Ik vind fijne vliegveld

Sommige momenten is heel goedkoop en het is een rechtstreeks tichet. Top

Très bonne présentation des onglets et de la page de réservation

Très bonne présentation des onglets et de la page de réservation En quelques cliques la réservation se fait d’une façon fluide

Slecht

Er is geen contact te krijgen met tui klantenservice. Ik heb hele slechte ervaring met tui fly en wat er allemaal mis ging met vorige boeking

Heel vriendelijk personeel...maar niet zo’n beste service...

Het betalen van mijn boeking via de website was onmogelijk! Gebeld met Tuifly en na een wachttijd van meer dan een half uur vertelde een overigens zeer vriendelijke medewerkster dat ik een andere computer met een andere browser moest proberen?! Een vreemd advies, omdat ik de app van Tui gebruikte en het ook via de website met drie verschillende browser al vruchteloos geprobeerd had: ‘Kwestie van cookies meneer...’ Telefonisch de vlucht boeken was onmogelijk! Ondanks die andere browser, het verwijderen van alle cookies en het gebruik van de app lukte de boeking (uiteraard) nog steeds niet. Weer meer dan een half uur in de wacht en daarna vertelde een onveranderlijk vriendelijke medewerkster dat er een computerstoring was, die waarschijnlijk binnen enkele uurtjes verholpen zou zijn. En online boeken was absoluut de enige optie, telefonisch de vlucht boeken was helaas echt niet mogelijk... De volgende dag was de storing nog steeds niet opgelost, dus toch weer maar eens gebeld. Gevraagd om telefonisch te boeken... wat geen enkel probleem was: probleemloos geholpen. Al met al een heel vreemde ervaring met Tuifly: 3 keer heel lang wachten, met flink hoge kosten !!, en vervolgens heel vriendelijk niet geholpen worden. En uiteindelijk een gesprek dat helemaal op rolletjes liep en een prima resultaat opleverde.

Vol direct à Agadir ! Pas de charter ! Prix intéressant

Je suis satisfait du service vu que je voyage qu’avec TUI fly

Service rapide facile et abordable

Bonne expérience

Je redoutais quelque peu un parcours "casse tête" et j ai découvert un accompagnement pas a pas rass

Facilité, clarté, rapidité, efficacité. Service complet et performant

Positief

Positief, makkelijk dat je prijzen van verschillende dagen overzichtelijk terugvindt, 1 opmerking: ik vond het moeilijk om 1 persoon naar 2 personen te wijzigen om zo snel de totaalprijs te zien

vlot zoals alle vorige vluchten naar cabo verde

we gaan om de twee maanden naar sal het boeken gebeurd altijd vlot

heel vlot te boeken

aangenaam verrast dat het boeken zo vlot verliep

Gemakkelijk te boeken.

Een eenvoudig te gebruiken website met duidelijke instructies.

Une réservation qui ne permet pas de réserver ses sièges

Je voyage très régulièrement avec TUI FLY et en général je peux réserver mes sièges. Pourquoi pas cette fois ci?

goed, maar kan beter

Al bij al goed, maar het kan beter. Waarom geen site maken, waar we kunnen inloggen. Gezien we regelmatig boeken, en regelmatig met dezelfde personen, zou het aangenaam zijn deze gewoon aan te duiden i.p.v. steeds achter de gegevens van de schoondochter en -zoon te moeten vragen. Vroeger kregen we eveneens een bevestiging via mail. De laatste tijd niet meer ??? Voor de rest : geen problemen.

Alles vlot verlopen

Alles heel vlot en correct verlopen. Hopelijk vervolg ook zo.

Facile

Dommage qu'il n'est pas possible de réserver un hôtel hors durée totale du séjour.

Goed en vlot

Goed en vlot

Altijd vlotte afhandeling van de boeking, alsook van de vluchten & reizen

Wij reizen al +/- 20 jaar met Tui denk ik .. en nog nooit zijn wij ontgoocheld geweest ...

ok

Le seul petit problème sont les retards,mais je suis très heureux .

Je suis très comptent de voyager avec TUIfly,un service formidable et jamais de problème.

zeer vlot

zeer vlot

Vlot en overzichtelijk om een vlucht te boeken.

Vlot en overzichtelijk om een vlucht te boeken.

het ging bijna vanzelf

in 10 minuutjes was alles rond

Via de website alles perfect kunnen inplannen.

Vlot en duidelijk!

Geen problemen ervaren. Alles ging vlot!

snel simpel goed

een goede keus kunnen maken

Gistelsesteenweg 1

8400 Oostende