Au top

Le site est vraiment bien

Handig!

In enkele minuten heb je een vlucht geboekt.

Top top top

Zeer duidelijk

Makkelijk om tickets te boeken

Zeer duidelijke app Snel om te boeken

Service rapide

Bonsoir, Jusque là tout va bien, on verra la suite.

Overzichtelijk

Het is al zoveel keren dat we met Tuifly naar Alicante vliegen. Het enige wat ik minder vind is dat er zo weinig dagvluchten zijn. Messchien een tip ...

Vlot

Vlot verlopen

Super enchanté ,

Je voyage avec vous depuis "Jetair" (2005) nous avons, ma femme et moi effectués de nombreux voyages sur cuba , rapport qualité / prix, impossible de trouver mieux.

Tevreden

Ik vlieg regelmatig met tui fly en was zoals alle vorige keren uiterst tevreden.Bedankt....Nadia

in een overzicht de juiste vlucht aan het juiste tarief

wat moet ik hier nog meer van zeggen, data invullen, flexibel willen zijn en dan tegen het juiste tarief fijn vliegen

Gaat snel en goed

Het enigste min punt vind ik dat jullie meer prijs vragen voor Antwerpen luchthaven tegen over andere luchthaven. Wij zijn in de buurt van Antwerpen luchthaven, voor ons heel praktisch. Geen lang vervoer en weinig risico. Spijtig voor jullie meer prijs. Dat is het enige min punt.

très pratique

Nous effectuons toujours nos réservations de cette façon bien pratique.

OK

OK

In orde

Zeer te vrede

Zeer goede service en bijzonder vriendelijk.

Alles is gemakkelijk in te vullen ,alleen bij voornaam en naam doe ik wel eens verkeerd omdat men normaal eerst de naam vraagt en dan de voornaam en bij jullie is dat andersom. Voor de rest is alles goed

Pour une première fois cela a été parfait

Première expérience avec tuyfly très bon contacts à refaire

Très simple et possibilité d'un seul bagage par couple

Première

voor herhaling vatbaar

Heel vlot en makkelijk op de website alle vluchten en prijzen terug te vinden, in 5 minuutjes was de klus in order - volgende reis boek ik gewoon terug bij TUI

De reservatie heeft niet gelukt deze keer

Parcours d’obstaCles

Le système de réservation en ligne est relativement simple. Je salue le fait de pouvoir utiliser d’autres moyens de payement que la carte de crédit ! Par contre tout devient compliqué arrivé à l’étape de l’enregistrement. Il est impossible de s’enregistrer sans acheter une place assise. Je trouve dommage que la politique de la compagnie et autant changer (cfr jetair fly bagage compris, place attribuée). Pour les personnes ayant peur de l’avion il est dommageable de devoir patienter avant de pouvoir s’enregistrer et ne pas être sûr d’être assis à côté de la personne qui nous accompagnent. Je sais que si je le souhaite je peux payer un siège à sept euros pour chaque personne, Mais par principe je n’ai pas envie de le faire !

• Nous recommanderiez-vous? Non

Efficiënt en overzichtelijk

Vlot

Meestal correct

Nooit problemen gehad met tuifly. Maar heeeel spijtig dat tuifly niet meer rechtstreeks naar Essaouira vliegt. Daarom heb ik een seizoen overgeslagen. Ik ga normaal 3x in t jaar naar Essaouira!!!!!! Hoop dat jullie mening vlug zult kunnen herzien. Bedankt.

Bon site internet

Facilité de réservation.

Facile à utiliser

Nous prenons votre compagnie 4 à 5 fois par an pour nous rendre dans notre appartement au Cap-Vert

Gistelsesteenweg 1

8400 Oostende