Dernier voyage vers l'Espagne en compagnie de notre petit chien fut extra !

Après plusieurs voyages avec votre société, nous sommes très satisfait de vos services.

Goed en netjes.

Simpel, makkekijk en duidelijk!

Slecht.

Zeer moeilijk via website te boeken. Wanneer je klaar bent met invullen kun je niet betalen. Je moet binnen een uur betalen anders vervalt je boeking. Veel moeite gedaan om de boeking op de juiste manier in te vullen en omdat de betaling steeds niet lukte heb ik maar geprobeerd telefonisch te boeken. Dat is gelukt pas na een half uur aan de telefoon gehangen te hebben. Wel gelukt maar met de onjuiste namen. Andere dag weer een half uur geprobeerd te contact te krijgen. € 15 armer en toen boeking gelukt. Erg slordig.

Rapide, accessible

Je n’ai pas reçu un mail avec mes heures de départ !

Heel tevreden

Heel erg tevreden

Vlot

Ik heb snel gevonden wat ik wou.

vlot en duidelijk

Een gemakkelijke weg om vlot en duidelijk een vlucht te boeken

Vriendelijk personeel

Goede prijs en service

Zie boven

super

het ging gemakkelijk.

Duidelijk, gemakkelijk . Een plus : mijn krijgt nu de overzicht van de reservatie voor de betaling te bevestigen .

Goed en duidelijk

Goede service vriendelijk in deurne

goede service, vriendelijkheid en deurne malaga perfect

Goede service , vriendelijkheid en deurne malaga perfect.

Goed en snel

Ik heb goedkoop ticket kunnen boeken en snel wel foutje gedaan bij mijn zoon de geboorte datum

ASSISTANCE AEROPORT

J'ai reçu un questionnaire pour l'assistance fauteuil à l'aéroport. Impossible d'enregistrer. dossier n°: 026480082 VOL DU 11 SEPTEMBRE 2019 ;

• Nous recommanderiez-vous? Non

Inscription rapide et efficace

Aucune experience de vol avec TUI fly. Ce sera la première fois

Rapide

Rapide et efficace .

Snel en goed.

Prima service.

Ging vlot

Invullen ging goed,toch zou ik willen dat ik niet telkens alles opnieuw moet invullen, gezien ik regelmatig met jullie maatschappij vlieg.

een beetje teleurgesteld

had toch wat meer recpect verwacht , daar ik wegens onverwachte omstandigheden mijn ticket heb moeten annuleren,en dan toch een nieuwe vlucht geboekt enkele dagen later

Gewoon goed zoals het moet zijn.

Gemakkelijk en efficiënt.

makkelijk en snel

boeken en afhandelen gaan supersnel, ook fijn dat je gewoon via ideal kunt betalen ipv alleen creditcard.

Gistelsesteenweg 1

8400 Oostende