Zeer cliëntvriendelijke boekingsite

Zeer cliëntvriendelijke boekingsite

makkelijke website

alles verloopt vlot op de website

Eerst leuk en handig dan toch teleurgesteld

Het is pas na het betalen van de tickets dat ik zag dat ik nog een korting kon genieten. Dit was voordien niet duidelijk zichtbaar. Jammer natuurlijk 10% mislopen.

alles super

Eerder al beschreven, onze terugvlucht Ost-App werd mijn echtgenote die aan een lumbago leed met de beste zorgen behandeld voor een comfortabele vlucht, dankzij de volledige crew. Dat is aangenaam .

Gemakkelijk gebruiksvriendelijk

Eerste maal gebruik van de app die zeer makkelijk te hanteren valt. Top

Zeer gemakkelijk en eenvoudig

Zeer behulpzaam

Wij zijn bij jullie altijd goed bediend geweest. Prijzen moet je zoeken maar zijn soms zeer voordelig. gewoon een tevreden klant.

heel duidelijke site en snelle service

de site is heel duidelijk en de boeking verloopt heel vlot

Zonder problemen verlopen

Als 71 jarige is het me toch van de eerste keer gelukt om een ticket te boeken. Nu de boardingpass nog afprinten en on line inchecken....hopelijk verloopt dat ook probleemloos.

Ging heel vlot

Vlotte website

Echter, wij hebben ruimbagage geboekt en dat stond niet expliciet op onze boarding pass; er stond op: ruimbagage en daarachter niets; daaronder handbagage wel ingevuld: 10 kg

rapide et facile , très satisfait

pas besoin de faire beaucoup d'étape pour réservé un vol, c'est vite fait et pas de difficulté

Handig

Reserveren was nooit zo makkelijk geweest!

Facile

Parfait

Klant vriendelijk

Klant vriendelijk en zeer makkelijk in gebruik.

Heel praktisch en alles liep zeer vlot

perfect

na een fout van mezelf werd ik perfect geholpen door een desk medeweker, bedankt

Facile

Simple facile et efficace

Hebben in de afgelopen 15 maanden 6 keer geboekt en nog 3 keer geboekt voor komende maanden. Dus ja, heel tevreden.

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

goedkoop

wijzigingen aanvluchten na boekingen

Pluspunten

Vlotte behandeling

3 étoiles: bien, une expérience raisonnable

Positif

Facile à compléter les questionnaires, Facile à payer avec le QR-code (bancontact).

Suggestions

Il n'est pas très claire que le numéro de réservation ne suffit pas, qu'il faut faire le check-in en ligne et avoir son boarding pass avec soit. Quand on lis le site, on croit que le numéro de réservation suffit pour pouvoir embarquer.

Pluspunten

Goede en snelle informatie te vinden op jullie web site

eigenlijk geen

Pluspunten

Gebruiksvriendelijk en vlug!

Gistelsesteenweg 1

8400 Oostende