ok.

ok. ok. ok. goed servive ...

Vrij handig

Het ging zeer vlot. Maar er staat wel teveel rotzooi op de schermen. Ik wil recht op mijn stoel kunnen afgaan. Foto's in de menu opnemen is niet handig. Ik wil alle opties in één oogopslag kunnen zien en dus zonder te moeten scrollen (en te gaan zoeken). Verder moet er niet op hoog niveau aangegeven worden dat ik kan inchecken om dan na het invullen van alle gegevens vast te stellen dat dat pas 24 uren voor de vlucht kan.

Duidelijke website en gemakkelijk boekingsproces

Het boeken was vrij gemakkelijk, enkel als je vanuit een promotie vertrekt, vond ik het moeilijker het aantal personen aan te passen. Maar verder vlot en zonder problemen verlopen. Duidelijke website. Wij waren nog aan het twijfelen om een auto bij te boeken. Tijdens het boekingsproces leek het vrij goedkoop, maar als ik nu probeer te boeken betaal ik zeker het dubbele van de prijs. Wel een minpunt.

Tof

Correcte afwerking van alle documenten.

Lent et difficile

Réservation difficile ! Ai dû m'y reprendre plusieurs fois,impossible de réserver pour 2 personnes en même temps, impossible de changer de 1 à 2 personnes....Ai fini par y arriver mais ai failli renoncer! Dommage Je ne parle ici que de la réservation en ligne et non de la compagnie Tuy dont nous sommes dans l'ensemble très contents.

Concreet en direct antwoord van medewerker.

Er was een intern probleem via het net. Vandaar dat de boeking moeilijk verliep.

geachte Ik zou willen weten waarom ik van het kastje naar de muur Ben gestuurd . Ik heb door Julie fout 2 x geboekt. Ik zou dat heel graag in orde komen MVG Betty Bartier

De prijzen zijn naar de hoge kant tijdens de vakantie

beaucoup de choix; service prix et rapidité

c'est génial de trouver un vol chez vous

Goede ervaringen met al onze reeds gemaakte boekingen bij Tui.

Website functionality doesn’t work the way it should

While trying to make a reservation, I selected FlyDelux option for both outbound and inbound flights. When continuing to the next page, I was surprised to see that the outbound Flydelux option was removed from my reservation. I tried different browsers, cleaning cache etc, nothing resolved the issue ! I called the support line (a chargeable 070 number, not very customer focused in my opinion), where the agent advised me to book as it is, and call again in order to add that flydelux to the inbound flight (which to him looked as available to him when he checked it on his screen). I did just that, but, it involved unnecessary extra cals and time. That, should not be the case, a website has to function as intended !

Heureux de commander mes vols par le WEB. Heureux de voyager avec TUI

Beaucoup de personnes voyages avec RYAN AIR. Moi pas, je préfère TUI. Le personnel est formidable et d'une gentillesse rare. Jamais aucun problème de vol ou d'horaire. Je ne peux pas et je ne veux pas me passer de TUI. En plus, des vols au départ de Liège, à 5 minutes de mon domicile. Merci TUI

Vriendelijk personeel 👍

Betreft mijn boeking had ik wel een probleem,ik wou fly de luxe bijboeken en dat lukte niet. Dus heb ik telefonisch contact opgenomen een vriendelijk mevrouw heeft dan de boeking uitgevoerd. Er was dan ook nog iets misgelopen met de betaling ( nochtans was het geen vrijdag den 13 de ) en dan heeft die vriendelijk mevr. enkele uren nadien terug contact opgenomen en mij verwittigd dat de betaling niet toegekomen was en dat mijn vlucht anders niet geboekt was. Dus chapeau voor de opvolging ✈️👍. Spijtig genoeg weet ik de naam niet van de bediende.

zeer goed

zeer goede ervaring enkel de stoelreservatie zou onmiddelijk moeten kunnen

Parfait pour moi

Tres facile de reserver sur Tuifly, pas de demande d'infos inutiles, juste l'essentiel, le reste se fait a l'aeroport (n°de passeport, de carte d'identite. ...), facilites de payements meme sans carte de credit, juste parfait pour tous, merci, au plaisir de voyager avec votre flotte...

Très pratique et facile surtout pour les animaux accompagnant

Le site tui fly est très facile et pratique pour les réservations du moins quand il fonctionne on peut voir directement sur le site si il y a encore de la place pour un animal, chose Impossible sur d autres compagnies.

zeer gemakkelijk toegankelijke site om te boeken en vriendelijk personeel, correcte firma.

positief

Tot nu toe goed,alleen onduidelijk of ik online kan inchecken

Eenvoudig en duidelijk

Vlot en duidelijk

Duidelijke website, vlotte afhandeling

Snel en eenvoudig. Betalen met PayPal zou nog sneller gaan !

Snel en eenvoudig. Betalen met PayPal zou nog sneller gaan !

Très satisfaite

Comme toujours, rapide et efficace, très bonne compagnie et très bon site internet

Vol tenerife

Personnel très sympathique. Avion agréable place spacieuse malgré le low cost. Avant nous prenions Ryanair mais depuis 1 an nous partons avec tui.

Aangename goed werkende website. Vlotte boeking.

Aangename en vlotte website om te boeken. Werkt zoals het moet.

Ok

Ce n’était pas facile de savoir comment orthographier mon nom ( Delrée) : avec ou sans l’accent: sur ma CI il y est mais votre site ne l’acceptait pas d’où j’ai dû m’y reprendre plusieurs fois . Pour payer aussi: la première carte ne convenait pas ; on a dû aussi recommencer... À part ça, tout s’est bien passé.

Gistelsesteenweg 1

8400 Oostende