Voyage avec un peu de retard mais très bon accueil au niveau de l'enregistrement. Personnel sympa

Très bon service

Cheapest ticket

I booked my ticket because you were the cheapest one. Look forward for my next holidays in 2026 with Tui fly.

Vertrouwd

Eenvoudig, eerder gedaan.

Heel vlot verlopen

Gaat vanzelf

Gemakkelijk

Het is fijn dat je je vlucht zelf kunt boeken en de prijzen van de andere dagen kunt bekijken

Vlot verlopen!

Goede keuze en dichtbij op Antwerp Airport

Easy booking, but flight Information missed

The booking was very easy and i‘m looking forward about the flight. What i miss is any Information about wich terminal the airplane will leave. Or maybe i didn‘find any Information

Het boeken gaat vlot alleen de betaling ging moeilijk

Het zoeken van een vlucht gaat super vlot. Daarna bij het boeken gaat het goed maar er zijn zoveel extra's waarop je moet letten en dat bezorgt me steeds stress. Bij de betaling moet ik naar beneden scrollen om mijn mogelijkheid om te betalen te zien en dat vergeet ik wel eens waardoor betalen moeilijker wordt.

EXCELLENT

GREAT SERVICE AND ATENTION

gemakkelijk

fijne prijzen

Duidelijk en snel boeken

Prima site, alles duidelijk en eenvoudig om te boeken

Gemakkelijk

Gemakkelijk en een mooie korting, heel gebruiksvriendelijke app om mee te werken... heb al verschillende keren met jullie meegevlogen...

Snel en makkelijk

Goeie website. Alle tarieven overzichtelijk en makkelijk te boeken.

snelle en duidelijke site

De app. reageert vlug en is vleug en duidelijk aan te passen indien je wilt veranderen van luchthaven of datum.

Efficiënte serviceverlener

Relatief dure maar efficiënte serviceverlener vanuit Antwerpen.

Don't contact customer service for a genuine problem and not expect to pay because of inflexible rul

Too involved. Will take too much time and effort which your company didn't show me.

• Would you recommend us? No

Onbegrijpelijk

Ik had geboekt van Antalya naar Antwerpen voor mijn schoonouders die in Turkije zitten. Mijn schoonvader heeft plots een hartaanval gekregen en ligt nu op de spoeddienst in Turkije. Dus door het schokerende slechte nieuws wou ik de tickets die ik had geboekt veranderen maar per vergissing heb ik de tickets geannuleerd maar krijg nu te horen van jullie dat ik maar beter moest opletten bij het veranderen van de tickets. Ik ben al lang trouwe klant bij jullie maar dit vind ik onbegrijpelijk dat jullie mij niet kunnen helpen.

Boeken ging snel en vlot

Goed dat tijdens het boeken ook alternatieven geoffreerd worden, zowel qua datum als vertrek locatie. Voor de rest is het eenvoudig en simpel om te boeken

Problemes de paiement (utilisateur très fréquent)

1. Lors de paiements, le lien vers l'application bancaire renvoie le plus souvent un message d'erreur, avec impossibilité de revenir en arrière et obligation d'attendre pour s'identifier à nouveau et choisir un autre moyen de paiement. C'est ennuyeux car partir à l'étranger demande de libérer au max sa carte de crédit! Application mobile ing.belgique Autre moyen: Visa ing. 2. Mais pourquoi ne plus faire Liege-Tenerife dès 2026????

Je suis client depuis plus de 15 ans

Toujours correct, mais souvent du retard.

Zeer gebruiksvriendelijk

Réservation facile

Plusieurs vols avec TUIfly et toujours contente

Site facile d’utilisation

heerlijk

zeer goede service en vriendelijk

Gistelsesteenweg 1

8400 Oostende