Pratique

Rapide Clair Pratique Même avec une réservation pour mon compagnon à 4 pattes !

excellent service

Excellent service,Merci

70 euro betalen voor een foutje?

Al jaren boek ik via tuifly voorheen bij jetair en nog nooit problemen gehad. Overlaatst had ik geboekt voor mij en mijn echtgenote via de site en had per ongeluk in plaats van haar achternaam mijn achternaam getypt. Voornaam en geboortedatum bleef het zelfde ik dacht ik zal bellen naar tuifly aangezien dit een stomme fout gaat en het gaat nog steeds om dezelfde persoon namelijk mijn echtgenote. Ik bel om dit op te lossen want ik had nog geen 5 minuten daarvoor geboekt. Wat bleek? Ik moet 70 euro betalen?? 70 euro voor een foutje. De dame aan de lijn zei me ja als het om een spelfout gaat doen we dit gratis maar een naamswijzigingen (is de zelfde persoon!!!!!) moet ik 70 euro betalen? Ik vind dit niet kunnen. Mijn reis is pas de 20ste augustus dus ik heb nog wat tijd maar ik denk toch dat dit de laatste reis zal zijn met tui. Spijtig maar ik dacht dat deze praktijken alleen werden gehandeld door Ryanair. Al bij al ik hoop dat mijn laatste vlucht bij jullie goed verloopt. Ik wens jullie het beste.

meer succes

Nog meer promoties moet zijn er

Gewoon de beste keuze om te voegen Tui

snel en efficiënt

Zeer duidelijk en vlotte betaling

Efficacité.

Au minimum deux voyages (Aller et Retour) par année . Merci .

Impeccable par l'aide téléphonique de l'employée.

Très bon contact avec l'employée de TUI qui m'a aidé par téléphone pour la réservation rapide de 4 billets aller retour alors que par internet, le site me disait que je ne pouvais réserver que 3 billets;

TUI is a very smooth operator!

Super website... goede vluchtmix... goede prijzen... relevante upgrades... uiterst competitieve prijs/kwaliteit!

Toujours ravi

Je suis très satisfait de la qualité de service surtout la simplicité de réservation tout est clair, pas de mauvaises surprises pas comme certains sites

Très satisfait

J ai du composer le 0890... ça m a coûtée plus de 20€ on a été coupé c est la première fois qu on me rappelle j étais en pleine transaction il manquait le payement problème électronique tout stop la dame super gentille me retéléphone et on reprend ma réservation un très grand merci madame 😘

goed in enkele muis klikken is vlucht geboekt

Vertrouwd, correct

simple et rapide

la page est bien expliquée, facile et rapide. Dommage qu'en prenant un aller et retour avec différent aéroports (dans le même pays) on ne puisse pas prendre d'assurance "médicale".(Au lieu de pouvoir réserver une multi destination, on doit faire 2 réservations différentes: 1 aller puis 1 retour)

Facile pour réserver

Réservation simple mais processus un peu long avec beaucoup (trop) de suggestions qu'il faut cocher ou décocher

Makkelijk snelle duidelijke site

De site is duidelijk snel

d'une utilisation très simple et efficace

Rechercher un vol avec TUI fly est très facile, très rapide, et efficace. Une réservation tranquille...

Het is altijd super om te boeken bij tuifly

rapide

bien conçu

Nouveau systeme de payement compliqué

Impossible de remplir un autre nom pour la carte de credit que celui du premier passager. Refus du numéro de client ( qui etait exact) Demande de numero de client pour la carte de credit quand il n'y a pas de numéro de cjient sur une carte de credit. Au totalca a prijs une demi heure pour reüssite a payer. Le systeme précedent etait beaucoup plus efficace.

Moyen de paiement

J’ai souhaité profiter d’une promotion. J’ai rempli le formula de réservation. Ma réservation n’a pas pu être clôturée , car vous accepté uniquement des cartes de crédits type Visa etc. Sauf erreur de ma part biensur. Alors, dans le cas contraire , c’est votre application qui est pas claire. Bien à vous Christian Mulyk

• Nous recommanderiez-vous? Non

Pijnlijk

wat een pijnlijk proces was het boeken via uw website. Lange response tijden en afgebroken transacties. Het was echt een wonder dat ik nog een ticket heb kunnen boeken. De reden dat ik geen 1 ster geef voor uw online boeking, is omdat vliegen met TUI wel plezant is.

Minder goed !

We hadden een cadeaubon en gaven deze in. Wanneer we via onze voldoende gespekte rekening wilden betalen met onze geldige MasterCard ging er blijkbaar iets mis .... opnieuw inloggen en reserveren waarna onze cadeaubon blijkbaar reeds was gebruikt ???? Spijtig .... vele minuten moeten bellen alvorens telefonisch contact en dan de melding dat alles goede ou komen zonder bevestiging ... we wachten af. Is reeds de 2e keer dat we een probleem hebben om ‘t inbrengen van een cadeaubon. Verbeterpunt

Heel frustrerende ervaring!

Heel frustrerende ervaring. Wel 20 keer geprobeerd en op het einde van de rit een hogere prijs moeten betalen!

Pratique

Réservation très facile