3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Goed overzicht van de data, prijzen en vluchturen

Het toevoegen van extra bagage was even verwarrend omdat dit pas in volgende stap staat

Positif

Très facile, très convivial et notamment pour les bagages

Pluspunten

vlieg al vele jaren met tui fly (jetair) en altijd goede service zowel op de grond als in de lucht.

Pluspunten

Vlot en overzichtelijk

Pluspunten

De boeking verliep heel vlot, op geen tijd had ik de vlucht geboekt met de nodige extra. Er zijn geen negatieve punten te melden. Dit was onze tweede vlucht die we boekten voor onze vakanties dit jaar.

niets

Positif

Le site est clair et les étapes logiques

Pluspunten

top

Positif

Site clair facile de réserver vos vols

Pluspunten

Zeer duidelijke website Je kan kiezen tussen verschillende vluchten

Vlugger laten weten of we naast elkaar zitten - is niet altijd duidelijk.

clair, net et précis

Suggestions

la gratuité du bagage en soute (15 ou 18kg)

Pluspunten

In Oostende gaat het afgeven van valiezen en veilheidscontrole meestal heel vlot. Bij de veiligheidscontrole op 24 febr. was er wel een heel onbeleefde veligheidsagent. Een tweede veiligheidsagent stelde me een vraag, waarop de eerste me onbeleefd toesnauwde: “Hé ik ben tegen jou bezig”. Het voelde aan als een ondervraging door de politie die me van criminele feiten verdacht.

Charleroi kan veel verbeteren, bv door het ter beschikking stellen van trolleys. Ook helemaal niet hondvriendelijk. Ons hondje mag niet op de grond lopen, wat in geen enkele andere luchthaven (Oostende, Brussel, Alicante) het geval is. Misschien kan Tui Fly hierin bemiddelen?

Pluspunten

Vlot toegankelijk

Pluspunten

Duidelijke uitleg en makkelijk te vergelijken tussen de verschillende luchthavens qua prijzen en vluchtschema's.

Rapide et simple.

Suggestions

J'ai eu quelques questionnements au niveau du fait de ne pas mettre le numéro de pasport mais simplement quelques information sur ma personne, je ne trouve pas cela très rassurant mais j'espère pouvoir vous faire confiance et si je n'ai aucun problème à l'aéroport je vous recommanderais volontiers et continuerais à prendre mes billets d'avion chez vous.

Positif

Facile et transparent pour le prix

Pluspunten

duidelijk, prijzen zijn corect

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

overzichtelijk

ingegeven periode blijft ongewijzigd staan, terwijl je bij de vluchten zelf verandert van periode.

Je moet je naam ingeven zoals op identiteiskaart, maar accenten worden wel niet aanvaard, ik hoop dat ze er niet op spreken tijdens het boarden

Pluspunten

Stipheid & efficientie

Clair

Suggestions

Qd on n'a jms réservé ses vols par internet, il y a qq questions auxquelles je n'ai trouvé aucune réponse sur le site. En plus après avoir payé, j'ai reçu un mail com quoi ma réservation était annulée, ce qui m'a b.fait stresser. Heureusement j'ai téléphoné et eu qqun de très compétent pr m'expliquer la démarche à suivre.

Gistelsesteenweg 1

8400 Oostende