Graag meer informatie

Veel informatie moet je ver zoeken. Boek je ruimbagage staat het niet op je instapkaart schrik je toch. En staat er Belgische id terwel Nederlander ben. App werkt goed.

Faciliter pour réserver

Je n'ai a se jour que des bonnes expérience de voyage avec tuifly

perfect

We reizen vaak met uw bedrijf en zijn altijd perfect van boeking tot vlucht en we zijn verheugd om met tuifly te reizen

Duidelijk, goede service

Voor een "leek" met computers was het reserveren een makkie...

....

Alles verloop vlot en normaal

La meilleure compagnie low cost du marché

Si je pouvais ajouter quelques souhaits : - Avoir la possibilité d'enregistrer mescoordonnées une seule fois et les récupérer pour les prochaines réservations - Certaines cartes de paiement ont fait l'objet de refus de paiement alors quelles sont bien fonctionnelles. Comment cela se fait-il et cela pourrait-il être corrigé? Pourrait-on passer par l'opérateur téléphonique quand ça arrive. Merci

Makkelijk en duidelijk systeem

Onmiddellijk antwoord Assistentie perfect in orde

geweldig

Makkelijk en snel online te boeken. Betrouwbaar en betaalbaar

Goede begeleiding , zodat het eenvoudig verloopt .

Heel tevreden

Pas de possibilité de réserver un bagage de soute pour un seul des voyageurs

Le site est bien fait avec un gros inconvénient : il devrait être possible de réserver pour 2 ou plusieurs personnes en prenant un bagage de soute pour seulement une partie des voyageurs et non pour la totalité des voyageurs .

De vluchten zoeken gaat goed , maar bij het boeken gaat het niet altijd vlot . Ikzelf heb het drie keer moeten proberen voor alles in orde was . Na de reservering kregen we direct een bevestiging .

Duidelijk en vlot

Duidelijk en vlot

Goede website, overzichtelijk, eenvoudig te boeken.

Goede website, overzichtelijk, eenvoudig te boeken. Fijn dat jullie in Antwerpen aanwezig zijn (ik woon namelijk in Antwerpen).

Toegankelijke en duidelijke website

Toegankelijke en duidelijke website. Grondpersoneel mag vriendelijker !

Gebruiksvriendelijk

Gebruiksvriendelijk

Duidelijke website

Eenvoudig om de juiste keuze te maken, goede begeleiding in alle facetten om een vlucht te boeken, enkel de keuze om een maaltijd te gebruiken ontbreekt.

Nul nul départ en retard !!!!!!!

Plus jamais je reprend cet compagnie départ en retard degeulasse !!!

impossible payer avec carte de credit

c'est vraiment une très mauvaise expérience de réserver et payer . je voulais avec Tui seulement comme dernière alternative a cause de ça. Bien a vous.

• Nous recommanderiez-vous? Non

sécurité parfaite

Aucun Retard

très bien

très bien pour réserver ! Très clair !

Altijd goede bediening en vriendellijk en goeie vluchten

Vlotte service

Werkt vlot gebruik online service reeds meerdere jaren

je suis deja voyager plusieures fois

bonsoire j'ai fais une erreure! moi c:CHAHIR HICHAM j'ai ecris :youssef chahir je suis desolé , j'attendez votre reponse avec impassion merci beaucoup

Gistelsesteenweg 1

8400 Oostende