Zeer vlotte boeking!!

Gemakkelijk vliegen met tui heel vriendelijk en vlotte medewerkers!

super vriendelijk

Altijd een goeie service,wij zijn altijd vriendelijk ontvangen.

Positief, vlot

Website was duidelijk

Prijs vlucht OK. Extra's voor bagage slecht.

Ik had verwacht dat een normale bagage van 20 kg in de prijs zou inbegrepen zijn. Ofwel veel extras betalen, ofwel met minder dan 10 kg handbage op weg voor 2 weken. Bovendien houd handbage in dat een aantal zaken zoals toiletartikelen (vloeistoffen) niet meekunnen.

Vlot

Het zou handig zijn, na het invullen van je persoonsgegevens, en je wil toch nog een wijziging aanbrengen, dat die persoonsgegevens + adres enz niet verdwenen zouden zijn als je weer verder wil.

Boeking goed verlopen....

Tot hier alles prima verlopen..... Hopelijk ook zo bij vertrek. ...

LE SITE EST BIEN PRESENTE

DOMMAGE DE NE PAS SAVOIR METTRE UN MESSAGE

Ik boek graag met Tui.

De boeking ging heel goed. Enkel de betaling met mijn Visa kaart wilde niet lukken en heb ik de betaling met de bankkaart gedaan.

IMPECCABLE

site de réservation très bien élaboré, facile, compréhensible

Vriendelijk en erg behulpzaam.

Snel en vriendelijk geholpen

Gemakkelijk om te boeken en meteen een correcte bevestigingsmail.

Zeer gebruiksvriendelijke website, gemakkelijk om alles in te vullen, geen dubbelzinnigheden en onduidelijkheden. Het betalen gaat ook gemakkelijk en er zijn veel betalingsmogelijkheden (niet enkel Visa). Meteen na de betaling ontvang je ook een duidelijke bevestigingsmail en je kan je boekingsnummer meteen in de app van Tui Belgium voegen. Top dus.

Zeer gebruiksvriendelijk boekingsproces!

Disponible et efficace

Plusieurs vols et mes dernières vacances en crête a gran bay hôtel Malgré quelques soucis et après intervention de votre staff mon séjour fut agréable !!!! Un grand merci !!

Goede service, gemakkelijk te boeken en vriendelijk personeel

Wij vliegen regelmatig met Tuifly. Gemakkelijk te boeken.

Vlot en gemakkelijk

Heb nog geen problemen gehad met jullie alles verloopt vlotjes en is goed aangegeven.

Heel makkelijk

Dommage de devoir payer pour un bug informatique

Bug au moment de payer J’ai du téléphoner 2 fois sur un numéro surtaxer pour pouvoir terminer la transaction.

Vlot en duidelijk,

Het is niet onze eerste boeking bij TUI, we hebben tot nog toe geen problemen gehad. Het boeken en inchecken verloopt vlot. D

Très bien

J’ai vous recomende, du début à la fin.😉

Accès facile au site et le paiement ainsi que la réservation se font sans aucune difficulté

Echt degueulasse

Beoordeling site die in het Nederlands opent bij Franstalige klanten is schandalig

ouderwetse website voor boekingen (sterren alleen voor boeking)

vernieuwen van bookingsite (eg verzekeringen is erg onduidelijk), ziet er allemaal best ouderwets uit en bomvol reclame! (ik zet aanbeveling op ja omdat ik nog niet gevlogen heb)

meestal goed

ik heb de app geinstalleerd op m,n smartfhone mmar het lukte mij niet om te boeken via de app heb dit dan maar met de laptop gedaan,er was via de aap te instaleren een korting van 10% maar ik heb die toch gekregen ,waarvoor dank groeten Monica ps ik vertrek altijd vanuit Oostende want ik woon maar 10 minuten van de lucthaven ik neem de laatste tijd altijd fly de luxe maar dat is bij m,n laatste vlucht een paar weken terug ,dat was naar alicante ,heel erg tegengevallen

Omslachtig wegens verschillende vertrekplaatsen

Ik wou heen en terug boeken maar met verschillend vertrekplaats. Charleroi Tunis / Enfidha Oostende maar dat ging blijkbaar niet, terugvlucht moet ik nog apart boeken, jammer want ik had een promocode van 10% en heb deze nu niet op de terugreis kunnen boeken. Voor de rest alles tip top in orde. Mvg Nagiba [email protected]

Très efficace

Réservation très simple Suis surpris qu on ne me demande pas les détails pour le chien.. C est pour cela que je donne 4 étoiles et pas 5

Gistelsesteenweg 1

8400 Oostende