Simple rapide compréhensible très bien

Achat d un billet d avion pour cap vert boa vista il ya 2jours. Et ce ne sera pas le dernier car votre site est très clair par rapport à certains que j ai utilisé jusqu'à présent

Mijn eerste ervaring met de directe boeking

Na wat zoeken en vergelijken, zonder moeite de gewenste vlucht + extra's probleemloos geboekt. Wat een vrijheid!

Clair,facile rapide.

Réservation et prix de voyage, ok Trop souvent de retards et mauvaise communication lors de ceux-ci. Il faudrait d'office proposer le bagage à main en soute car ceux-ci sont trop nombreux et problème de rangement pour finalement les mettre soute.

Vlot, en handig, voor een werkende persoon met weinig tijd!

Positief, benieuwd naar de service voor en tijdens de vlucht.

Easy

Zeer makkelijk , alles is duidelijk en wijst zichzelf uit.

Subliem heel professioneel

The best off All

App verwijderd

Boeking via de app werkt niet goed,

Pour une première ,un peut d'hésitation.

Pour une première ,un peut d'hésitation au début mais dans l'ensemble cela c'est bien passer. Et facile pour le payement. Pour les billets comment va ton les recevoir ?

Snel. Duidelijk en dus positief

Prijzen zijn toch wat te duur. En de zitplaatsen op het vliegtuig TE SMAL. Niet leuk en wat beangstigend

Utilisation pratique

Je voyage assez régulièrement avec Tui fly et je suis très contente. La seule chose qui est difficile, est de trouver une place dans un avion où il reste de la place pour les petits chiens. Alors, il faut décaler de jour en jour ...

Klaar en duidelijk

Positief, alles duidelijk en eenvoudig te boeken

Facile, et tranquille

J'ai eu des problèmes avec d'autres site de réservations et ici c'était top et facile pour comparer les vols et faire la réservation

Réservation de vols Aller-Retour avec supplément bagages

La réservation s'est bien passée. Cependant, le site prend un certain temps avant de confirmer la commande et de passer à l'écran suivant. Il est dommage que le site ne propose pas de réserver les sièges à bord de l'avion avec l'option "vol de luxe" pour 2 personnes. Est-il possible d'encore réserver ces sièges sur le vol ? Merci pour votre réponse.

vriendelijk personeel

over de site ben ik niet erg tevreden ik had alles ingevuld , tot en met de fly deluxe, en toen ik verder wou gaan was de fly deluxe telkens verdwenen. Ik heb toen de boekeing stopgezet. De dag nadien weer geprobeerd maar dan heb ik contact moeten opnemen met jullie via de betaaltelefoon (hetgeen me veel gekost heeft), omdat ik niet verder kon dan alles invullen. Jullie medewerker heeft alles tot een goed einde gebracht, en ik vroeg hoe kan ik nou betalen? Ze zei me dat ik moest inloggen op my tui met het reservatie nummer en nam afscheid. Toen ik dat deed kreeg ik steeds de melding dat er problemen waren, terug naar de betaal telefoon gebeld en de vriendelijke juffrouw heeft me weer door alles door geholpen. Dus over de site ben ik niet tevreden maar over het personeel achter de telefoon zijn we zeer tevreden. Mijn mening kijk nog even goed naar de werking van de site. Met vriendelijke groeten Ana Luque

Duidelijke en gebruiksvriendelijke website, maar ****** met prijzen en aantal beschikbare plaatsen.

Tot het moment van betaling was ik zeer positief over deze boeking. Er was een probleem bij de betalingstransactie van de tickets. Ik diende drie maal opnieuw te proberen omdat de betalingstransactie faalde. Tijdens het falen van de transactie heeft een achterliggend algoritme de prijzen op een frauduleuze wijze laten stijgen. Al gaat het hier maar over € 10 per persoon, het voelt aan als ******. Zeker omdat een half uur later de prijs opnieuw € 10 lager stond. Daarbij verschijnt tijdens het boeken regelmatig de mededeling op het scherm dat er nog slechts 2 plaatsen aan dit tarief beschikbaar zijn, wat nog meer ****** is, want vandaag zijn er opnieuw 6 beschikbare plaatsen aan hetzelfde tarief. Ik voel me ******en. Als operator kan het toch niet de bedoeling zijn dat je de klant met zo een gevoel z'n reis laat starten?

Oke

De tickets naar marokko zijn in de vakanties pokke duur , als alleenstaande moeder met 3 kinderen ben ik verplicht hier te blijven . Heen en terug rond de 700 eur X 4 en dit enkel voor de tickets . Hotel en eten erbij en is dit een kostenplaatje van om en rond de 6000 eur Wij worden altijd afgestraft tijdens de schoolvakanties , alleen mensen met veel geld kunnen afreizen en genieten .

Mal organisé

J ai réservé un vol pour almeria il n etait pas marqué qui avait une escale à Faro c est mal fait un vol qui devait dure 2h30 va durer 5h maintenant.

• Nous recommanderiez-vous? Non

Genial le tarif

Simplicité

Clarté

Top website! Alles heel duidelijk!

Heel gemakkelijk om te boeken!

Zoals altijd correcte bediening👍🏼🔝

Verrassend

CD/DVD

tout été bien claire et facile

j'ai suivi juste les demarches puis ca était

Très bien

Messieurs Nous habitons à 50 % à Kebilia . Nous atterrissons toujours à Tunis. Nous comptons faire 4 à 5 aller et retour par an. Et nous sommes très satisfait de votre organisation. Nous venons de réserver nos vols aller pour ma compagne Mme Busain Monique pour le vol vers Tunis ref 265143900268 et pour moi-même le vol TB2741 du 14/09/2019 Pourriez-vous nous contacter pour la raison suivante . Suite à nos contacts tel avec vos services nous vous contactons pour vous signaler qu il y a eu une double réservation sur le vol alle pour Mr Deguffroy et Mme Busain et nous avons été débité 2 fois de la somme 149,50 €. Comme nous l avons constaté l avion était rempli, nous vous demandons si il est possible d avoir un bon à valoir pour l un de nos prochain voyage. En espérant une réponse favorable de votre part, veuillez agréer nos salutations distinguées. Étienne Deguffroy +32.478.555.430 [email protected] [email protected]

Klantvriendelijke site

Alles ging vlot Zeer tevreden