnen. Met vriendelijke groeten Rachid Hiloua

Facile

Rapide et facile

Aucun soucis pour la réservation.

Vlotjes, zonder problemen

Zie boven

Zeer goede ervaringen.

Cela fait quelques années que je voyage avec Tuifly et je n'ai jamais eu de problèmes. En plus vous êtes un des seuls qui accepte des animaux. Merci pour eux.

Ik vlieg regelmatig met Tui fly en heb geen klachten.

Vlotte afhandeling bij het boeken. En heel vriendelijk personeel.

Gistelsesteenweg 1

8400 Oostende