Facile et transparent

Tout s'est bien déroulé mais je regrette simplement qu'on ne peut corriger une erreur en ligne. J'ai simplement oublié de réserver un bagage en soute et ni le site ni l'application ne le permettent.

Réservation effectuée sans aucun problème.

Réservation effectuée sans aucun problème.

Difficile de payer mais bonne compagnie

Très difficile règlement par règlement bancaire.Cause donnée :Temps trop long pour la transaction.J’ai essayé une dizaine de fois sur 10 jours et finalement la 11 fois a été la bonne.

Muy mal su atención al cliente.

No Dan posibilidad de poner una reclamación. Puse una queja en enero y sigo esperando una contestación porque su personal con malos modos me hicieronmeterun bolso de mano sin medirlo en la maletadiciendoqueera grande. No lo era. Mandé una quejas y no han contestado. En el último vuelo mi asiento estaba ocupado por otra persona y me cambiaron a mí. Yo no vi que la otra persona mostrara su billete. A mí me lo pidieron y aun así me cambiaron sin explicación alguna. Muchas incidencias y sin ninguna explicación por su parte.

• ¿Nos recomendarías? No

Simpel en duidelijk

Zeker als je een account hebt staat je info al ingevuld en dat is heel gemakkelijk

in orde OK

Voor iemand die computer wat haat is alles prima verlopen!! Een aanrader JA Direct een mail terug als bevestiging en dat is super.

facile

Tout est clair

Applicatie is top, jammer dat de betaling niet doorgaat

De applicatie is goed, wel jammer dat er niet vermeld staat dat je geen betaling kan uitvoeren op de gsm, je doorloopt alle stappen en aan het einde wordt de boeking doorgestuurd naar de betaalpagina én daar loopt het fout, het is dan zoeken waarom.. alle gegevens zijn ingevuld tot de verrificatiecode van de visa kaart en dan stopt het, dat is schrikken, omdat je al je gegevens prijs hebt gegeven! Naderhand opnieuw geprobeerd via de pc en dan lukt het wel. Zou fijn zijn moest het vermeld worden dat boeken via gsm niet mogelijk is

Geen problemen

Snel en perfect

Bonne réservation

Facile et claire online réservation

De website is zeer overzichtelijk

Het is de eerste maal dat ik tickets boek bij tuifly. Voorheen heb ik altijd een pakketreis geboekt in een tuicenter. Ik was een beetje zenuwachtig of het wel zou lukken, maar alles is zeer vlot gegaan.

Subliem

Voor ons veruit de beste maatschappij voor eurolanden

Tout est clair et tout c'est bien passé pour la réservation sans aucun problème rencontré

Compagnie très sérieuse et très fiable jamais rencontré de problème.

Overzichtelijk

Fijn om hierin een vakantie te boeken. Overzichtelijk, handig, duidelijk

Duidelijk

Doet wat moet in eenvoudige stappen

Tot hier toe vlot verlopen

Kan ik nog niet zeggen, deze vlucht gaat pas door op 04/07/2025…

Une très bonne expérience

C’est une très belle expérience avec compagnie TUI Fly.

Bad, can’t get/see my confirmed bookings, you app doesn’t work!

See above!

• Nous recommanderiez-vous? Non

Gemakkelijke online boeking

Snel en eenvoudig !

vlotte boeking

de app kan beter

Snel en correct

Altijd to the point.

Is gemakkelijk en is ook in Nederlands en niet alles in engels

Ik heb altijd de indruk dat Oostende meestal duurder is dan Brussel bijvoorbeeld

Decue

Déçue du changement de prix à la baisse dès ma réservation faite.

Genakkelijk

Een voiding

Quick and easy

It was ok, easy, no major issues.

Gistelsesteenweg 1

8400 Oostende